Idézet: Mardel - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 10:54
Ez csak üres kifogás. Ha valki megcsinálná akkor másba kötnél bele és nem fogdnád el. Valljuk be ez már fanboyosság.
egy valamit ne felejtsünk el. én nem kötöttem bele semmibe. sem pro, sem kontra nem hoztam fel konkrét dolgokat. annyit mondtam, h van rengeteg hd anyagom, mert audiobuziálisan ráfixálódtam egy jó ideje a témára, xvid, divx, h/x64, van nagy méretű, 720p megjelenítőm (a legolcsóbbak egyike) és számomra nem kérdéses, h a kettőből melyik jobb, annak ellenére, h láttam elszart x264-et, és nagyon szép xvidet is.
technikai részhez kevés vagyok, kódolni nem kódolok.
ti hoztatok ásót és jöttetek korteskedni a mostanra hd szinten jobblétre szenderül xvid mellett. az a fanbojság, amikor valaki szembehugyozik a széllel. engem nem zavar, nem az én nacimnak lesz húgyszaga.
még egyszer hangsúlyozom, hozzál kódolt, egy forrásból származó anyagot, linkeld be és az lehet az érdemi vita alapja. amit belinkeltetek képek, a vicc szintjén működik a témában.
amit oldalak óta művelünk, az már csak sima faszfejkedés felé haladó rizsázás, pro és kontra.
eccer hangsúlyoztam, h nem érdekel és nem kívánok részt venni benne. a továbbiakban már tényleg tartom magam ehhez, hacsak nem jelentkezik valaki a feltételeimben szereplő anyagokkal. van hd dvd/ bd anyagom. valszeg meg is tudnám csinálni. nem azért nem teszem, mert félek a következményektől, hanem mert a téma számomra nem ér ennyit.
az x264 győzött, az xvid mehet a fenébe. ez van.
Szerkesztette: avman 2008. 03. 19. 11:09 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.