Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 14:01
Hat, sajnos en nem cikkekbol mondom a velemenyt, hanem a gyakorlatbol, ugyanis...
Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 19:48
SA-AX530-asmoról szól, amit anno Sztereo magazin is ajanlott bnelépőszintre
Ez az egyik, ugye aki nem gyakorlat alapján vásárol class-h-t, hanem cikkekből.

Namost a másik az, hogy a te személyes tapasztalataidat és valóságot ne mossuk össze kérlek. Én szívesen felajánlottam neked a segítségemet.
Idézet
Az igazsag az hogy nincs mit keressen ebben a temaban Aureal alapu dolog.
Tulajdonképpen nem is keresett semmit sem, mert a CT üzleti módszereiről volt szó, egyészen addig amíg be nem hozta az Aureallal kapcsolatos egyéni problémáidat.
Idézet
Le lehetne mar szallni a jelfeldolgozo processzor temarol, nem gondolod, hogy masok is unjak mar?
Igaz az előző oldalon van, de azt hiszem a DSP témát te hoztad be (köszönöm, hogy meghalgattál és más szavakat is használsz helyette

), legalábbis szerintem mindenki számára világos... persze ami a topikban offnak minősül.
De tudod mit, a gyengébbek kedvéért idézlek:
Idézet
Aureal Vortex DSP, hát....de linux alatt ment, lefordítottam a drivert hozzá, hát qurva hasznos és használható volt....
Szóval szerintem az offal és a dsp-zéssel neked kellene felhagyni, nem gondolod?
Nevetséges amit művelsz. Témához szólok, majd valami egészen más dologgal offolsz és még engem bírálsz, hogy én vagyok az okozója. Na ne nevettess.
Szerkesztette: nutria 2006. 12. 30. 15:59 -kor