HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 04. 11:34

Idézet: special - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 11:14

Parttalan vita, mint mindig, ahol nincs konszenzus alapvető kérdésekben.

De. Essen már szó a kommentekről is, ne csak a fotókról.

Egy a sok közül:

Akkor hol is van nyílt szexualitás?

És min megy a vita és mi kerül terítékre?  Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#202 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:19

Idézet: special - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 12:14

Parttalan vita, mint mindig, ahol nincs konszenzus alapvető kérdésekben.

Egy a sok közül:

Akkor hol is van nyílt szexualitás?

Hííííííí megnyalná a pociját  :eek:  Szodoma és Gomora!!!!!!      :omg: Ez aztán a sexualitás ne továbbja! Sőőőt perverz!!!!  :omg: Ne vicceljünk már :) 

Ezek fényében óriási szakadék van köztünk, ami a dolgok megítélését illeti.  :rolleyes:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#203 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:22

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 12:17

Én arra akartam célozni, hogy mindenféle fenyegetőzés nélkül ki kéne törölni azokat a képeket amiket a modok nem taratanak a topic-ba illőnek. Ennyi lenne a megoldás. Nem a topic bezárását kéne minden egyes oldalon hangoztatni.

Ezigaz, és ezt én is eltudnám fogadni kompromisszumként. (ettől függetlenül a véleményem nem változik, továbbra sem látok kivetni valót azokban a képekben, amiket a moderátorok fenyítéssel jutalmaztak)

Szerkesztette: jrpryv 2005. 01. 04. 13:22 -kor

" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#204 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:30

Idézet: special - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 11:14

...
...

Ha már szóba hoztad, az ezen kijelentésedet alátámasztó linkkel még mindig adósom vagy :) :

Idézet

Jobb, ha tudod, hogy előző topik bezáráshoz is döntő részben a kommentelések járultak hozzá,...

Azt mondtad, már csak 2005-ben lesz időd rá(m)... 2005 van. :)

#205 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:40

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:30

Ha már szóba hoztad, az ezen kijelentésedet alátámasztó linkkel még mindig adósom vagy :) :

Azt mondtad, már csak 2005-ben lesz időd rá(m)... 2005 van. :)

Az elöbb említett egyet, hogy az az undorító perverz fless megnyalná a lány pociját  :omg:  :D

Szerkesztette: jrpryv 2005. 01. 04. 13:42 -kor

#206 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:47

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 13:19

Ezek fényében óriási szakadék van köztünk, ami a dolgok megítélését illeti.  :rolleyes:

Hál' Istennek.

#207 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:51

Spec, Drumm, mi a francnak vitatkoztok efféle alakokkal? Akinek a szexualitásba csak a dugás fér bele, azzal soha életbe nem juttok közös nevezőre...
Elköltöztem :-)

#208 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:54

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:47

Hál' Istennek.

Én nem mondtam volna, hogy Hál' Istennek, de most hogy így felhívtad rá a figyelmem.......... :think:

#209 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:01

Idézet: Rive - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:51

Spec, Drumm, mi a francnak vitatkoztok efféle alakokkal? Akinek a szexualitásba csak a dugás fér bele, azzal soha életbe nem juttok közös nevezőre...

Alak... hm..... :think:
Nemtom, hogy az állításod honnan vetted, én azokat tiltanám be, ahol konkrétan látszik a nemiszerv, de a hasonló stílusu lekezelő megjegyzések helyett esetleg vmi példát is hozhatnál, hogy számodra mi meríti ki a nyilt sexualitás fogalmát, miben sért, bánt, zavar téged az a megjegyzés, vagy kép, ami közlésre került és mi a teendő szerinted az adott esetben (gondolom bezárni a topicot :eek: )

#210 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:03

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:01

Alak... hm..... :think:
Nemtom, hogy az állításod honnan vetted, én azokat tiltanám be, ahol konkrétan látszik a nemiszerv, de a hasonló stílusu lekezelő megjegyzések helyett esetleg vmi példát is hozhatnál, hogy számodra mi meríti ki a nyilt sexualitás fogalmát, miben sért, bánt, zavar téged az a megjegyzés, vagy kép, ami közlésre került és mi a teendő szerinted az adott esetben (gondolom bezárni a topicot :eek: )

Példát? Én? Neked? Minek?

Spec hozott már épp eleget. Ha nem értesz belőle, akkor az a te bajod: amennyi jószándékot itt rátok pazaroltak, abból már százszor megérthettétek volna az itteni kívánalmakat.

Szerkesztette: Rive 2005. 01. 04. 14:10 -kor

#211 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:28

Idézet: Rive - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 15:03

Példát? Én? Neked? Minek?

Spec hozott már épp eleget. Ha nem értesz belőle, akkor az a te bajod: amennyi jószándékot itt rátok pazaroltak, abból már százszor megérthettétek volna az itteni kívánalmakat.

Rátonyi írta: "Az én véleményem: mindkét kép elég közönséges, de engem nem zavar. Ha valakit zavar egy ilyen kép, az szóljon, kitörli a moderatúra, de a kép belinkelőjét nem figyelmeztetjük. Másrészt viszont aki eleve nem csípi az ilyen jellegű képeket, az ne nézegesse a topikot, tehát olyan üzenetet ne küldjetek, hogy az egész topik egy fertő.

Tehát ha valaki a fórumszabályzatot betartva postol képeket, annak nem lesz következménye. Ha valaki feltesz egy kétes képet, azt akkor vesszük ki, ha egy fórumtársunk magánlevélben panaszt tesz és megindokolja, hogy miért zavarja az adott kép - ekkor sincs következmény. Ha valaki olyan képet tesz ki, ami nem felel meg a fórumszabályzatnak, akkor figyelmeztetés és egy hét kényszerű szünet."

Tehát, akkor mégegyszer:mi meríti ki a nyilt sexualitás fogalmát, miben sért, bánt, zavar téged az a megjegyzés, vagy kép, ami közlésre került és mi a teendő szerinted az adott esetben

#212 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:45

Nem megváltani akarom a világot csak egy véleményt írok: szerintem zárjátok be. Én is látogattam eddig, de képet sosem linkeltem.  Kikapcsolódás volt néha betérni egy pár szép fotó erejéig. Nálam a képeknek úgy 30%-a jött be. Az interneten rengeteg oldal foglalkozik női fotókkal, tehát aki ilyet szeretne nézni az keressen egyet a stílusának megfelelően. Szerintem HWSW-re nem e miatt a topik miatt jön az ember. Szerintem lakat.

#213 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:52

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 15:45

Nem megváltani akarom a világot csak egy véleményt írok: szerintem zárjátok be. Én is látogattam eddig, de képet sosem linkeltem.  Kikapcsolódás volt néha betérni egy pár szép fotó erejéig. Nálam a képeknek úgy 30%-a jött be. Az interneten rengeteg oldal foglalkozik női fotókkal, tehát aki ilyet szeretne nézni az keressen egyet a stílusának megfelelően. Szerintem HWSW-re nem e miatt a topik miatt jön az ember. Szerintem lakat.

Ennyi erővel akár az egész szigetetis belehtne zárni nem? Főleg, hogy mint említetted felüdülés volt számodra (számomrais), és nekemis kb. 30%-a jött be, vagy tánmég kevesebb is, de attólmég szükség van rá.

#214 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:52

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 15:45

Ennyi erővel bezárhatnánk >>EZT<<, meg >>EZT<< is...

... és akkor a fürdővízzel sikeresen kiöntöttük a gyereket is...

Ha besz@rik a gyerek, akkor a gyereket dobják ki vagy a pelenkát?
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#215 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:54

Idézet: notaricon - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 15:52

Pontosan.

#216 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 15:05

Idézet: notaricon - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:52

SZVSZ szép nős oldalakból egy hangyányit több található az interneten mint amiket belinkeltél. Gyakorlatilag bárhol szép nős képekbe botlik az ember (ízlésesekbe és kevésbé ízlésesekbe). Nem csak a neten. TV-ben utcán. Ezért gondolom hogy itt ez nem annyira fontos hogy 60 oldalon vitatkozzunk arról hogy mit lehet vagy nem.

#217 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 16:17

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:28

Rátonyi írta: "Az én véleményem: mindkét kép elég közönséges, de engem nem zavar. Ha valakit zavar egy ilyen kép, az szóljon, kitörli a moderatúra, de a kép belinkelőjét nem figyelmeztetjük. Másrészt viszont aki eleve nem csípi az ilyen jellegű képeket, az ne nézegesse a topikot, tehát olyan üzenetet ne küldjetek, hogy az egész topik egy fertő.

Tehát ha valaki a fórumszabályzatot betartva postol képeket, annak nem lesz következménye. Ha valaki feltesz egy kétes képet, azt akkor vesszük ki, ha egy fórumtársunk magánlevélben panaszt tesz és megindokolja, hogy miért zavarja az adott kép - ekkor sincs következmény. Ha valaki olyan képet tesz ki, ami nem felel meg a fórumszabályzatnak, akkor figyelmeztetés és egy hét kényszerű szünet."

Igen, és ezt követően jön egy másik mod (jelen esetben Drummaster, és gyakorlatilag nem ezt az elvet követi, hanem fenyegetőzik a topic bezárásával, és nem hajlandó konkrétumot mondani. Pedig ha ezt tartaná be, akkor a nem tetsző kép beküldőjét kellene figyelmeztetnie.

Na mindegy, inkább nem mondok semmit :reklamacio:
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#218 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 16:23

Idézet: Friczy - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 17:17

Igen, és ezt követően jön egy másik mod (jelen esetben Drummaster, és gyakorlatilag nem ezt az elvet követi, hanem fenyegetőzik a topic bezárásával, és nem hajlandó konkrétumot mondani. Pedig ha ezt tartaná be, akkor a nem tetsző kép beküldőjét kellene figyelmeztetnie.

Na mindegy, inkább nem mondok semmit :reklamacio:

Nekemis ez a problémám, úgy kéne moderálni, ahogy Rátonyi leírta. Szerintem ez lene a korrekt eljárás.....

#219 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 16:35

És íme, elérkeztünk oda, ahonnan a Drummasterrel lezajlott vitánk elindult.

Jól láthatóan az ominózus házigazda nem fog változtatni moderálási elvein a "nős topik" kapcsán, úgyhogy szerintem - és ez fényesen bebizonyosodott az utóbbi pár oldalon - kár is szót vesztegetni arra, hogy meggyőzzétek. :omg:

Mondjuk a helyében lehet, hogy elgondolkoznék, miért is van az, hogy még senki sem mondta, hogy "ez az, jól csináltad"...  :think:

Na sebaj.

Foley: szerintem a zárás nem jó megoldás... :(

#220 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 16:43

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 16:35

Mondjuk a helyében lehet, hogy elgondolkoznék, miért is van az, hogy még senki sem mondta, hogy "ez az, jól csináltad"...  :think:

A helyedben sürgősen elgondolkodnék azon, hogy miért csak néhány emberke nyüvít itt a topik kapcsán. Elárulom: a többségnek semmi baja Drumm módszerével.
Ahogy szerintem is kifejezetten jól csinálja.

Szerkesztette: Rive 2005. 01. 04. 16:44 -kor

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »