HWSW Informatikai Kerekasztal: LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor SuliNet MOST aktuális dec. 31-ig!!! Értékeld a témát: -----

#31 Felhasználó inaktív   kisgabo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 17. 21:50

hyundai tft L70N

hi evribádi.

a fenti monitort tudnám megvenni 50 ropiért 3 év garral, 16 ms a válaszideje.

LCD  Size  17 inch(17 inch viewable)
Type  A-Si TFT Active Matrix
Viewable Angle  +75/-75(Left/Right) , +55/-70(Up/Bottom)
Pixel Pitch  0.264 mm (H x V)
Contrast Ratio  500 : 1 (Typical)
Luminance  300 cd/§ł 
Input Signal  Video R.G.B Analog(0.7 Vpp)
Sync H/V - Separate / TMDS Signal
Connector 15 pin D-sub
Scanning Frequency  Horizontal 31k ~ 80 kHz
Vertical 56 ~ 75 Hz 
Resolution  Max  1280 x 1024 @ 75Hz 
Recommended  1280 x 1024 @ 60Hz
Active Display Size  (H x V) 337.92 x 270.336 mm
Display Color  16.7 Mil
Plug-and-Play  VESA DDC 1/2B
Factory Preset Modes  Analog  720 x 400 @ 70 Hz
640 x 480 @ 60/75/ Hz
800 x 600 @ 60/75 Hz
1024 x 768 @ 60/70 Hz
1280 x 1024 @ 60/75 Hz
User Controls  Analog Brightness,Contrast,Clock,
Clock Phase,Auto Adiust,Color,
Language,OSD Adjust,Input Select,
Hue, Flesh Tone, Volume, Mute
Power Management  VESA DPMS
Power  Source  100 - 220 V AC 1.0A
Consumption(Max.)  35W
Low Rediation  TCO 99/03 
Safety & Regulations  FCC Class B,CE,cULus,TUV-GS,SEMKO
Dimension(W x H x D)  Unit  372.5 x 398 x 185 mm
Packed  442 x 433 x 145 mm
Weight  Unit  3.8 kg
Packed  5.0 kg
Loading Q'ty  20 ft. Container  840 SET
40 ft. Container  1848 SET

Kép

#32 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 23:26

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 20:42

Írjál még könyörgöm, fetrengünk a röhögésről itt a melóban. :D  :D

0% THM  :D

...

Örülök, hogy jól érzed magad!  :D
(Bár tagadhatatlan, hogy nem szórakozásból írtam le a tapasztalataimat és az információkat. Ha abból tettem volna, valószínűleg nem gubbasztok itt a monitor előtt addig, mindezt azért, hogy esetleg valami eddig nem ismert dologról számoljak be.)

0% THM: Először én sem hittem, és egyből ezt kérdeztem a banki ügyintézőnek (az áruházban lezajlott beszélgetés.)
Én: De itt kis betűkkel az van írva, hogy THM: 33,88%-40,10%
Ő:  Igen, de ez a standard konstrukcióra vonatkozik. (megj.: tényleg ez van a szórólapjukon is)
Én: akkor ezek szerint ITT tényleg nincs kamat és egyéb költség? (megj.: ez csak a már említett 3 napon van)
Ő:  Így van. Csak 10% kezdő részletet kell fizetni, és azt követően havonta a többit.
Én: De akkor a banknak mi ebben a business???
Ő:  Az, hogy az áruháztól jutalékot kapunk.

Én elgondolkodtam ekkor, és neked is ezt tudom javasolni. Mert akkor nem röhögtél volna rajtam feleslegesen. (Nem akarlak megbántani, csak egy tükröt tartok feléd: te tulajdonképpen önmagadon röhögtél, illetve azon, hogy elfelejtettél gondolkodni.)

Szóval: Beszerzi a multi nagy tételben a terméket 100 Ft-ért.
Kirakja a polcra mondjuk 130 Ft-ért. (Egy kis vállalkozó nem nagytételben vásárol, ő csak mondjuk 120 Ft-ért tudja beszerzni, és hogy megérje neki, 135 Ft-ért adja, ezért te financiális okokból a multinál fogsz vásárolni. "A nagy hal megeszi a kis halat" effektus.)

De te csak 50 Ft-ot keresel havonta, így nem nagyon tudod megvenni.
Azt mondja az áruház a banknak: figyu, adok neked 10 Ft-ot minden cuccból, ha csibnálsz valami jó 0%-os hitelt. (Tehát a BANK lényegében nem 0%-ért dolgozik, mert ő megkapja a jutalékát az áruháztól, abból a pénzből, amit végül is te fogsz az áruért fizetni. Tehát nem fog a bank ingyen dolgozni!)
Az áruház a 30 Ft árrésből lemond 10 Ft-ról, cserébe a termék forgásideje jóval gyorsabb lesz. (nem fog az árukészlet ott porosodni a polcon úgy, hogy közben a pénze benne álljon. A megfordult pénzből (annak egy részéből) ismét nagytételű vásárlást csinál, és a dolog kezdődik előről.

#33 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 00:02

2 hónapja vettem egy Samsung 710T. Előtte CRT-m volt, ezt most DVI-on használom.
Reggel 9 óta ülök előtte, rövid (kaja) megszakításokkal és semmi. Mondjuk ez elvárható.
Egyetlen játékot játszottam vele, azt is csak 3 napig, de akkor egyfolytában, az NFSU2-t. Teljesen jó volt, megfelelt a 12 ms válaszidő. DVI csak 60 Hz-et enged, de tökmindegy.
karika76

#34 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 00:06

DVI mégegy előnye.
Ha valakinek csinálok egy gépet (install), akkor azt rádugom a normál vga-ra, csak két bill és egér kell (vagy átkapcs) és a várások közben tudok a saját gépemen is ügyködni, nem kell sok hely. a váltás 1 gomb.
karika76

#35 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 02:05

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 23:26

...

:D  :D

Tényleg szórakoztató ember vagy. Miért gondolod, hogy nem gondolkodom. THM: mindig van hiteldíjmutató, csak max jelen esetben nem te fizeted. És hogy még el is magyarázod, biztos ami biztos, hátha még mindig nem gondolkozom.

;)

Egyébként félre ne érts, abszolút szimpatikus a hozzáállásod, csak olyan dolgokat írsz, hogy azon muszály kacagni, legalábbis én nem bírom megállni. Csak így tovább. Blogot nem írsz valahol?

Szerkesztette: JonesC 2004. 12. 18. 02:06 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#36 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 07:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 1:05

Tényleg szórakoztató ember vagy. Miért gondolod, hogy nem gondolkodom. THM: mindig van hiteldíjmutató, csak max jelen esetben nem te fizeted. És hogy még el is magyarázod, biztos ami biztos, hátha még mindig nem gondolkozom.

Egyébként félre ne érts, abszolút szimpatikus a hozzáállásod, csak olyan dolgokat írsz, hogy azon muszály kacagni, legalábbis én nem bírom megállni. Csak így tovább. Blogot nem írsz valahol?

Írtam, hogy végül is -átvitt értelemben- pontosan TE fizeted...

Egyébként köszönöm  :respect:
Sajnos nem látlak, (a non-verbális reakcióidat nem vehetem le, pedig hidd el, hogy érdekelne) és arra következtettem, hogy kinevettél, és egyszerűen azt feltételezted, hogy naívan azt hiszem, a bank egy szamanitárius szervezet, melynek fő céla, hogy segítsen a rászorulókon. Sajnos tudom, hogy nem az.

Blog?
Nagyon jól érzel dolgokra!  :D
Ha blogot nem is, de különböző fórumokon (olykor olyanokon, ahol nem is számítana rá az arra járó) megosztom a gondolataimat. Bár mostanában elsősorban az élet értlemeit szedem össze, melyet [magvas gondaoltok] nevű írásaimban összegzek. Azok, hogy őszinte legyek, talán túl komolyak is, de igazából nem is a tudatos énednek [melyet elsősorban az ego dominál pl. itt Európában] hanem -átvitt értelemben ugyan- de a tudat alattidnak szólnak. Némelykere én is évtizedek alatt következtettem.

A humor az a fő vesszőparipám.  :D  Ami azt illeti, kis előadói tevékenységeimet (szüleim elmondása szerint) már kisgyermek koromban elkezdtem. [Kis sztori: Elvittek egy repülő parádéra. Lehettem vagy 4 éves. Én persze egy idő után meguntam a repcsiket -a gyerekek sokkal érdekesebbek voltak :) - és elmentem velük kommunikálni. A szüleim kb. 15 percre hagytak magukra, da akkor már egy gyerek koszorú közepén voltam, és kiselőadást tartottam.  :D Szóval ez vagyok én... :p Tényleg szeretek ma is emberekkel kommunikálni, bár ma már célzatosan még a humorba is bele-bele szövök néhány kis [magvas gondolatot] (mégha oldottan is) bízva abban, hogy az segíthet másokon... :up: ]

PS.: Ha kacagsz, annak én is örülök, és belülről kacgok is... :D  :D  :D

PPS.: Humorról sokkal jobban szeretek írni, mint másról. 3 napja pl. volt ált. isk. igazgatónőm hírtelen halála miatt váltott érzelmeimet fegy kis memoar] írtam meg, amit a helyi újságban meg is kívánok jelnetetni. Azért abban nem volt humor...

#37 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 07:14

Idézet: karika76 - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 23:02

2 hónapja vettem egy Samsung 710T. Előtte CRT-m volt, ezt most DVI-on használom.
Reggel 9 óta ülök előtte, rövid (kaja) megszakításokkal és semmi. Mondjuk ez elvárható.
Egyetlen játékot játszottam vele, azt is csak 3 napig, de akkor egyfolytában, az NFSU2-t. Teljesen jó volt, megfelelt a 12 ms válaszidő. DVI csak 60 Hz-et enged, de tökmindegy.

Esteleg azért nem kajáltál közben, mert jól laktál a TFT kijelző kiflieivel?  :D

Avagy látod a monitorod kijelzőjén azokat alul vagy felül, vagy már megetted azokat?  :D

De komolyan: a te monitorodon milyen a fekete?
Lsd. gyorsteszt a 2. oldalon

#38 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 08:42

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 7:14

De komolyan: a te monitorodon milyen a fekete?
Lsd. gyorsteszt a 2. oldalon

http://www.bekom.hu/...b/Sam710T-1.jpg
http://www.bekom.hu/...b/Sam710T-2.jpg
karika76

#39 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 09:56

Idézet: karika76 - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 7:42

így ezen nem látszik.
De az általam gyorstesztelt 710N-en látszottak a havas kiflik...

#40 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 09:58

Idézet: brenci - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 8:52

Én is gondoltam erre az LG-re. 19-es méretben az 1280x1024 már nagyobb betűket eredményez elvileg ugye?

Üdv.

Én is eképpen gondolkodtam.  ;)

Én is inkább írkálok, és nagyon nem mindegy, mekkorák a betűk. A mostani ideg és szmölő CRT-men pl. 800x600-onn nyomulok, mert utálom a hangya betűket, és ha erőltetném rajta a szemem (hogy ki bírjam olvasni) az mégjobban ártana az egészségemnek, szememnek.

#41 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 10:22

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 9:56

De az általam gyorstesztelt 710N-en látszottak a havas kiflik...

Annyira nem vagyok járatos (még) a DVI-ban, de nem lehet, hogy analógnál vannak ezek a jelnségek? Nekem tök sima fekete a kép mindig, ahol fekete kell legye, bármi más van a kép más részein.
karika76

#42 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 10:38

Idézet: karika76 - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 9:22

Annyira nem vagyok járatos (még) a DVI-ban, de nem lehet, hogy analógnál vannak ezek a jelnségek? Nekem tök sima fekete a kép mindig, ahol fekete kell legye, bármi más van a kép más részein.

nekem úgy tűnt, hogy KONSTRUKCIÓS probléma.
A lámpák bevilágításának tűnt a jelenség. 99%, hogy így is van...  :mad:

#43 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 10:47

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 10:38

nekem úgy tűnt, hogy KONSTRUKCIÓS probléma.
A lámpák bevilágításának tűnt a jelenség. 99%, hogy így is van...  :mad:

Akkor:  :mad:
Majd meglátjuk, remélem nem az, eddig nem tűnt fel.
Na majd utánajárok Samsungos ismerősnél, de ez már nem idén lesz, tehát a döntésedben nem lesz szerepe, de ha megtudok valamit megírom.
karika76

#44 Felhasználó inaktív   brenci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 10:55

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 8:58

Én is eképpen gondolkodtam.  ;)

Én is inkább írkálok, és nagyon nem mindegy, mekkorák a betűk. A mostani ideg és szmölő CRT-men pl. 800x600-onn nyomulok, mert utálom a hangya betűket, és ha erőltetném rajta a szemem (hogy ki bírjam olvasni) az mégjobban ártana az egészségemnek, szememnek.

Te honnan veszed majd? 
brenci