Oda a pont.
Bocsika lehet már fáradok.
Merevlemez tartóknál én arra gondolok amik az alaplap hátoldalán vannak. Megnézve még varjálni se kellene, hiszen az alaplap tálca forgatásával a HDD is forog. Lehet baromságot mondok még, de nem tom, hogy a házon belül a csövezést merevre vagy flexibilisre akarod csinálni. Ha flexibilis akkor sztem teljesen mindegy hogy jobbra vagy balra hajlik. Problémát csak a hossza, és az ezáltal jelentkező erőkar (hosszabb cső tekeredése) csavarása jelenthet.
Az alaplap tálcát ha úgy van le tudod gyártatni??? Lehetséges, hogy beneveznék egyre.
Ugyanis van egy saját ház elképzelésem is, de az alaplap tálca pontos leszerkesztésére még nem jutottam el csak elméletben:(
Ez az ötlet a te kocka házadhoz hasonlítható de!
Léghűtésre tervezem az egészet.
A külső fából lenne a hangszigetelés miatt.
A belső fém szerkezet 3 részből áll 1; belső keret 2; alaplap tálca+hátlap 3; Hdd+ODD+Fdd tartó keret.
A levegőt belső 12cm-es ventillátorok mozgatják meg egy légcsatorna elv segítségével.
Mind a beömlő mind az eltávozó levegő mozgása egy szigetelt S labirintuson keresztül történik (ez a ventihangot és a belső elsősorban HDD eszközök hangját hivatott eltüntetni).
A tápegység szintén ebbe a labirintusba fúj.
A levegő beszívása hátul alul történne eltávozása pedig felül elöl.
A házon belül a levegő áramlása az elől alul lévő hdd felöl az alaplap és felül lévő táp felé történik.
Ebben az elrendezésben az alaplap vízszintesen van.
Próbálok a Stackerről képet készíteni, hogy mire gondolok.
Szerkesztette: BigKoko 2005. 04. 01. 23:33 -kor