HWSW Informatikai Kerekasztal: miniDV kamera tulajok IDE! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

miniDV kamera tulajok IDE! Értékeld a témát: -----

#1901 Felhasználó inaktív   GaBEka 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 26. 17:31

Sziasztok!

1kis segítségre lenne szükségem. Van egy MiniDV kamerám. A márkája Medion. A Sony-nak lehet valamilyen "klónja", mert mikor csatlakoztatom a PC-hez új hardverként azt írja ki, hogy Sony kamera.
A problémám a következő: a felvételek PC-re való másolásakor a képet rögzíti, a hangot nem. Próbáltam több programmal is (Win Movie Maker, WinDV) és több PC-n is. Az eredmény ugyanaz. A képet tökéletesen tudom rögzíteni, a hang egyáltalán nem jön át. Biztosan van hangja, mivel ha a kamerán nézem vissza a felvételt, ott lehet hallani. A csatlakoztatásra Firewire kábelt használok.

Köszönöm előre is a segítséget!

#1902 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 01. 20:10

Sziasztok! Segítség kellene, mert a nyaralásos videót nem tudom átmásolni a gépre. Sony DCR-HC24E kameráról van szó, azt már tudom, hogy Vista64 alatt az USB nem megy. Szereztem FireWire kártyát, zsinórt, összedugom, nagy nehezen elindul a movie maker, majd egy kis idő múlva kiírja, hogy a kamerát leválasztották a gépről, így sajna fuccs az egésznek. Egy bitet nem másol még át, csak elkezdené, de nem tudja elindítani sem a felvételt.

A kamerát lejátszás módba rakom, a kártyán nem látom melyik portba van dugva (ez számít???), áram van, kazetta van benne, kettőt is próbáltam, egyik se jó, az egyik írásvédett, a másiknál kikapcsoltam ezt, hátha, de nem... :(

Tud valaki segíteni? Azt ne mondjátok, hogy rakjak fel xp-t, mert... no csak ne...köszi!
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1903 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 05:03

Ezt dobja hibának (melléklet):

Lehet ez a Vista hibája?

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  dv.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1904 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 20:19

Csá Skacok.
Megjött a Panám a szervízből. 4 hétig volt ott(ráadtam az Ac bemenetére 12 voltot, és belehalt szegénykém), megcsinálták ingyen. Irtam régebben, hogy zúg, hát most már nem. Végre nem kell várni mire bemelegszik. Annyi lehet a negatívuma, hogy eltünt belőle az orosz nyelv(azt értettem), nagyon bonyolult lenne "rárakni" valahogy? Nem zavar az angol, de ha megoldható lenne a mgyar? Ja, és megjelent egy pici "Test" kiírás a kijelzőn. Az miért van ott, eddig nem volt.
Köszi a figyelmet!

#1905 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 12:37

Nem miniDV kamera, de nem akartam külön topicot nyitni. Ezekről a flash-memória alapú kamerákról van valakinek tapasztalata?

Kokrétan a Samsung MX10-re gondolok, 4 GB belső memória + SDHC bővítés. Mpeg-4 H.264-ben rögzít, 3 féle minőségben. USB 2.0 csatlakozás, drive-ként látszik.  Belépőbb szintű miniDV helyett gondolok rá.

Youtube:
http://www.youtube.c...h?v=kefGHL2-Dwg

Nem is drága.
:think:

A Canon-nak is van ilyen kamerája, FS 100-as, de az azért érezhetően drágább.

Szerkesztette: Kory 2008. 07. 10. 12:42 -kor

#1906 Felhasználó inaktív   kapopsx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 11. 06:54

Idézet: centrum - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 23:34

Sziasztok!

Meglett az FX7-em! :D:D Nagyon frankóóóó, csak ámulok a minőségen.

Bedigiztem egy HD anyagot Premier-be (CS3), MPEG kiterjesztést adott neki, kicsit nehezen fogyasztotta. Aztán letöltöttem valami HDVSplit nevezetű telepítést nem igénylő progit, ami m2t-ben kapja le a szalagról a videót, és Premiere-nek is jobban ízlik. Pontosabban a nem túl erős gépemen jobban elfut. :p

Tudtok esetleg valami hatékonyabb progit vagy jó így, ahogy csináltam? Most találkoztam először HD-vel, kezdem tanulgatni, ezért is kérdezek inkább :)

Üdvözlettel,
centrum

Szia!

Hatékonyabb progit? A premiere-től nem nagyon van. Esetleg a Sony Vegas.

Kepcsörölésnél (mikor felmásolod a felvett anyagot a PC-re) viszont hagyd az eredeti mpeg2 formátumot. A premiere alapból ezt kellene hogy felajánlja. Az FX7-es HDV formátumban, azaz a jó öreg mpeg2-öt használja. Ha a felmásolásnál már m2t file-t csinálsz, az már egy konverzió, tehát eleve a felmásolásnál egyszer konvertálod már az anyagot, megváltoztatod a minőségét. Minnél töbször konvertálsz egy file-t annál gyengébb lesz a minősége.
Elméletileg mpeg2-tőt még simábban kellene vinnie a gépedneg mint a m2t-t. Bár azt jó ha tudod, HD anyag vágásához, szerkesztéséhez, de még a lejátszásához izmos gép kell.

Üdv,

Kapó

#1907 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 11. 07:35

Idézet: kapopsx - Dátum: 2008. júl. 11., péntek - 7:54

Ha a felmásolásnál már m2t file-t csinálsz, az már egy konverzió,

nem ám :)

m2t = mpeg2 trasnport stream, az van a kazettán.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1908 Felhasználó inaktív   TEST11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 11. 14:59

Szerintem is m2t a nyers formátum. HDV-nél előfordúl, hogy szallaghibánál elhasal egy két szomszédos kocka. ez még nem lenne gond, de a Premier onnantól kezdve összekuszálja a hangot. Jól el lehet szórakozni az ilyen anyagokkal... :) m2t-nél kevésbé gázos ez a probléha, pláne ha framedrop-nál új fáljt nyit az ember.

#1909 Felhasználó inaktív   lord111 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 12:09

Idézet: K82 - Dátum: 2008. jún. 11., szerda - 5:44

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni :)
A következő kamerák között kellene döntenem. Melyik a legjobb az alábbiak közül? Esetleg sorrendben?  :) Vagy egy új ajánlat?:)
Minidv kazettára, vagy kis cd-re vett vétel a jobb? Előre is köszönöm a segítségeteket!!
Samsung VP-D371
Samsung VP-DC171
Samsung VP-D375W
Canon MD216
Panasonic NV-GS90
Panasonic NV-GS60

Ezek kb 50e átlaértékéűek, ennyit szánok rá. Amire használnám, évente 1-2x nyaraláskor, hogy egy könnyű kamerát kelljen cipelni az utakon és ne a nagyobb kazettás kiskamerát, mert dögnehéz és egyébként jvc.
Szóval semmi extra igényem nincsen, csak a súlya, és hogy a dolgot a tv-ben és számítógépen egyaránt le tudjam játszani. Fényképezésre sztem nem használnám arra van külön pöpec gépem, esetleg elvétve, hogy ha már úgyis a kezemben van a gép... :)
Válaszaitokat előre is köszi! :respect:

Szia!

Én is jártam régebben hasonló cipőben, mert a kicsi modellekből elég széles a paletta.
HA tényleg csak néha akarod használni egy egy nyaralásra és nincsenek nagy művészi és minőségi igényeid, akkor ezek a kis 50 ezer forint körüli 1CCds 0,8Mps mini DV kamerák bármelyike jó.

Samsung VP-D371 350g 34x zoom, Éjjeli felvétel infrával, taviranyito nincs.
Canon MD216 kb. 370g, 41xes zoom, van hozzá távvezérlő, éjjeli felvétel nincs, 16:9 formátumú felvétel
Panasonic NV-GS90 390g  42x optikai zoom, asszem van éjjeli felvétel infrával

Arra amire neked kell arra bármelyik jó. Nekem régen Samsungom volt, elégedett voltam vele... pedig nem egy nagy ász és még minden funkcióját ki sem tudtam használni! Jelenleg Sony a favorit nálam.

Amit én ajánlanék:
Sony DCR-HC53 50E Ft vagy Sony DCR-HC62 egy picit többért (70-80ezer) és 0,8 helyett 1,07 Mpt tud.
A tapasztalatom az, hogy a Sonynak, szebb olyan "melegebb" szinei vannak mint a Samsungnak.

Ha választasz akkor az is motiváljon hogy 1 vagy esetleg 2 év a garancia (Pana 2évet garantál)

És mindenképpen mini DV rendszerű kamerát ajánlanék, mert azt ha akarod akkor PC könnyen tudod szerkeszteni is... (vagy pl. letörölni vagy kivágni az értelmetlen részeket amikor véletlenül bekapcsolva hagytad a kamerát és félóráig a bokádat filmezted :))

Remelm sikerült segiteni!

#1910 Felhasználó inaktív   lord111 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 14:27

Viszont én is tanácsra szorulok egyéb kamerák ügyében...
Régóta mini DV 1CCds 800ezer képontos felbontású kis handicameket használgatok. Kezdetben, kutya, macska :), majd családi események, utána nyaralások....
Ugy érzem lassan kezdem kinőni ezt a technikát..., elég szép snitteket tudok már felvenni, planokat összevágni, álványról remegés nélkül svenkelni és lassan lassan  elmozdulnék felfele a kép minőségben.
A kis nyaralós videóimat HD ready TVn, esetleg HD TVn is jobb minőségben élvezni.

De sajnos a magasabb kategóriás kamerákban nem vagyok jártas ár érték/tudás, minőség tekintetében.
Amit tudok, hogy maradnék a mini DV formátumnál...

A kérdésem hogy "fél HD" vagy 3CCDs camerákkal megéri e bibelődni? Gondolom, hogy jobb minőséget tudnak mint az 1CCDsek, de elmaradnak a full HDtől... Képminőségben milyen különbségek vannak?

100ezerért felkeltette az érdeklődésemet egy Panasonic NV-GS330 3 CCDs kamera azaz  3*0,8Mp, 4:3, 16:9 felvételi formátum. és a technikai adatok szerint az effektív képpontok száma mozgóképnél: 3x 630.000 pixel (4:3), 3x 540.000 pixel (16:9).
A technnikai leirasok 1,89 effektív megapixelt igérnek (én is ennyit számoltam), mig máshol 3,1 effektív megapixel számot emlegetnek! Akkor most mi lehet az igaz?
Hogy lehet ilyen olcsó? (Hisz az 1CCDs legjobbak 80-90ért vannak...)
Erről a kameráról van e valakinek tapasztalata?

Esetleg spóroljak még egy igazi "full HD" kamerára?
Például, ajánlgatták a Canon HV20 és HV30 tipusokat ami full HD 1920*1080 felbontást tud, és 250 körül már hozzá lehet jutni!?
A Sonynak is van egy elérhető HDV tipusa Sony HDR-HC9E ami szintén kiválónak tűnik...
Van valakinek tapasztalata ezzekkel a tipussokkal?
Esetleg egyéb márkát tipus tud valaki ajánlani, mini DV 3CCD illetve Full DH kategóriában?

Valamint még egy kérdés: Ha nagyobb felbontásra váltanék, akkor az jelentős erősítést követel e a PC az utómunka végzéshez?

Előre is köszi, ha tud valaki érdemben segíteni!

#1911 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 15:02

Szerintem a 3 CCD-vel csak a színhűség, vagy esetleg a kép élessége lesz jobb, attól nem lesz HD. :)

Véleményem szerint, amire te vágysz az egy egyszerűbb HD kamera, pl. JVC-t sokan szeretik, ahogy olvasgattam, (bár merevlemezesek főleg, nem miniDV).

PC-s utómunka: szerintem legalább a dupláját igényli mindenben.

Szerkesztette: Kory 2008. 07. 17. 15:03 -kor

#1912 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 15:15

Idézet: lord111 - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 15:27

Viszont én is tanácsra szorulok egyéb kamerák ügyében...
Régóta mini DV 1CCds 800ezer képontos felbontású kis handicameket használgatok. Kezdetben, kutya, macska :), majd családi események, utána nyaralások....
Ugy érzem lassan kezdem kinőni ezt a technikát..., elég szép snitteket tudok már felvenni, planokat összevágni, álványról remegés nélkül svenkelni és lassan lassan  elmozdulnék felfele a kép minőségben.
A kis nyaralós videóimat HD ready TVn, esetleg HD TVn is jobb minőségben élvezni.

De sajnos a magasabb kategóriás kamerákban nem vagyok jártas ár érték/tudás, minőség tekintetében.
Amit tudok, hogy maradnék a mini DV formátumnál...

A kérdésem hogy "fél HD" vagy 3CCDs camerákkal megéri e bibelődni? Gondolom, hogy jobb minőséget tudnak mint az 1CCDsek, de elmaradnak a full HDtől... Képminőségben milyen különbségek vannak?

100ezerért felkeltette az érdeklődésemet egy Panasonic NV-GS330 3 CCDs kamera azaz  3*0,8Mp, 4:3, 16:9 felvételi formátum. és a technikai adatok szerint az effektív képpontok száma mozgóképnél: 3x 630.000 pixel (4:3), 3x 540.000 pixel (16:9).
A technnikai leirasok 1,89 effektív megapixelt igérnek (én is ennyit számoltam), mig máshol 3,1 effektív megapixel számot emlegetnek! Akkor most mi lehet az igaz?
Hogy lehet ilyen olcsó? (Hisz az 1CCDs legjobbak 80-90ért vannak...)
Erről a kameráról van e valakinek tapasztalata?

Esetleg spóroljak még egy igazi "full HD" kamerára?
Például, ajánlgatták a Canon HV20 és HV30 tipusokat ami full HD 1920*1080 felbontást tud, és 250 körül már hozzá lehet jutni!?
A Sonynak is van egy elérhető HDV tipusa Sony HDR-HC9E ami szintén kiválónak tűnik...
Van valakinek tapasztalata ezzekkel a tipussokkal?
Esetleg egyéb márkát tipus tud valaki ajánlani, mini DV 3CCD illetve Full DH kategóriában?

Valamint még egy kérdés: Ha nagyobb felbontásra váltanék, akkor az jelentős erősítést követel e a PC az utómunka végzéshez?

Előre is köszi, ha tud valaki érdemben segíteni!

HD esetén kell még egy blu-ray író a PC-be meg egy asztali blu-ray lejátszó, mert a hagyományos DVD-re csak SD tartalom mehet ha azt szeretnéd, hogy lejátszható legyen asztali készüléken is.
HD feldolgozáshoz bika gép kell (nem árt ha van hardware-es gyorsítás editáló kártya vagy erősebb VGA tekintetében).
Viszont javaslom a 3CCD-s miniDV kamerákat mivel ezeknek a képe kiváló.

Idézet

mini DV 3CCD illetve Full DH kategóriában

MiniDV-ben nincs HD kamera. A HD kamerák MPEG2 ts, MPEG4, H-262 formátumokban rögzítenek HDD-re, memória kártyára ill. vannak olyanok melyek miniDV kazettára rögzítenek (ezek MPEG2-t írnak fel a kazira).

#1913 Felhasználó inaktív   lord111 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 21:51

Kory, köszi.
Igen, azt tudom hogy a 3CCd az nem HD, de megláttam multkor azt a Panát 100ért és felkeltette az érdeklődésem, mert igazi HDra nincs nagyon pénzem :(

Ezért érdekelne nagyon, hogy megéri e az a kicsivel több pixel azt a +25 ezert forintot egy jobbféle 1CCDs hez képest? De a szavaidból ugy veszem ki hogy nem nagyon hiszel benne, hogy nagy minőségi ugrás lenne az 1CCd 800ezer Mp-hez képest?!
Igazából ezért vágyódom az utóbb emlitett Canon vagy a Sony full HD kameráinak valamelyikére! :)

Azt is sejtettem, hogy akkor a PCt is upgradelnikell, aztan az sem lesz olcsó :(

Te milyen kamerát használsz?

#1914 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 22:02

Sony HC96  3.0 MegaPixel-es MiniDV kamera nem érdekel valakit?
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#1915 Felhasználó inaktív   lord111 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 23:10

wpepi neked is köszi!

Viszont ha tudod kifejthetnéd részletesebben, hogy mit takar a 3CCDs  kameráknál a kiváló kép amit emlitesz? Nem kötözködni akarok, de mivel nem láttam még ilyennel készült felvételt érdekelne, hogy minőségben mekkora javulás az 1CCD 0,8Mp-hez képest?
A 3 CCD miatt a szinek szebbek, a képek élesebbek?

Ja és lehet elirtam valamit... szóval mini DV kazettára rögzitő HD kamerát akartam irni.

Viszont full HD  ugy látszik mégsem való még nekem, mert nem elég a kemerát+tartozékokat megvenni, de egy komolyabb befektetés lenne még a PC feltuningolása is, plussz a blue-ray...
Lehet hogy buta kérdés, de nem tudom miért nem lehet HD anyagot hagyományos DVDre irni, illetve hagyományos asztali DVDvel lejátszani?

#1916 Felhasználó inaktív   bonajones 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 01:47

sziasztok!

kameravásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket.

Az ár jelen esetben erősen befolyásolja a választást.

Két modell között dilemmázom:

SONY DCR-HC62 
http://www.pixmania.com/hu/hu/1061007/art/...-videokame.html

vagy

CANON MD235
http://www.pixmania.com/hu/hu/758012/art/c...ideokamera.html

Esetleg tudna valaki ebben az árfekvésben jó - már betesztelt - típust ajánlani?

Elsősorban családi mozik készítésére használnám, nyaralás, bulik stb.
Nagyon jó lenne, kevés fényben is - árához képest - jó felvételt csinálna.

és ezen kívül lenne mégegy kérdés:

van egy panasonic nv gs 11 es minidv-s kamerám, aminek sajnos a firewire csatija teljesen ellszállt.

A kérdés: a panasonic kamerával készített felvételek felvihetők a fent emlitett két model valamelyikével is, függetlenül attól, hogy a panasonic csak 0,8 mpixeles a másik kettő meg 1 vagy 1,07???

várom válaszaitok.

köszi előre is.

üdv Mindenkinek

#1917 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 09:16

Idézet: lord111 - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 0:10

wpepi neked is köszi!

Viszont ha tudod kifejthetnéd részletesebben, hogy mit takar a 3CCDs  kameráknál a kiváló kép amit emlitesz? Nem kötözködni akarok, de mivel nem láttam még ilyennel készült felvételt érdekelne, hogy minőségben mekkora javulás az 1CCD 0,8Mp-hez képest?

Ja és lehet elirtam valamit... szóval mini DV kazettára rögzitő HD kamerát akartam irni.

Viszont full HD  ugy látszik mégsem való még nekem, mert nem elég a kemerát+tartozékokat megvenni, de egy komolyabb befektetés lenne még a PC feltuningolása is, plussz a blue-ray...
Lehet hogy buta kérdés, de nem tudom miért nem lehet HD anyagot hagyományos DVDre irni, illetve hagyományos asztali DVDvel lejátszani?

A 3CCD egyrészt azért jobb, mert a három alapszín (Red, Green, Blue) külön-külön CCD-re kerül így  alapszínenként több pixel lesz mint az 1 CCD-s 800K esetén ahol ezen a 800K-n kell osztoznia a három alapszínnek.
Másrészt a 3CCD-s kamerák nagyobb fényerejű optikával rendelkeznek így ott ahol az 1CCD-s már zajos a 3CCD-s még kiváló képet ad mivel nem kell olyan nagy képerősítés.

Idézet

Igen.

Idézet

Mert a DVD-VIDEO, DVD-VR struktúra SD tartalomhoz lett kifejlesztve. Ebben a struktúrában MP@ML formátumú MPEG2 írható ki ami azt jelenti, hogy a frame méret nem lehet nagyobb, mint 720x576 és a bitráta is 10.5Mbps-nál maximalizálva van.
Az asztali készülékekben MPEG2, MPEG2 (némelyikben DIVX, XVID valamelyik változata) dekódolható.

#1918 Felhasználó inaktív   bonajones 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 12:38

Idézet: XC-biker - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 22:02

Sony HC96  3.0 MegaPixel-es MiniDV kamera nem érdekel valakit?

Hali.

Mennyiért kínálod a SONY kamerát? Mikor vásároltad?

Garancia van esetleg rá? Mennyit használtad?

üdv.

#1919 Felhasználó inaktív   pro-ba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 11:50

Sziasztok !

Egy Canon HV20-al amatőrködöm. Átjátszás-szerkesztés ULEAD VIDEO STUDIO 6 PLUS. Mpeg2.
Az egyik kérdés ehhez kapcsolódik: minőségben tud-e úgy dolgozni, mint a fentebb említett progik?
Igazából nem tudom a végeredményt szemrevételezéssel sem kipróbálni, mert a kamera megvásárlásakor előremenekültem, így nincs se TV, se BD lejátszó, se BD író. Veszek 500 Gigás vinyót, elfér rajta kb. 40 óra HD felvétel, egy részét ki is írom DVD-re, a többi eltéve jobb napokra, ha majd kerül pénz a többi cuccra. Átvételnél macerás a dátumozás. Én csak úgy tudom megoldani, hogy feliratként szerkesztem meg, és így hozzárendelem. Ez viszont próbára teszi a gép mechanikáját is, mert hát lejátszás-gyorsjáratban vissza kell néznem és kiírnom a dátumokat.
Tud valaki valamilyen prg-t, mely automatikusan megcsinálja ezt?

Előre is köszi !

#1920 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 14:29

Sziasztok!

Szeretnék venni a Panasonic NV-GS 320 -as kamerámra egy polár vagy UV szűrőt. Csak azt nem tudom, hogy melyikkel járok jobban :think: :D
Ötlete valakinek, vagy ha véltelenül lenne akár videó is, akkor azt is szivesen megnézem ;)

Disp

Szerkesztette: Dispose 2008. 07. 21. 14:30 -kor

"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98