Teljesen elegem van a kamerámból, az agyvérzés kerülget. Az emtec kazettán maradt vagy tiz perc hely, kitöltöttem egy rövid felvétellel és visszanézéskor majdnem magam alá csináltam. Nem egykét pixel ugrik be hanem van amikor egy egész másodpercre megáll a kép és hang, akad. Egyetlen szerkesztő sem tud olyan effekteket, amilyen változatosan ez szétszaggatja itt ott a képet, és ezután a panasonic kazit amikor visszatettem és csináltam egy ujabb próbafelvételt, már annál is jelentkeztek kismértékben a pixelek. Ráadásul most már mindig ugyanott, tehát a változatosság kedvéért már nem csak a visszajátszásban hanem a felvételben is hiba van.
Ha az emtec koszolta össze a fejet az sem érdekel, attól eltekintve hogy ezt ugy kaptam a kamerához, vehettem volna magamtól is és nem azért fizet az ember hogy tönkretegye valami kamerát. Bár nem is vagyok már benne biztos hogy az emtec az oka, annak ellenére hogy elég valószinü. Nem azért dobtam ki százezret kiegészitőkkel stb. hogy találgassam miért nem jó semmire a kamerám és közelebb hozzam az infarktust mert már ebből áll a napom hogy most jó, most nem jó, most jó, most megdöbbentően rettenetes. Ennyire a pana ne legyen már érzékeny szar kazettákra sem, ez nevetséges. Ha minden kamera igy kezelné az emtecet már nem lenne forgalomban az a márka.
Ha megjön az asszony hozzávágom, szervizeltesse vagy csináljon vele amit akar, tapossa meg vagy vágja a falhoz, mert ha én viszem szervizbe az tuti hogy szétverem valaki fején. Egy darabig nem foglalkozom kamerákkal az biztos. Maradok a fotózásnál, azzal semmi idegességem nem volt még, csak pozitiv élményem. Az sem érdekel ha a szerviz rendbehozza, attól az idegességem már bőven megvolt, többet a kezembe nem veszem ezek után. Ez egyszerüen röhej hogy egy vásárlót igy átverjenek akár kamerával akár kazettával, nem tudom a fogyasztóvédelem és a minőségellenőrzés meg a különböző szabványok minek vannak, ha nekem kell az egészet végigidegeskednem, mert ez igy vicc.
Addig, amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek, mintha jól dolgoznék.