Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 23:22
Szerintem ugy lenne a legjobb ha 2500hsz felett lehetne csak szavazást indítani...

Mire a 2500at eléri egy átlag fórumozó addigra ugyis benő a feje lágya és nem indítgat összevissza minden szart...
Pont ezért írtuk többen is, hogy hozzászólásszám alapján nem lenne ildomos szűrni a szavazásindítási jogokat: hiszen annak, hogy ki mennyit/mióta írkál ide, egyáltalán semmi köze sincsen az illető "képességeihez".
Hallhattunk ebben a topikban már mindenféle áldemokratikus jelzőket, annak ellenére, hogy világosan közölték az adminok: a HWSW nem demokratikus intézmény.
Mégis, talán demokratikusabb megoldás volna, ha a modokkal való egyeztetés után lehetne csak szavazást indítani, mint ha egy adott kört úgy ahogy van, kizárnánk a szavazásindításból. Ráadásul ez a megoldás - modokkal való előzetes konzultáció -
mindenkire nézvést kötelező érvényű lenne - függetlenül attól, hogy a delikvensnek hány hozzászólása van, és mikor regelt.
Hogy hogyan működne a gyakorlatban?
Ez csak akkor derülne ki, ha kipróbálnánk.
RE: helyesbítek, egészen addig jól működött, míg "publikussá" nem tették a szavazási jogokat. Mondjuk én úgy képzelem ezt el az előzetes egyeztetést, hogy az illető megcsinálja a szavazós topikot, de csak egy mod tudja "élesíteni". Ergo topiknyitás előtt legalább egy mod vet rá egy pillantást, és ha totál értelmetlen/hiányos/felesleges, akkor meg tudják beszélni az illetővel, hogy mit kellene máshogy, mit nem - ennek eredményeképpen szerintem a fórumozók is jól járnának, mert átgondolt, értelmes szavazós topikok nyilnának csak meg, és nem olyanok, amiket két másodperc alatt szült meg a gazdájuk, és hemzsegnek a hibáktól és a hiányos szavazati lehetőségektől.
Azt hiszem, mindent leírtam amit akartam; ha az adminok csak egy percig is elgondolkodnak az ötleten, már nem hiába.
Szerkesztette: Etele 2004. 12. 18. 17:30 -kor