HWSW Informatikai Kerekasztal: miniDV kamera tulajok IDE! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

miniDV kamera tulajok IDE! Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 25. 10:42

velkambekk, hozzáfűznék - néhány mintavideót :)

http://qnadam.hu/tmp/dori.wmv - némi ellenfénnyel, korrekció nélkül

http://qnadam.hu/tmp/szeftikar.wmv - dettó, egyébként idétlenkedés ezerrel :Đ

ez a kettő usbvel lett áthúzva 320x240es méretben, mert sürgősen kellett és a fwkártyám kölcsön volt adva

http://qnadam.hu/tmp/fasirt.wmv - ARC videópályázatra készült, de nem jutott be, szintúgy módosítatlan, ótómatikával készült

http://qnadam.hu/tmp/kamera.wmv - videópályázat, a színtelítettséget a legtöbb helyen feljebb toltam, mert elég fakó lett, gondolom azért, mert elég sötét is volt

az eddigiek a Sonymmal készültek, a következő meg a pár oldallal előbb említett sokkamerás dolog, annak az eleje készült a Sonyval, egész pontosan a nappali légi képek, meg 6:48nál a közeli kép.

lényeg a lényeg, szerintem bőven megfelelő egy belépőszintű kamerától :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#462 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 11:00

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 11:42

velkambekk, hozzáfűznék - néhány mintavideót :)

http://qnadam.hu/tmp/dori.wmv - némi ellenfénnyel, korrekció nélkül

http://qnadam.hu/tmp/szeftikar.wmv - dettó, egyébként idétlenkedés ezerrel :Đ

ez a kettő usbvel lett áthúzva 320x240es méretben, mert sürgősen kellett és a fwkártyám kölcsön volt adva

http://qnadam.hu/tmp/fasirt.wmv - ARC videópályázatra készült, de nem jutott be, szintúgy módosítatlan, ótómatikával készült

http://qnadam.hu/tmp/kamera.wmv - videópályázat, a színtelítettséget a legtöbb helyen feljebb toltam, mert elég fakó lett, gondolom azért, mert elég sötét is volt

az eddigiek a Sonymmal készültek, a következő meg a pár oldallal előbb említett sokkamerás dolog, annak az eleje készült a Sonyval, egész pontosan a nappali légi képek, meg 6:48nál a közeli kép.

lényeg a lényeg, szerintem bőven megfelelő egy belépőszintű kamerától :)

:up:

#463 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:00

OFF:
Vigyázat, a fasírt olyan durva... qnadam, szólhattál volna hogy agyamentség lesz, de hogy ekkora! :D
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#464 Felhasználó inaktív   Luigi.hu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 26. 22:06

Szeretnék tanácsot kérni egy jó minőségű - tudom, minden relativ - minidv kamera vásárlása kapcsán, melyet családi események, nyaralás, telelés és más hóbortok rögzitésére használnám. Szeretném, ha az automatika jól kiszolgálna akkor, amikor csak a téma érdekel, de ha játszani támad kedvem, akkor azt is engedje. :-)

Körbenéztem a neten, a fórumokat, a Mediamarkt és társait. Ime az eredmény:
Panasonic mostani modelljei nekem vastagok, nem esik a kezemre, a joystick nagyon nem jön be, igy ez kiesett, bocs a Pana-rajongóktól. :)
Sony tól a dcr hc 42 lenne a megfelelő: jó paraméterek, kellően felszerelt csatlakozókkal, jól kézreáll, király a képstabilizátora, és úgy ált a minősége tetszik, de a touch screen és a memory stick nem jön be, ill. szeretnék ennyi pénzért vmivel többet kapni.
JVC, ...: köszi, nem
Canon, mert ilyen a dig. fényképezőgépem is (Powershot S1) és most sok új modellt kijött, amik között egész jók is vannak, de az ár/érték arány alapján a Canon MVX 350i tetszik, mert:
- Hasznos képpontok (Videók) 850000 pixel
- Hasznos képpontok (Állóképek) 1230000 pixel

- Lényeges nekem a 20-szoros optikai zoom és a képstabilizátor is.

Szén amatőr vagyok, de érdekel a videózás művészete, :-) ezért hasznosnak tartom a majdani játszadozáshoz:
- DV, Analóg bemenet, AV, USB, Fejhallgató Csatlakozók; Utóhangosítás
(by the way, mi lehet a különbség az Analóg bemenet és az AV között, az AV a kimeneti irányra utalhat?)

Ha később némi kiegészitővel szeretném bőviteni, akkor ez jól jöhet:
- Tartozékpapucs, Mikrofon

Teccik ez a két cucc is, sokat persze nem várok tőlük, de ha 1szer vmi 1szerű dolog miatt jó lenne, ha lenne, akkor szerintem, nem lesz baj ha ez is kéznél lesz:
- Beépített videolámpa, Beépített vaku

Állóképhez a digit fényképezőgépet fogom használni, de ha hirtelen lesz 1 téma amit gyorsan le szeretnék lőni, mert megtetszik és nem a kép felbontása számit, hanem az elkapott pillanat, akkor azt képzelem, hogy erre talán már lehet használni a fotó funkciót. Látott már egyébként vki ilyen fényképet, vélemény?
- Állókép 1280X960 (SXGA) (Progresszív fotó), Memóriakártya: MMC, SD

- Vannak már könnyebbek is, de ez még elmegy:tömeg 500 g

Ennek a gyakorlati használatával kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok:
- Minimális megvilágítás 0 lux (Super Night módban)

Ezeket a paramétereket nem igazán tudom hová tenni, pontosabban, nem tudom, hogy örüljek-e nekik: :-)
- Szűrő: Komplementer (jobb tipusoknál az RGB szerepelt)
- Ellenfény kompenzáció
- Gyújtótávolság (Videók, normál) 45,4 - 908
- Gyújtótávolság (Állóképek, kártya) 37,9 - 758
- Legnagyobb blende f/1.8
- Szűrőátmérő 34 mm
- IEEE1394 állományátvitel NEM

Tehát, a tanult kollégáktól azt szeretném tisztelettel megkérdezni, hogy a fentiek alapján megfelelő vételnek találják-e a cuccost, ill. bármi gyakorlati tapasztalatot, infot a Canonról (vigyázz, mert elég elfogult vagyok! :-) ), javaslatot, (ellen)véleményt szivesen veszek.

Előre is köszönöm,
Luigi

#465 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 05:00

Leirtak alapjan ket ellentmondas:

DV bemenet (szerintem ez csak kimenet altalaban),
aztan pedig az IEEE1394 nem megengedett.

Ez a ketto ellentet kijelentes, de ha ez utobbi igaz,
akkor jo minosegben PC-re leszedni a cuccost
keptelenseg lesz.  :(

USB erre nem jo!  :down:
V63 a legjobb mozdony
Olyan mint a CISCO router ;-)

#466 Felhasználó inaktív   Sheen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 07:57

Idézet: Luigi.hu - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 23:06

Panasonic mostani modelljei nekem vastagok

Viszont van bennük zoom mikrofon. A sonyban pl. úgy tudom nincs (ezt a sony-tulajok majd megerősítik vagy cáfolják). Persze ez is van akinek hasznos és van akinek lényegtelen.

Idézet: Luigi.hu

de a touch screen és a memory stick nem jön be

Pedig egy érintőképernyős sony lehetővé teszi hogy arra a pontra fókuszálj amire a kijelzőn ráböksz. És mint írtad játszani is szeretnél vele, akkor viszont ezt is érdemes figyelembe venni. :) Nomeg egy touch screen nem lesz pixelhibás ha törölgeted. :)

JVC, ...: köszi, nem

Panaszt nem hallottam rá, van haver aki azt vett és elégedett vele, én nem ismerem de tény hogy jól felszereltek. (A samsungok is, de azokra már több helyről hallottam panaszokat.)

- DV, Analóg bemenet, AV, USB, Fejhallgató Csatlakozók; Utóhangosítás
(by the way, mi lehet a különbség az Analóg bemenet és az AV között, az AV a kimeneti irányra utalhat?)

AV utalhat bármire, ugyanúgy mint a DV. Van DV ki/be és AV ki/be, kérdés hogy bemenettel rendelkezik-e az adott kamera. Kimenettel rendszerint szokott mindegyik. Utóhangosítás felesleges szvsz, számítógéppel ugy szerkeszted ahogy akarod.

- IEEE1394 állományátvitel NEM

Keress erről egy másik müszaki leírást, mert nehéz elhinni ezt a NEM-et (Old_Mumus jól összefoglalta), és ha ezt elirták elirhattak mást is.
Addig, amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek, mintha jól dolgoznék.

#467 Felhasználó inaktív   Sheen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 09:01

A Panasonic kézikönyvében van valami olyasmi hogy "éjszakai mód csak kézi fókusszal lehetséges". Ezzel esetleg arra céloznak hogy kézi fókusznál használhatóvá válik, kevésbé szaggat stb? Próbálta már igy valaki? Mert ha igy sem működőképes, akkor valóban felmerül a kérdés hogy egyáltalán minek van. Parasztvakításnak a müszaki leirásban, hogy eladhatóbb legyen?  :rolleyes:

http://www.panasonic...19&termek=00135
Erről van valami tapasztalat? Hányszor használható, stb.
Addig, amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek, mintha jól dolgoznék.

#468 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 09:02

Idézet: Sheen - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 8:01

A Panasonic kézikönyvében van valami olyasmi hogy "éjszakai mód csak kézi fókusszal lehetséges". Ezzel esetleg arra céloznak hogy kézi fókusznál használhatóvá válik, kevésbé szaggat stb? Próbálta már igy valaki? Mert ha igy sem működőképes, akkor valóban felmerül a kérdés hogy egyáltalán minek van. Parasztvakításnak a müszaki leirásban, hogy eladhatóbb legyen?  :rolleyes:

http://www.panasonic...19&termek=00135
Erről van valami tapasztalat? Hányszor használható, stb.

GS-17-el megy a dolog, csak mint a fotoknal zajos lesz a kep.
V63 a legjobb mozdony

#469 Felhasználó inaktív   Sheen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 10:26

[COLOR=blue]

Idézet: Old_Mumus - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 10:02

GS-17-el megy a dolog, csak mint a fotoknal zajos lesz a kep.

Szintén GS17 és nem a képzaj a gondom hanem az, hogy automatán pokolian szaggat a kép éjszakai módban, gyakorlatilag használhatatlan. Fogalmam sincs miért de itt melóhelyen jutott eszembe hogy valami kézifókuszt irt a könyv az éjszakai felvételekhez. Naná hogy nem otthon jut eszembe hanem itt, amikor nem tudok hazarohanni hogy egyből kipróbáljam. :D Szóval ha az éjszakai módot kézifókusszal használom, a képzajt nem számítva szép folyamatos felvételt csinál?

Más: kiderült már hogy a GS17 - EP, EB, stb között mi a különbség? Én azóta sem jöttem rá. :rolleyes:

#470 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 10:32

Idézet: Sheen - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 9:26

[COLOR=blue]
Szintén GS17 és nem a képzaj a gondom hanem az, hogy automatán pokolian szaggat a kép éjszakai módban, gyakorlatilag használhatatlan. Fogalmam sincs miért de itt melóhelyen jutott eszembe hogy valami kézifókuszt irt a könyv az éjszakai felvételekhez. Naná hogy nem otthon jut eszembe hanem itt, amikor nem tudok hazarohanni hogy egyből kipróbáljam. :D Szóval ha az éjszakai módot kézifókusszal használom, a képzajt nem számítva szép folyamatos felvételt csinál?

Más: kiderült már hogy a GS17 - EP, EB, stb között mi a különbség? Én azóta sem jöttem rá. :rolleyes:

Ha igen rangatod ide-oda a kezed akkor szaggat. De szep ovatosan poziciot valtva nem.
V63 a legjobb mozdony

#471 Felhasználó inaktív   Sheen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 10:46

Szóval mozgó témát nem érdemes csak tegyük fel egy éjszakai panormámát állványról szépen körbeforditva lassan. Hm. Mindenképpen kösz a választ, este megpróbálom mit lehet igy kihozni belőle. :)

#472 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 11:20

Idézet: Sheen - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 11:26

Szintén GS17 és nem a képzaj a gondom hanem az, hogy automatán pokolian szaggat a kép éjszakai módban, gyakorlatilag használhatatlan.

persze, mert hsszú záridőt kell használnia, hogy legyen értékelhető mennyiségű fény kerüljön az érzékelőre. sajnos ez van, vagy zajos lesz, vagy szaggatott (vagy mindkettő :)). fény nélkül nincs mit rögzíteni...

szerk: ja Sheen megnézted a fentebb linkelt videókat? mert most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy a te kamerád gyenge ennyire, mint írtad, vagy csak én vagyok igénytelen :)

Szerkesztette: qnadam 2005. 07. 27. 11:21 -kor

#473 Felhasználó inaktív   Sheen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 12:35

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 12:20

sajnos ez van, vagy zajos lesz, vagy szaggatott (vagy mindkettő :)).

nekem eddig csak szaggatott volt, ezért nézem meg kézifókusszal is majd este. Lehet hogy azzal is szaggatott lesz és még pluszban zajos is de remélem inkább javit rajta és nem ront. :)

Idézet: qnadam

most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy a te kamerád gyenge ennyire, mint írtad, vagy csak én vagyok igénytelen :)

Nos. Nem te vagy igénytelen. Az én panasonic kamerám gyenge ennyire. Meg a  sonyja. Meg a másik haver JVC-je. Meg a tied is.  :D
A dóris videó pl. szép klasz űber de ha odafigyel az ember a részletekre, fantasztikus példája annak mennyire használhatatlan az ellenfény kompenzáció. A háttérben lévő srác pólója ha jól láttam szürke, ennek ellenére néha olyan vakító fehéren ragyog hogy szerintem azon állítok ezentúl fehéregyensúlyt. :D

Semmi gond egyébként a felvételeiddel, ahogy irtad megfelelnek hobbiszinten és valóban remek kis videókat lehet velük csinálni stb. De az túlzás hogy bőven megfelelnek. Azzal nincs bajom hogy nem tökéletesek, de azt az állításomat fenntartom (nem egyedül vagyok vele), hogy ebből a pénzből / hardverből stb többet is kihozhattak volna a gyártók, és hát bizony van ami kritikát érdemel. De végül is tudod hogy van ez, előnye hátránya van mindennek. Én sem dobom ki a beégések miatt az enyémet, ha ilyen hát ilyen, igazából nem kapok tőle agyvérzést, de ki sem magyarázom azt ami egyértelmű hiba.

#474 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 16:09

Manual modban night scene uzemmodban csinaltam sotet szobaba fotokat, csak a gepek ledjei vilagitottak, arra zoomolgattam. Nem lassitott felvetel lett, csak zajos.
V63 a legjobb mozdony

#475 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 16:39

a póló tényleg fehér volt, ha megnézed, a háttérben van egy szürke póló is, ami tényleg szürke, ellenfénykompenzációt viszont nem használtam.

a bőven megfelel azt úgy értem, hgy ebben a kategóriában, viszont azt továbbra is fenntartom, hogy ebben a kategóriában a digitálisok képe sokkal-sokkal jobb mint az analógoké...

#476 Felhasználó inaktív   Sheen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 18:37

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 17:39

a póló tényleg fehér volt, ha megnézed, a háttérben van egy szürke póló is, ami tényleg szürke

Ugyanarról a pólóról beszélek. Nem túl feltünő de gondolom nem a legroszabb felvételeidet raktad ki és mivel kritikát kértél, kritikus szemmel néztem meg. Az hogy találtam hibát nem az én érdemem, és nem a te hozzá nem értésed, hanem a kamera korlátozott képességeinek függvénye.

ellenfénykompenzációt viszont nem használtam.

Akkor félreértettem. :) Jelentősége nincs: ellenfény kompenzáció annyit csinál hogy világosabbra veszi a témát, de a hátteret is ami még jobban beég. Ezt nem nevezem kompenzációnak, csupán világositásnak. :)

a bőven megfelel azt úgy értem, hgy ebben a kategóriában

Remélem nem lesz harag ha nem egyezik a véleményünk. :) Amikor a samsung 70 ezerért olyan kamerákat csinál hogy van rajtuk dv bemenet lámpa távkapocs stb, akkor legyen egy sony vagy pana ugyanilyen felszereltséggel mondjuk 90. De az hogy az egyik gyártó 70-ért DV bemenetet kinál, a másik pedig ezt 250 alatt nem teszi meg, számomra nagyon nem a kategóriák közötti különbségekről szól, ahogyan az sem hogy bizonyos hibák kis odafigyeléssel a gyártó részéről nem is léteznének.

viszont azt továbbra is fenntartom, hogy ebben a kategóriában a digitálisok képe sokkal-sokkal jobb mint az analógoké...

Felbontásban ebben abban stb részben igazad is van. Ellenfény kompenzációban szinhüségben kontrasztban viszont már nem. Természetesen egy kisebb objektiv nem tud akkorát alakitani mint egy nagyobb, de nem minden ettől függ.

Mindamellett nem fikáztam én senkit és semmit, félre ne értsetek, én is szép felvételeket csináltam múlt héten Szegeden amikor kirándulgattam, és jó érzés visszanézni, összegezve ujra megvennék egy MiniDV-t (bár nem biztos hogy panát), csak ha ilyenekről beszélgetünk akkor irom a véleményemet én is. :)

Más. qnadam, a fasirt videó milyen progival lett vágva? A pinnacle 9-ről hallottam hogy tud kép a képben effekteket, stb. Most akarok váltani valami komolyabb vágó-szerkesztő progira (pinnacle van most is csak egy régi verzió).

#477 Felhasználó inaktív   Sheen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 18:41

Idézet: Old_Mumus - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 17:09

csak a gepek ledjei vilagitottak, arra zoomolgattam. Nem lassitott felvetel lett, csak zajos.

No ez az. A GS17-ben nincs led. De ha lenne, akkor ledes világitással szerintem már nem 2 lux, márpedig a müszaki leirás azt irja hogy 2 lux fényigénnyel csinál szines éjszakai felvételt. Erre értettem hogy parasztvakitás.

#478 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 19:07

Idézet: Sheen - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 19:37

Ugyanarról a pólóról beszélek. Nem túl feltünő de gondolom nem a legroszabb felvételeidet raktad ki és mivel kritikát kértél, kritikus szemmel néztem meg. Az hogy találtam hibát nem az én érdemem, és nem a te hozzá nem értésed, hanem a kamera korlátozott képességeinek függvénye.

Mindamellett nem fikáztam én senkit és semmit, félre ne értsetek, én is szép felvételeket csináltam múlt héten Szegeden amikor kirándulgattam, és jó érzés visszanézni, összegezve ujra megvennék egy MiniDV-t (bár nem biztos hogy panát), csak ha ilyenekről beszélgetünk akkor irom a véleményemet én is. :)

Más. qnadam, a fasirt videó milyen progival lett vágva? A pinnacle 9-ről hallottam hogy tud kép a képben effekteket, stb. Most akarok váltani valami komolyabb vágó-szerkesztő progira (pinnacle van most is csak egy régi verzió).

Kép

ez bizony szürke :)

Idézet: "Sheen"

Remélem nem lesz harag ha nem egyezik a véleményünk. :)

nem :)

Amikor a samsung 70 ezerért olyan kamerákat csinál hogy van rajtuk dv bemenet lámpa távkapocs stb, akkor legyen egy sony vagy pana ugyanilyen felszereltséggel mondjuk 90. De az hogy az egyik gyártó 70-ért DV bemenetet kinál, a másik pedig ezt 250 alatt nem teszi meg, számomra nagyon nem a kategóriák közötti különbségekről szól, ahogyan az sem hogy bizonyos hibák kis odafigyeléssel a gyártó részéről nem is léteznének.

ez marketing. ha nem lenne különbség a minőségben, akkor senki sem venné a drágább kamerákat... ez a stratégia viszont gyártónként más és más. a Sony megengedheti magának, hogy nem tesz az olcsóbb képekre dv bemenetet, mert nagy név ebben a témában, a Samsung viszont nem, így ilyenekkel teszi eladhatóbbá a kameráit.

Felbontásban ebben abban stb részben igazad is van. Ellenfény kompenzációban szinhüségben kontrasztban viszont már nem. Természetesen egy kisebb objektiv nem tud akkorát alakitani mint egy nagyobb, de nem minden ettől függ.

kontrasztban szerintem nem számít annyira, hogy digitális vagy analóg a rögzítés, színeiben nekem a digitálisok képe a bejövősebb - ugyanezen a monitoron szerkesztettem analógot is, igaz csak video8at, nem voltam tőle elszállva :) viszont rövid ideig volt kezemben rendes vhsre rögzítő vállra tehető Pana, na annak tényleg szépek voltak a színei meg a kontrasztja is :)

premiere prot használok, de majd ki fogom próbálni az Avid Xpresst meg a Canopus Ediust is, mert kívánsi vagyok :)

#479 Felhasználó inaktív   Luigi.hu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 27. 19:39

Idézet: Old_Mumus - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 6:00

Leirtak alapjan ket ellentmondas:

DV bemenet (szerintem ez csak kimenet altalaban),
aztan pedig az IEEE1394 nem megengedett.

Ez a ketto ellentet kijelentes, de ha ez utobbi igaz,
akkor jo minosegben PC-re leszedni a cuccost
keptelenseg lesz.  :(

USB erre nem jo!  :down:

Pontosan ezért raktam bele mindkét jellemzőt, mert a canon.hu oldalán igy vann fenn, én is ellentmondásosnak találtam, és szerettem volna ha vki tisztázza ezt nekem.
Mondjuk az MVX 20i és 25i-nél van csak 'igen' az 'IEEE1394 állományátvitel' opciónál, minden más tipusnál ez 'nem'.

A DV bemenet is tuti, már az ennél szerényebb modellekben is van, és természetesen itt is a 'ki/be' szerepel.

Az USB átvitel korlátait furcsálom, de erről már korábban irtatok, ezért ezt nem szeretném újra előhozni.

Igazából az a problémám, hogy ez egy relative új tipus és nem nagyon találtam még róla részletes review-t, ezért voltam kiváncsi a fenti jellemzők (elsősorban az optika) megitélésére, ill. mások tapasztalatára, infomációjára a Canon kamerákról.
Vmi 5let?

#480 Felhasználó inaktív   Luigi.hu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 27. 20:04

Idézet: Sheen - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 8:57

Viszont van bennük zoom mikrofon. A sonyban pl. úgy tudom nincs (ezt a sony-tulajok majd megerősítik vagy cáfolják). Persze ez is van akinek hasznos és van akinek lényegtelen.

Panaszt nem hallottam rá, van haver aki azt vett és elégedett vele, én nem ismerem de tény hogy jól felszereltek. (A samsungok is, de azokra már több helyről hallottam panaszokat.)

Keress erről egy másik müszaki leírást, mert nehéz elhinni ezt a NEM-et (Old_Mumus jól összefoglalta), és ha ezt elirták elirhattak mást is.

Megmondom Neked őszintén, hogy a zoom mikrofon nálam nem szerepel azon a listán, amit mindenképpen szeretnék, ha benne lenne a kütyümben. :-)

Először én is a JVC-re gondoltam, mert jól felszerelt kütyünek tűntek kedvező árért, de azután a kezembe vettem, és nem volt jó a fogása, ez nekem pedig fontos, ill. nem túl jó véleményeket hallottam róluk.

A Samsung nagyon jó márka a számitástechnikában és LCD monitort/tv-t is csak tőlük vennék, de a videokamerájuk nem győzött meg. 

Felhivom a canon.hu-t, 'elözö életemből' még lehet ismerem is a kamerás embert, bár azt kétlem, hogy elfogulatlan választ adna a Canonról, mondjuk ezt nem is várhatjuk el tőle. :-)

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.