HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 12. 19:09

Törölhetőek?

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2381876
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2381885
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2381920
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2381957
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2382053
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2382062
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2382082
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2382085
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2382086
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2382154
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2382274

Kép

Félreértés ne essék, nincs gondom az emberkékkel, csak a tartalmuk és összefüggésük miatt a komplett törlés jobb megoldás lenne, ráadásul nálam a jelenlegi utolsó oldalon szinte csak ezek a hozzászólások elfoglalják az oldalt, az se csettopik... :rolleyes: (Legalább a "nénikről" lenne szó. :D) Légyszi' gondoljátok át!

Köszi!
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#262 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 12. 19:48

Takarítottam. Köszönöm.

#263 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 20:05

Omega, tessékmondanikérem, mijaza "gyökér hozzáállás"? :nevet2:

#264 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 23:09

Idézet

Drummaster írta.  Létrehozva: 2005. jan. 12., szerda - 21:25

Szerencsétek, hogy Omega kartárs látta meg előbb.

Áldom is az eget ezért a mázliért.  :omg:  :(

Esküszöm az óvodában érzem magam. Egyesek árulkodnak az óvóbácsiknak, akik meg egyből ugranak és rohannak a vonalzóval, hogy adhassák a körmöst. Vicc.

Nembaj, majd csak eléritek, hogy senki sem fogja látogatni a topic-ot.

ui.: Egyébként milyen jogon töröltétek a képeket? Vétett a fórumszabályzatnak? Nemhinném. Akkormeg?  :confused:

Szerkesztette: Grof 2005. 01. 12. 23:13 -kor

Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#265 Felhasználó inaktív   palpatine 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 23:13

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 23:09

Áldom is az eget ezért a mázliért.  :omg:  :(

Ugye egy topic elete nem attol fugg, hogy melyik hazigazda latja meg elobb?  :think:  Remelem nem.

#266 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 23:19

Idézet: palpatine - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 0:13

Ugye egy topic elete nem attol fugg, hogy melyik hazigazda latja meg elobb?  :think:  Remelem nem.

Ezekszerint nem érezted a hatalmas iróniát a mondandómban.

Egyébként nagyon kíváncsian várom a választ, hogy mi alapján törölték ki azokat a hozzászólásokat.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#267 Felhasználó inaktív   palpatine 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 23:33

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 23:19

Ezekszerint nem érezted a hatalmas iróniát a mondandómban.

Dehogynem, teljesen jol ertettem. De gondoltam, akkor ironia nelkul is megkerdezem...

En amugy a kerdeses kepeket nem lattam, de a topic most eleg ovodai kiscsoportos kepet mutat, hogy az egyik hazigazda kozli, hogy kitorolte, majd a masik befenyit. Esetleg irhatnak ok a hozzaszolasokat, akkor biztosan nem lenne ilyen problema...

Mar korabban leirtam, es meg mindig azt gondolom, hogy a hazigazdaknak megjegyzes nelkul torolni kene az oda nem illo postokat. Vagy zarjak be az egeszet. A lenyeg, hogy oldjak mar fel a feszultseget, ne stresszeljek itt a forumozokat visszatero jelleggel.  :respect:

#268 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 00:57

Idézet: palpatine - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 23:33

A lenyeg, hogy oldjak mar fel a feszultseget, ne stresszeljek itt a forumozokat visszatero jelleggel.  :respect:

"emlékezések és köszönet" avagy milyenné lett a háváesvézők színvonala négy év alatt
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#269 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 01:00

Idézet: palpatine - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 23:33

Dehogynem, teljesen jol ertettem. De gondoltam, akkor ironia nelkul is megkerdezem...

En amugy a kerdeses kepeket nem lattam, de a topic most eleg ovodai kiscsoportos kepet mutat, hogy az egyik hazigazda kozli, hogy kitorolte, majd a masik befenyit. Esetleg irhatnak ok a hozzaszolasokat, akkor biztosan nem lenne ilyen problema...

Mar korabban leirtam, es meg mindig azt gondolom, hogy a hazigazdaknak megjegyzes nelkul torolni kene az oda nem illo postokat. Vagy zarjak be az egeszet. A lenyeg, hogy oldjak mar fel a feszultseget, ne stresszeljek itt a forumozokat visszatero jelleggel.  :respect:

Nem fenyítettem. Tényt közöltem. No meg, ha jól láttam nem csak Omegának nem tetszett, hanem néhány fórumozónak sem. Gondolom akkor ők is ovi kiscsoport. :rolleyes: Jó lenne, ha végre nem az állandó nyafogás menne, hanem a topic normálisan, hogy ne kelljen beavatkozni. De ahhoz az kell(ene), hogy páran önmérsékletet gyakoroljanak. Ha ez túl nagy kérés, akkor csinálhatunk bármit, az előző topic sorsára fog jutni ez is, aminek nem örülnék, mert én is nagyon szeretem a szép nőkről készült szép fotókat és az oda linkelők nagy részének elég jó izlése van.

#270 Felhasználó inaktív   palpatine 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 01:03

A jovore nezve gondoltam leirom epito jellegunek szant (remelem az is lesz), javito szandeku szemelyes gondolataimat a masik topicban tortent dolgokrol:
Az, hogy Omega takaritott, es kitorolte tobbek kozott az en hozzaszolasomat is, teljesen rendben van, OK. A "gyoker hozzaallasos" beszolas mar nem kellett volna. Meg valaki szemelyeskedesnek veszi, es postol valami olyat, amit egyebkent kerulni kellene, es amit a hazigazdak amugy is irtanak. Kerlek titeket hazigazdak, mutassatok jo peldat (legalabb ti), es gondolkodjatok ugy, hogy szolgaltatast nyujtotok! Hulye pelda, de talan ertheto: Ha bemesz a kedvenc mobilcegedhez, hogy szeretnel venni egy uj mobilt, es ott kozlik, hogy itt ilyet nem lehet, az addig OK. Ha ezutan meg jol be is szolnak, akkor azt hiszem, orokre elkerulod azt a helyet... Ez nyilvan nem lenne jo senkinek itt sem. Azt hiszem, egyik hazigazda sem a szulom (mindjart kifaggatom oket, hogy moderalnak-e valahol  :D ), igy kioktatast sem varok toletek. Meg ha nem is nekem szantatok, akkor sem jo ilyeneket olvasni egy topicban. Gondoljatok arra, hogy hetente egy uj latogato postol valami nem idevalot, amire ti hetente lecseszitek a nepet, ugy kollektive! Ugyanigy nem jo Drummaster hozzaszolasat olvasni. Az egyetlen kulonbseg az o fenyegeto hangvetelu offtopic, es az en offtopic hozzaszolasom kozott, hogy en tudtam, hogy torlesre kerulok, az o hozzaszolasa meg orok idokre az Internet falaba vesodott. (Legalabbis eddig nem torolte senki.)
Remelem az elkovetkezokben erzelemmentesebb hazigazdai tevekenyseggel fogok talalkozni!
Koszonom, hogy elolvastatok. Remelem eleg targyilagos maradtam!

#271 Felhasználó inaktív   palpatine 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 01:11

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 1:00

Nem fenyítettem. Tényt közöltem.

Szerintem a hozzaszolasod fenyegeto volt. Gyakorlatilag benne volt tenykent, hogy nagy mazlink van, mivel Te mar torolted volna.

Idézet

No meg, ha jól láttam nem csak Omegának nem tetszett, hanem néhány fórumozónak sem.

Torolni, nem kommentezni. Meg mindig ez a velemenyem.

Idézet

Gondolom akkor ők is ovi kiscsoport. :rolleyes:

Igen, es en is, meg mindaz, aki oda irkalt.

Idézet

Jó lenne, ha végre nem az állandó nyafogás menne, hanem a topic normálisan, hogy ne kelljen beavatkozni.

E szep gondolat, de boritekolom Neked, hogy ez sosem fog megtortenni. ((Ezt csak dupla zarojelben merem leirni: Vegulis nem az oda nem illo postok gyomlalasa a hazigazdak feladata?))

Idézet

De ahhoz az kell(ene), hogy páran önmérsékletet gyakoroljanak. Ha ez túl nagy kérés, akkor csinálhatunk bármit, az előző topic sorsára fog jutni ez is, aminek nem örülnék, mert én is nagyon szeretem a szép nőkről készült szép fotókat és az oda linkelők nagy részének elég jó izlése van.

Onmerseklet nem lesz, mint ahogy vilagbeke sem.  :(  Egy dolgot tehettek csak, mint a jo kertesz: gyomlalni, gyomlalni, gyomlalni.

Az utolso fel mondatoddal teljesen egyet tudok erteni, nekem is tetszik a topic, kar lenne erte!

#272 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 01:18

Nézd, ha elolvastad az előző topicban a záró hozzászólásomat - amit egy fórumozó be is idézett a jelenlegi topic elején -, akkor tudhatod, hogy beígértem mindenkinek 1 hét bant, aki olyan képet ill. linket tesz be, amilyet nem kéne. Ehhez képest senkit nem bannoltam, a "szerencsétek van" hozzászólásom inkább ezt volt hivatott érzékeltetni, semmint üres fenyegetést. Sajnos azok, akik a második topic indulásakor helyeselték a keményebb fellépést - tanulva az előd sorsából -, mára elfelejtették ezt és ismét alacsonyra került az ingerküszöbük. Hogy éljek a példáddal: Ha bemész a mobilboltba és előveszed a farkad, akkor ne várd, hogy szépen mondják, hogy ezt nem lehet. Pláne, ha előtted már egy páran elővették a farkukat. Én elfogadom a véleményed és megköszönöm az építő jellegű javaslataid és kérem, hogy hasonló jellegűeket tolmácsolj azon fórumozók felé is, akik nem akarják elfogadni a - szerintem nem túl szigorú - szabályokat.

#273 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 08:31

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 2:00

No meg, ha jól láttam nem csak Omegának nem tetszett, hanem néhány fórumozónak sem.

Tudtommal nem azt beszéltük meg, hogy a nektek nem tetsző képeket törlitek.

Én úgy tudom, hogy amelyik kép nyílt szeszualitást közöl, vagy a képen szereplő hölgyön nincs alsónemű, azokat minősítettétek a topic-ba nem illőknek. Bár szvsz nem ártana ha egyszer egy mod az összes kritériumot összeszedné és jól látható módon feltüntetné ezt a topicban. Utána már erre hivatkozva lehetne törölni minden olyat ami nem felel meg a kritériumotoknak.

DE. Azok a képek amiket én linkeltem be nemhogy nem közöltek szeszualitást, de még fürdőruha is volt a "hölgyeken". Egy dolog, hogy ellenpéldája volt az ízléses, szép nőknek. Az, hogy neked és Omegának nem tetszett (mellesleg ugye nekem sem) az a ti magánvéleményetek. Engem baromira nem érdekel. De moderátori hatáskörben ezért nem törölhetitek. Ha lesz egy olyan szabály, hogy nem lehet csúnya nőket linkelni, (ami ugye nehézkes, mert ez szubjektív) akkor jogosan járnátok el a törlésükkor.

Azt is tisztázni kéne, hogy akkor most lehet-e hozzászólásokat intézni a témában vagy sem. Én nem tudok róla, hogy ezt megtiltottátok volna. Akkor megintcsak milyen jogon lettek a szöveges hozzászólások törölve.

Ez amit csináltok ebben a formában nem művelhető. Valami komolyabb szabályozási rendszert találjatok ki, azt ki kell hírdetni és az alapján (de csak az alapján) kell szabályozni.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#274 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 08:45

Na, ez a nyafogás. Majd Omega válaszol a kérdésedre, hogy a bodíbuilder lányokat (?) miért törölte. Azonban fölöttébb érdekes, hogy van, akinek egyetlen képét, vagy postját sem kellett törörölni soha. Hogy van ez? Akkor ő ennyiből is tudja, mit lehet, más meg nem? És erről a modok tehetnek? Vicc.

#275 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 08:53

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 8:31

Tudtommal nem azt beszéltük meg, hogy a nektek nem tetsző képeket törlitek.

Én úgy tudom, hogy amelyik kép nyílt szeszualitást közöl, vagy a képen szereplő hölgyön nincs alsónemű, azokat minősítettétek a topic-ba nem illőknek. Bár szvsz nem ártana ha egyszer egy mod az összes kritériumot összeszedné és jól látható módon feltüntetné ezt a topicban. Utána már erre hivatkozva lehetne törölni minden olyat ami nem felel meg a kritériumotoknak.

DE. Azok a képek amiket én linkeltem be nemhogy nem közöltek szeszualitást, de még fürdőruha is volt a "hölgyeken". Egy dolog, hogy ellenpéldája volt az ízléses, szép nőknek. Az, hogy neked és Omegának nem tetszett (mellesleg ugye nekem sem) az a ti magánvéleményetek. Engem baromira nem érdekel. De moderátori hatáskörben ezért nem törölhetitek. Ha lesz egy olyan szabály, hogy nem lehet csúnya nőket linkelni, (ami ugye nehézkes, mert ez szubjektív) akkor jogosan járnátok el a törlésükkor.

Azt is tisztázni kéne, hogy akkor most lehet-e hozzászólásokat intézni a témában vagy sem. Én nem tudok róla, hogy ezt megtiltottátok volna. Akkor megintcsak milyen jogon lettek a szöveges hozzászólások törölve.

Ez amit csináltok ebben a formában nem művelhető. Valami komolyabb szabályozási rendszert találjatok ki, azt ki kell hírdetni és az alapján (de csak az alapján) kell szabályozni.

Idézet

Én arra akartam célozni, hogy mindenféle fenyegetőzés nélkül ki kéne törölni azokat a képeket amiket a modok nem taratanak a topic-ba illőnek. Ennyi lenne a megoldás. Nem a topic bezárását kéne minden egyes oldalon hangoztatni.

Idézet

Egy szó mint száz, az a szabály (még mindíg), hogy a lányokon legyen alsónemű, hogy ne látszódjon nemi szerv (részlete sem), hogy a kép a hölgyről valóban izléses legyen, ne pedig olyan pózban/eszközzel/partnerrel/stb mutassa be, amely a nőt inkább szexuális eszközként értékeli, semmint nőként, a szó nemesebb értelmében.

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#276 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 08:58

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 9:45

Na, ez a nyafogás. Majd Omega válaszol a kérdésedre, hogy a bodíbuilder lányokat (?) miért törölte. Azonban fölöttébb érdekes, hogy van, akinek egyetlen képét, vagy postját sem kellett törörölni soha. Hogy van ez? Akkor ő ennyiből is tudja, mit lehet, más meg nem? És erről a modok tehetnek? Vicc.

Nyafog a te jóédes....
A postod meg egy nagy személyeskedés.
Nem akarod vagy nem tudod megérteni amit írtam. De igazándiból nem is bíztam, benne. Talán olvassa olyasvalaki is, aki titeket is szabályoz és gatyába rázza ezt a kérdést.

Mellesleg az én postomat sem kllett volna törölni, mert NEM VÉTETT A SZABÁLYOTOKNAK.  :sandor:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#277 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 13. 09:07

Szóval azt mondjátok, hogy a "gyökér hozzáállás" nem kellett volna? :think:  Valóban... a "hozzáállás" szó picit erős volt.
Amig szénné gyúrt, férfi testű ronda fejü 'nőket' kell kitakarítanom, addig nem szeretnék nyafogást látni! Meg kritikát sem! Legfejjebb köszönetet... És még Neked áll feljebb? Hát ez nagyon abszurd... :omg:

Valamint andreinstein! >>EZ<< mi?!

#278 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 09:08

Idézet: Grof - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 8:58

Nyafog a te jóédes....

Na, ennyit tudsz. Ignore.

#279 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 08:31

Namost. Ha én egy homogén, barna, formás furkót ízlésesnek találok, az nem jelenti azt, hogy más is annak találja. Sőt, tudom, hogy az emberek nagy részét undorral tölti el. Tehát: általánosságban: ízléstelen. Nem linkelem be.
Nagyon úgy érzem, hogy műbalhézás folyik, szándékos problémázás. Olyan témában kell futni köröket, ami normális körülmények között abszurd.

Tessék, ezt moderáltam ki: http://65.75.179.180/images/imagenes%20fot...ULADASZESE2.jpg

...meg ezt: http://65.75.179.180/images/imagenes%20fot...ULITASZESE1.jpg

Miről beszélünk, emberek?! :mad:  Mondhatom, hogy akinek ez tetszik, az aberrált?
Ezen kívül csupa olyan hozzászólást, hosszú mondatokat, amik ezekről a képekről szóltak... meg kiszerkesztett képes hozzászólásokat...

Én itt befejeztem az indoklást és a vitázást. Aki nem érzi, nem érti, miről beszélek, az még annyit sem érdemel, hogy elolvassam a hozzászólását.

Szerkesztette: Omega 2005. 01. 14. 08:33 -kor

#280 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 15:30

Nos ideje, hogy ismertessem a szabályokat, amik az "Izléses fotók szép nőkről" topicra vonatkoznak, a Fórumszabályzat iránymutatásaival összhangban. Ezek a szabályok nem új keletűek, csak igény mutatkozott rá, hogy ismét közölve legyen + finomítottunk kicsit rajta. Tehát:

1: A képeken szereplő modelleken legyen alsónemű (nincs kivétel).

Megszegése esetén várható intézkedés: A képet töröljük, a közzétevőjének (kivétel nélkül) 50%-al megemeljük a  figyelmeztetési szintjét. Ez azt jelenti, hogy követkető alkalommal, mikor figyelmeztetést kap valamiért, automatikusan 1 hétre felfüggesztjük.

2: Ne látszódjon nemi szerv (részlete sem)

Megszegése esetén várható intézkedés: Lásd 1-es pont.

3: A kép a hölgyről valóban izléses és kultúrált legyen, ne pedig olyan pózban/eszközzel/partnerrel/környezetben/stb mutassa be, amely a nőt inkább szexuális eszközként értékeli, semmint nőként, a szó nemesebb értelmében.

Megszegése esetén várható intézkedés: Attól függően, hogy a problémás kép mennyire sérti a 3-as pontot. Ennek eldöntése az adott moderátor joga.

Természetesen a fenti pontokban felsorolt szempontokon kívül a Fórumszabályzatban foglaltak is érvényesek mind az "Izléses fotók szép nőkről" topicra, mind pedig erre.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.