HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 03. 16:38

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 17:36

Ez nem érv...

Akkor mást kérdezek. Mi szól ellene (mármint az itt látható képek ellen)?
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#182 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 16:40

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 16:38

Akkor mást kérdezek. Mi szól ellene (mármint az itt látható képek ellen)?

Te... ebből a vitából jobb kimaradni, elég csúnya... én csak nézegetem néha a topicot, de hogy beleszóljak... onnan fentről mentsenek meg tőle.

Pár kép nekem is szúrta a szemem, de szerintem annak a kilapátolása után minden mehet tovább. A mostani Drum-féle figyelmeztetést én sem értem teljesen, várok, várakozok, hogy mit is akar... :think:

#183 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 16:42

Idézet

-Vallásos emberek?
-14 éven aluli kölkök szülei?
-Nők?

Egyik kategóriába sem tartozom, ezért kérdőjeleztem (csak ezért, hogy látszódjon: nem tartom sem elképzelhetetlennek, sem furának, hogy van, akit zavar)

Nem tudom mit nem lehet érteni azon, hogy a moderatúra jelen esetben, MINDENKINEK meg akar felelni. A "lécet" igenis a "legszigorúbb"-ra kell állítani, mert EZ NEM AZ A HELY.
Akinek meg ez nem tetszik, az menjen a "popup"-os oldalakra nyálat csorgatni.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#184 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 16:52

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 17:40

Te... ebből a vitából jobb kimaradni, elég csúnya... én csak nézegetem néha a topicot, de hogy beleszóljak... onnan fentről mentsenek meg tőle.

Pár kép nekem is szúrta a szemem, de szerintem annak a kilapátolása után minden mehet tovább. A mostani Drum-féle figyelmeztetést én sem értem teljesen, várok, várakozok, hogy mit is akar... :think:

Miért maradjak ki, büntibe megyek? :rolleyes:  :) Félretéve a tréfát, nem hinném, hogy okot adnék erre valaha is.
Egy másik topicban Gugának volt egy hatalmas beszólása amit egy moderátornak címzet (már nem emléxem, hogy hol-hogy-kinek volt), na ha azt most ide beírnám akkor lenne figyelmeztetés :D
Egyébként engem ez az egész egy kicsit emlékeztett arra az esetre, amikor a HOC-on letiltották a hírkommenteket.... (nemtom ismeritek-e a sztorit).
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#185 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 17:14

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 17:42

Nem tudom mit nem lehet érteni azon, hogy a moderatúra jelen esetben, MINDENKINEK meg akar felelni. A "lécet" igenis a "legszigorúbb"-ra kell állítani, mert EZ NEM AZ A HELY.
Akinek meg ez nem tetszik, az menjen a "popup"-os oldalakra nyálat csorgatni.

Én az általad popuposnak említett oldalakrais járok, és igen nyálat csorgatni. De ezt a topicot nem azért látogattam hanem mert egész egyszerűen jól esett nézni, kellet a "szépérzékemnek". Egyáltalán nem tudtam "csorgatni rá a nyálam". Itt ízléses fotók voltak szép nőkről.........
Ja és mégvalami. A MINDENKIBEN azthiszem énis és mindazok beletartoznak, akik ezeket a képket ízlésesnek tartották, ezt nem lehet ilyen egyszerűen elintézni.........

Szerkesztette: jrpryv 2005. 01. 03. 17:23 -kor

#186 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 17:33

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 17:14

Én az általad popuposnak említett oldalakrais járok, és igen nyálat csorgatni. De ezt a topicot nem azért látogattam hanem mert egész egyszerűen jól esett nézni, kellet a "szépérzékemnek". Egyáltalán nem tudtam "csorgatni rá a nyálam". Itt ízléses fotók voltak szép nőkről.........
Ja és mégvalami. A MINDENKIBEN azthiszem énis és mindazok beletartoznak, akik ezeket a képket ízlésesnek tartották, ezt nem lehet ilyen egyszerűen elintézni.........

Idézet

Az a gyerek, hamár internetezik azt néz meg, amit akar, elhihetitek, hogy járt már egyéb oldalon is........

Így el lehet?  :think:
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#187 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 17:51

Engem nem az bánt, hogy akármilyen feltárulkozó képet linkel be valaki, hanem az, amikor annyira nem méltat egy nőt, hogy legalább az arca látszódjon azon a képen, ne csak a melle/feneke/p*ncija. Arc nélkül tárggyá degradálja azt akit elveileg tisztel valami módon, mert ízlésesnek tartja.... ebben teljesen igazat adok Drum-nak.
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#188 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 18:04

Idézet

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#189 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 18:06

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 18:33

Így el lehet?  :think:

Miért szerinted mi a helyzet ezen a téren? Tesem gondolhatod komolyan, hogy "véletlenül" idetéved egy 14 év körüli gyerek és majd EZ károsan hat a fejlődésére.....

#190 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 18:10

Idézet: notaricon - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 18:51

Engem nem az bánt, hogy akármilyen feltárulkozó képet linkel be valaki, hanem az, amikor annyira nem méltat egy nőt, hogy legalább az arca látszódjon azon a képen, ne csak a melle/feneke/p*ncija. Arc nélkül tárggyá degradálja azt akit elveileg tisztel valami módon, mert ízlésesnek tartja.... ebben teljesen igazat adok Drum-nak.

Már megbocsáss, de ez marhaság. Millió művészkép, festmény született "arc nélkül", nemis beszélve arról, amit lameXpert belinkelt az imént.......

#191 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 22:00

Gyerekek!
Nekem ebből a mai szófosásból csak egy hüje szóvicc jött át:

a különféle ízléseket követik a különféle pofonok.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#192 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 08:26

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 16:22

Töröld a postot (ami mellesleg nem ízléstelen, de ez persze szubjektív) és annyi.

Így van.
Szerintem nagyon egyszerű a történet. Ha valaki olyan képet linkel ami nem felel meg a fófumszabályzatnak, azt törölni kéne. Ha egy ember többször linkel olyan képet ami nem fér bele, akkor azt szankcionálni kell. Nem is értem miért van már megint ez a fenyegetőzés?  :omg:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#193 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 09:32

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 16:36

Azért nem fogják fel, hogy miért nem jó az ő képük, mert az ő értelmezésük szerint az még az izlésesség határain belül van (én nem linkeltem be képet, de nekem semmi bajom nemvolt ezekkel a képekkel, izlésenek tartom őket és szívesen nézegettem). És memgondom őszintén én az olyan embereket nem szeretem, akik nem képesek kiálni a vélt igazukért........

azért a "nem képes kiállni" és a "nem képes elfogadni" között is kéne valami köztes állapotnak lennie...

viszont. amíg lehet egy nőről olyan képet készíteni, aminek a mondanivalója valami ilyesmi: "megalázkodom, csinálj velem amit akarsz, bánj velem úgy mint egy teszkógazdaságos guminővel", mindezt úgy, hogy az adott kép elvileg az összes itt megfogalmazott szabálynak megfelel (takarások-látszódások), és lehet készíteni olyan művészi aktot, ahol nem látszik a modell feje, addig ezt a problémát nem hiszem, hogy megnyugtatóan lehet rendezni :rolleyes:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#194 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 10:15

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 10:32

azért a "nem képes kiállni" és a "nem képes elfogadni" között is kéne valami köztes állapotnak lennie...

viszont. amíg lehet egy nőről olyan képet készíteni, aminek a mondanivalója valami ilyesmi: "megalázkodom, csinálj velem amit akarsz, bánj velem úgy mint egy teszkógazdaságos guminővel", mindezt úgy, hogy az adott kép elvileg az összes itt megfogalmazott szabálynak megfelel (takarások-látszódások), és lehet készíteni olyan művészi aktot, ahol nem látszik a modell feje, addig ezt a problémát nem hiszem, hogy megnyugtatóan lehet rendezni :rolleyes:

Belinkelnél nekem vmelyik topicból képet ezzel kapcsolatban, mert én nem láttam egyetse :think:
Amit leírtál mellesleg, az megint tökéletesen szubjektív, bármíj hatásosan is próbáltad ábrázolni...

Szerkesztette: jrpryv 2005. 01. 04. 10:16 -kor

#195 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 10:20

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 9:26

Így van.
Szerintem nagyon egyszerű a történet. Ha valaki olyan képet linkel ami nem felel meg a fófumszabályzatnak, azt törölni kéne. Ha egy ember többször linkel olyan képet ami nem fér bele, akkor azt szankcionálni kell. Nem is értem miért van már megint ez a fenyegetőzés?  :omg:

A fórumszabályzat szerint sexuális tartalmú képeket nem szabad közölni, a probléma pontosan ennek megítélésével kapcsolatban van, ki hogy értelmezi. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akko nem lenne vita.......

#196 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 10:37

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 10:32

Átnézve a topicot, nem találtam benne "művészi akt"-ot. (Igaz, nem vagyok művész, bár a dohányzás is 'árt')  Akkor miről beszélünk?

Jaaa, azokról a sefeje-seakarata torzókról...! Teljesen világos....  :(

Az "ízléses fotók szép nőkről" nem biztos hogy egyenlő az "Ízléses(?) fotók szép(?) mellekről/fenekekről"-el.

Egy darabolósgyilkos biztosan szépnek találna egy sekeze/lába/feje torzót...  ...bár nem tudhatom, hogy mennyi látens darabolósgyilkos jár ide fórumozni.... :think:  :D
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#197 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 10:57

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 10:15

Belinkelnél nekem vmelyik topicból képet ezzel kapcsolatban, mert én nem láttam egyetse :think:
Amit leírtál mellesleg, az megint tökéletesen szubjektív, bármíj hatásosan is próbáltad ábrázolni...

példának írtam, erősen sarkítva (nincs művészi akt...). de azt nem mondhatod, hogy ugyanolyan jellegű képek vannak csak arrafelé.

arról meg szó sincs, hogy a topikban tulajdonosuk arca nélkül megjelent testrészek képeit művészinek tartom :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#198 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 04. 11:14

Parttalan vita, mint mindig, ahol nincs konszenzus alapvető kérdésekben.

De. Essen már szó a kommentekről is, ne csak a fotókról.

Egy a sok közül:

Idézet

Nemértem egy köldökpiercingen mi tud jólállni, inkább anélkül nyaldosnám meg a pocikáját. smile2.gif

Akkor hol is van nyílt szexualitás?

#199 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 11:17

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 11:20

A fórumszabályzat szerint sexuális tartalmú képeket nem szabad közölni, a probléma pontosan ennek megítélésével kapcsolatban van, ki hogy értelmezi. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akko nem lenne vita.......

Én arra akartam célozni, hogy mindenféle fenyegetőzés nélkül ki kéne törölni azokat a képeket amiket a modok nem taratanak a topic-ba illőnek. Ennyi lenne a megoldás. Nem a topic bezárását kéne minden egyes oldalon hangoztatni.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#200 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 04. 11:20

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 11:17

Én arra akartam célozni, hogy mindenféle fenyegetőzés nélkül ki kéne törölni azokat a képeket amiket a modok nem taratanak a topic-ba illőnek. Ennyi lenne a megoldás. Nem a topic bezárását kéne minden egyes oldalon hangoztatni.

Nem vagyok kompetens személy, mivel nem moderálok abban a szekcióban, de én is úgy látom, hogy más megoldás nincs, mivel közös nevezőre soha nem fogunk jutni.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.