Idézet: Big Jimmy - Dátum: 2007. Jan. 9., Tuesday - 16:20
Nos, elméleti síkon: ha lenne RAM a Classicon, lehetne más patch-készletet használni, mint a PnP-n, de erre még csak utalást sem találtam, ergo rögzített patc-készlete van, amit egy ROM-ban tárolnak. Persze hozzáteszem, hogy nem vizsgáltam soha nagyítóval a karit, ezt csak kiókumláltam, bár attól még lehet hibás az okfejtés... :)
Néztem az oldalad. Csak nekem nem jönnek le a GUS-ról a képek???
Nos, gyakorlati sikon, felreszegen:
Lehet mas patchkeszletet hasznalni. Nem disznek van az ULTRASND konyvtar valamelyik alkonyvtaraban a sok .PAT file. Szepen le lehet oket cserelgetni. Mondjuk en anno nem MIDI-ztem, hanem FT2-vel zuztam, szoval .PAT helyett .XI fileokkal sefteltunk:D (van kb. masfel CD-nyi:)
Meg egyszer: NINCS ROM a GF1 alapu kartyakon, legalabbis a Gravis kartyakon, utangyartott cuccon barmi lehet:)
Bocs, de ezt is epp eleg volt ilyen allapotban begepelni, szoval reszletesebben majd kesobb fejtem ki, mar ha egyaltalan erdekel.
A kepek az oldalamon azert nem jonnek le a Gravis kartyakrol, mert nincsnek:) Digitalis fenykepezogepet kene lejmolnom, ha sikerul, akkor majd lesznek:)
nutria:
backup/6:D (telefonkabelek, meg amugy is:)
Az alphanak ha elhoztad volna a tapjat is, nem csak az alaplapot meg a procikartyat, akkor talan meg mukodne is.
A 386-ot meg bebootoltam, a VAX-ban meg ketszer annyi RAM van mar, mint amikor idehoztad:D