HWSW Informatikai Kerekasztal: LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor SuliNet MOST aktuális dec. 31-ig!!! Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 24. 04:46

Idézet: komo - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 19:29

Az enyém tökéletes, látom már a tied is..  ;)

Én egyébként mindkét bemenetet próbáltam, analógon minimális zaj volt, vizszintes sűrű, nagyon nehezen észrevehető formában. Viszont a DVI az teljesen tökéletes !!

A videokártya ATI RADEON 8500 old style  :D

Nekem analóg mebenet mellett sincs zaj. Szetencsére. ;)

:up: Aki ATI RADEON 8500-t használt vagy használ, az rossz ember nem lehet.  :up:

Az ATI RADEON 8500 LE-m (Sapphire PBA) semmi kincsért nem adom. (hacsak nem egy vaci új csúcs modell ATI RADEON-ért cserébe!  :D )
Tűéles, az ATI-hoz hű "Very BEST" 2D-s kép, (TV kimeneten is! :cool: ) és amennyit én játszok (és amivel) arra a 3D gyorsítója is tök' elég!  :D

#82 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 04:50

:offtopic: De a KORREKT tájékoztatás végett idézek abból a levélből, amit a Media Markt-nak írtam:

"
Tisztelt Media Markt érdekeltségű emberek, tisztelt volt és potenciális Vásárlók!

Jól tudom, hogy egy elégedetlen vevő sérelmét mindenhol; de egy elégedet megelégedését a lehető legszűkebb környezetében hangsúlyozza. Én most ezt a sztereotípiát megcáfolandó, egy igen objektív, hiteles és mindenképpen pozitív visszajelzésről szeretnék a nagy nyilvánosság előtt számot adni.

Több hetes utánjárás; gyári és teszt eredményértékelés; Internetes fórum indítása és az ott történő értekezések; sőt a szóban forgó gyártó cég hazai prominens szervizmérnökével való szakmai konzultálás után rászántam magam, hogy egy, csak a Media Markt által forgalmazott, kitűnő érték/ár arányú, 19”-es TFT LCD megjelentővel ellátott monitort [LG L 1915S] vásároljak.

Noha a debreceni Media Marktban azt az ígéretet kaptam, hogy biztos lesz még belőle, azonban mire a szükséges pénzzel vásárolni indultam volna, a termék az érthetően nagy kereslet miatt elfogyott. Telefonálgattam egy sort és kiderítettem, hogy a miskolci áruházban még éppen van belőle három - abból egy bemutató - példány. Ebben az áruházban az egyik számítástechnikai eladó megígérte, hogy egy órára eltesz nekem egy bontatlan darabot. (Itt jegyezném meg, hogy SuliNetes terméket általában semmilyen nagy forgalmú áruházban nem szokás elrakni, pláne nem a Karácsonyi csúcsforgalomban!)

Noha a vevőszolgálatnál nekem, mint vevőnek jogom (sőt erősen ajánlható kötelezettségem) a vásárlandó terméket szemrevételezéssel körültekintően megvizsgálnom, ezt azonban - a viszonylag nagy ár mellett is - a hatalmas csúcsforgalom, és az „ünnepi kapkodás” hevében elmulasztottam. Amikor hazaértem, nagy megdöbbenésemre azt vettem észre, hogy a készülék LCD panelének egy részén horzsolás-szerű nyomok találhatóak, melyek először külsérelmi nyomnak tűntek. (Itt jegyezném meg, hogy a hatályos Fogyasztóvédelmi Törvények értelmében, ez esetben - ha a vásárló a szemrevételezést a vásárolt termék tekintetében a vásárláskor elmulasztotta - a kereskedő nem köteles az árut a jól ismert három napos határidőn belül cserélni, mivel nem bizonyítható, hogy a mechanikai behatás a vásárlás előtt vagy után keletkezett.) Teljes elkeseredésemben a „szélbe kiáltottam” keserű történetemet.
Másnap, amikor a készüléket visszavittem, kiderült, hogy gyári hibáról van szó, és (mivel az már azóta elfogyott) a pénzt visszafizetik. Mivel mindenképpen szerettem volna egy ilyen remek monitort, és jól tudtam, hogy azt kizárólag csak a Media Markt forgalmazza, (kizárólagos értékesítés, máshol nem lehet beszerezni) így kérésemre a számítástechnikai osztályvezető, Vincze Zsolt kerített egy példányt az egyik budapesti áruházban, amit - ígérete szerint - jövő hétre leszállítanak nekem Miskolcra.

Megbizonyosodtam, - s egyben nekem és talán más számára is példázatul szolgál, - hogy a Media Markt nem egy rabló kapitalista förmedvény, mert ebben az áruházban segítőkész emberek dolgoznak, és ez esetben ember az emberrel áll szemben (eladó - vevő) így egy cég megítélése egy általános kép alapján mindig csalóka lehet, hiszen valójában emberi kapcsolatokról van szó.

Ez úton köszönöm a számítástechnikai osztály (és a vevőszolgálat) valamennyi dolgozójának, név szerint kiemelve Vincze Zsoltnak a segítőkész helytállását, s egyben indítványozom, hogy „A hónap embere a Media Marktban” elismerésben részesülhessen. (Ha pedig a Media Marktban nincs ilyen cím, akkor mindenképpen szólni fogok a „jó üzletek szülő anyjának” hogy annak „fiacskája” minél hamarabb megvalósíthassa ezt a „Projekt 2004”-ben. :-) ) Aki engem ismer, az jól tudja, hogy igen analitikus és kritikus beállítottságú ember vagyok, és soha nem szoktam ok nélkül dicsérgetni. Tehát én ezt a lehető legkomolyabban gondolom, „mert hülye azért nem vagyok”! :-)

Békés, boldog, áldott karácsonyt kívánok az áruház valamennyi dolgozójának és azok hozzátartozóinak:

"
(aláírás, titulus)

#83 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 15:27

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 15:11

Otthon pedig a 19"-es TFT LCD, 60 Hz-en

Először is Éjen Május Elseje,

Másodszor, TFT-nél el kéne már felejteni a herceket.

:)

#84 Felhasználó inaktív   sfbukfenc 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 24. 19:49

Először is : Kellemes karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Ezt a hozzászólást egy Sulinetben egy hete vásárolt TFT monitor előtt ülve írom. Erről a típusról nem volt szó a fórumban, pedig valószínűleg ez a legolcsóbb. Konkrétan egy AOC LM7-725-ről van szó.
Itt mindent megtudhattok róla: http://www.aoc-europ...tors_lm725.html .
Röviden: 16ms, 250 fényerő, 450 kontraszt, 3 év helyszíni gari.
Eddig csak jókat tudok mondani róla, utánhúzást sem tapasztaltam, igaz, csak az NFSU2-vel nyúztam, s az sem zavaró, hogy nem az ajánlott felbontásban játszom vele.

Végigolvastam a hozzászólásokat (CRT-TFT pro és kontra), én azért cseréltem le az 1 éves 19" Fujitsu- Siemens-t, mert nem volt hely az asztalomon, az pedig lecserélt egy 17-s Belinea-t a gyerekeknél.  Most náluk nincs hely. :) Ja, meg az ára miatt, 70/2-10=25, mert eladtam a Belineát.
A TFT-k áráról annyt, hogy az eladott monitorom 5 évvel ezelőtt, mikor vettem, nagykerben többe került, mint a mostani TFT-m SEX nélkül.
Meglepetésben is részem volt, mert LM720A-SE-t rendeltem, de ezt kaptam, szebb külső, jobb kontraszt.
Lehet, hogy nem a legjobb monitor, de szerintem az ár-érték arány nagyon jó. Jövő év végén talán ezért a pénzért 19" DVI lesz, na meg SEX, s akkor csinálok helyet a gyerekek asztalán. :cool:

#85 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 20:08

ACER AL1715 :respect:

Ma járt nálam tesztelésen, mintegy jelentősen késleltetve a karácsonyfa díszítést. :omg: :D

Annyira élvezhető képe van, hogy tesztelés / cikkírás közepette ottragadtam előtte NFS:U2-zni, FPS-ezeni, stb. :Đ Pedig ilyet nem szoktam. Bátran ajánlom mindenkinek. :up: ;)

Szerkesztette: Omega 2004. 12. 24. 20:08 -kor

#86 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 20:36

Acerrel nincs tapasztalatom (csak notebook-kal, arról nem beszélnék), de amikor vettem vhol egy 19" sony tft (nem magamnak) akkor a csóka azt mondta nyugodtan vigyem el, nem kell kipróbálni, de acert nem adna el próba nélkül.
karika76

#87 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 21:50

Én utálom az Acer-t. De ez a monitor brilliáns.
Kifizetés nélküli elvitel után teszteltem, 0 deadpixel.

Ui.: melóhelyen sajnos a gépek döntő többsége Acer... ment már tönkre sok-sok Acer AL1712-es, DE garanciaidőn belül... használtam olyan asztali Acer gépet, aminek a hűtése olyannyira szarul volt megtervezve, hogy 'szétégett' minden (kondik kiszáradtak gyakorlatilag).

;)

#88 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 13:57

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 21:50

Kifizetés nélküli elvitel után teszteltem, 0 deadpixel.

És frozen?
Ciciman is on borda

#89 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 14:25

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 21:27

Az ütő megállat bennem, amikor észrevettem, hogy az LCD panelen a jobb felső sarokban három darab kb. 5, 4 és 3 cm-es horzsolás és egy horzsolás folt található. Elővettem a ...

Állat, idáig jó, de inkább folytatom én:

Fogsz egy fehér hátteret, benyomod 800x600ba, 60Hz természetesen, nehogy diffundáljon az aurádba, mert most biza közel kell nyomulnod a sajátoddal a TFThez. Jobb mutatós köröm elővesz és finoman betámadod a karcolásokat. Érezni fogod, kifelé állnak-e vagy befelé. Ha befelé. akkor karc, ha kifelé, tisztítókendő szépen elfelejt és a körmöddel lekaparod azt, ami kiáll. Nem kell félni, ha egy kicsit benyomod a panelt, nem fogsz belehalni :D

Rengeteg "deadpixelt" lehet így megszüntetni.

Egyébként teljesen odavagyok, h te 3As létedre még hiszel a leírásokban :Đ

Jah és aki úgy érzi, nem gyűjtött össze kellő erőt a művelethez, az inkább bízza 3A+os szakemberre  :pokeas2:
Ciciman is on borda

#90 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 15:00

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 13:31

Valóban 12 ms a frissítés.

Valóban? Írd már le nekem lécci, h ez hogy jön ki ... merén nemtudom  :think:
Ciciman is on borda

#91 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 18:49

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 13:25

Állat, idáig jó, de inkább folytatom én:

...
Érezni fogod, kifelé állnak-e vagy befelé. Ha befelé. akkor karc, ha kifelé, tisztítókendő szépen elfelejt és a körmöddel lekaparod azt, ami kiáll. Nem kell félni, ha egy kicsit benyomod a panelt, nem fogsz belehalni :D

Rengeteg "deadpixelt" lehet így megszüntetni.

Egyébként teljesen odavagyok, h te 3As létedre még hiszel a leírásokban :Đ

Jah és aki úgy érzi, nem gyűjtött össze kellő erőt a művelethez, az inkább bízza 3A+os szakemberre  :pokeas2:

Csak hogy a feleslegesen keltett energiád lecsillapodjon:
kiderült, hogy a monitor GYÁRI HIBÁS! Nem karc, hanem bemattulás, gyári bibában! Ezt a MM is belátta, teljesen korrekten kezelte, cserélni fogja. (A félreértést az okozta, hogy ők azt hitték, hogy én csak egy káván (nem panelen!) található karc miatt reklamálok. Sajnos ők sem olvasták és értelmezték megfelelően a levelemet.)

Nem vagyok 3A-s, csak talán majd leszek, mert most már valóban szeretnék... (de ezt is leírtam OFF-ban)
A leírások alapján (azok betartásán vagy helytelen értelmezésén) múlhat egy fogysztóvédelmi eljárás sikere...

Összegyűjtöttem kellő erőt a művelethez, és úgy jöttem ki a dologból, hogy KICSERÉLIK, és még MEG IS KÖSZÖNIK a POZITÍV visszajelzésemet. (lsd. ezt követő hozzászólásomat!)

(kár, hogy nem olvastál el végig, [sőt, teljesen ismeretlen vagyok számodra] és így alkotsz rólam véleményt)

Szerkesztette: MadWhite 2004. 12. 25. 18:55 -kor

#92 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 18:53

Szeretném veletek megosztani egy, a Media Markt-tól érkezett levelet.

Tisztelt [a nevem] !

Köszönettel vettük dicsérő sorait. Remélem, hogy ha késve is, de sok örömét leli a termékben.
Békés, Boldog és Kellemes Ünnepeket kívánunk Önnek kollegáim és saját nevemben.

Üdvözlettel

[x y]
ügyvezető

Hogy miért is teszem ezt – csak a tanulság kedvéért. Mert emberséggel többet el lehet érni, mint egy faltörő kos mentalitással. Ez az én megtapasztalásom, s talán ezzel segíthetek nektek is.

#93 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 19:18

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 18:53

Köszönettel vettük dicsérő sorait. Remélem, hogy ha késve is, de sok örömét leli a termékben.

Mármint mit remél? Hogy késve leled örömödet a termékben? :think:

Idézet

Békés, Boldog és Kellemes Ünnepeket kívánunk Önnek kollegáim és saját nevemben.

Boldog... Kellemes... kollegáim...

Idézet

ügyvezető

Naja... :omg:

Bocs az offért, csak úgy kib@szott mód szúrta a szememet.

fram
Mi az a "frozen" pixel? Fagyott? :think:  Én még nem hallottam ilyenről... amúgy a próbált játékok csakúgy folytak le a monitorról. :)

#94 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 21:05

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 18:49

(kár, hogy nem olvastál el végig, [sőt, teljesen ismeretlen vagyok számodra] és így alkotsz rólam véleményt)

Végigolvastalak, hogyne olvastalak volna.

Segítek is értelmezni az előző hozzászólásom.

Odáig jól csináltad, h észlelted a "karcokat". De utána:

Idézet

Enyhén nedves frottír anyaggal törölgettem ... de amikor már 10. alaklommal sem tompult ...

Gondolom a sokadik próbálkozásoknál egyre kevésbé nyomtad rá (a pontosan mit is?), mert láttad, h nem jön le ...

A leírásban levő monitor tisztítás fejezet a por, esetleg kisebb, foltosan megszáradt (tüsszentés)cseppek eltávolítására vonatkozik.

Beidézném a teljeset, angolul:

Idézet

To clean your monitor safely, follow these steps:

1. Disconnect the power cord.
2. Spray a small amount of non-abrasive cleanser on a lint free cloth, (not directly on the monitor)
3. Gently wipe the surface. Use as little pressure as possible.

You should never use any harsh chemicals to clean your LCD monitor. Cleansers with the following agents are OK to use:

- Water
- Vinegar (mixed with water)
- Isopropyl Alcohol
- Petroleum Benzene

Do Not use cleaners that contain the following agents:

- Acetone
- Ethyl Alcohol
- Ethyl Acid
- Ammonia
- Methyl Chloride

Warning: Do not spray any liquids directly on the monitor.  Always apply the solution to your cloth first, not directly to the parts you are cleaning. Apply as little pressure as possible when you clean.
Applying too much pressure or spraying liquids directly onto the screen or case of the LCD Monitor may cause damage to the display which will not be covered under warranty.

Ha ragacs van a monitorodon, hiába a monitortisztító spay, ha nem nyomod rá, nem fog lejönni. Továbbmegyek. Ha rányomod erősen ( persze nem annyira, mint amennyire Bruce Willis nyomja a szemét a másiknak a "Drágán add az életed" 1-2-3 valamelyikében ) akkor sem fog lejönni elsőre. Másodikra sem, csak sokadikra. Ha ezt ráadásul sima vízzel teszed [mert úgy vettem ki az írásod alapján, h azzal], még kevesebb az esély a gyors sikerre. Annál nagyobb a mikroszkópikus karcolódásra.

Ezért ítram, h nem nekiesni ezerrel vmi vizes ronggyal, hanem

1. megnézed a körmöddel, barázda vagy kitüremkedés
2.a, ha barázda, nincs mit tenni
2.b, ha ragacs, még mindig nem nekiesni ezerrel, hanem maradunk a körömnél

--------

Leírás:

Idézet

(mivel a kábeleket ki sem vettem a csomagolásból, és a hálózati csatlakozót még csak meg sem közelítettem, így az „áramütéshez vezethet” könnyen elkerülhető volt.)

Ez nagyon tetszik. Ennyire ragaszkodni a leírásban foglaltakhoz. Mindeközben pedig elveted a többiek a többiek által leírt dolgokat a CRTről vagy egyéb dolgokról :lol:
Ugyanakkor: 1. hibásnak ítéled meg a kijelzőt, ennek ellenére összerakod, bekapcsolod
2. de nem a saját kábelével, hanem "egy kölcsön (kínai szar) VGA kábellel"

Te nem sok monitort teszteltél/raktál össze életedben, ez biztos. Ennek ellenére most mégsem a Felhasználói kézikönyv alapján jártál el ... no comment. Így születnek az alaptalan monitorfikázások.
Szerencsére később kipróbáltad a sajátjával is ...

Idézet

Csak a kis karc, vagy horzsolás, ami csak fekete háttér mellett lászik...

Ha karc, akkor biza látszik mindig, ha nem szemből nézed a monitort. Járt már nálam karcos, foltos, pixelszínhibás, homályos, fényerőbeteg LCD is. Ha gondolod, lemegyek a pincébe, megkarcolok egyet, ha nekem nem hiszel ...

-----

3A+os szakember: természetesen csak az próbálja ki a módszert, amit leírtam, aki elég ügyesnek érzi magát ahhoz, hogy sérülést ne okozzon.

Aki nem meri/tudja megcsinálni, forduljon szakemberhez ( vagy olyanhoz, aki jobban ért hozzá, mint te [azaz 3A+os]). Még mindig okosabban jár el, mintha "nekiesne ezerrel" csihatolni.

Szerkesztette: fram 2004. 12. 25. 21:44 -kor

Ciciman is on borda

#95 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 21:08

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 19:18

fram
Mi az a "frozen" pixel? Fagyott? :think:  Én még nem hallottam ilyenről... amúgy a próbált játékok csakúgy folytak le a monitorról. :)

pl: fekete háttér, 1 db pirosan világító cella. "Befagyott" a piros szín.

Piszok zavaró tud lenni.

Dead: akkor sem világít, mikor kellene
Frozen: akkor is világít, mikor nem kellene

Szerkesztette: fram 2004. 12. 25. 21:43 -kor

Ciciman is on borda

#96 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 21:49

Értem és köszi. ;)  Én ilyennel még nem találkoztam. :D  Most sem. ;)

#97 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 23:28

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 18:49

Csak hogy a feleslegesen keltett energiád lecsillapodjon:
kiderült, hogy a monitor GYÁRI HIBÁS! Nem karc, hanem bemattulás, gyári hibában! Ezt a MM is belátta, teljesen korrekten kezelte, cserélni fogja. (A félreértést az okozta, hogy ők azt hitték, hogy én csak egy káván (nem panelen!) található karc miatt reklamálok. Sajnos ők sem olvasták és értelmezték megfelelően a levelemet.)

Lucky GoldStar-ék reszelik az adatbázisukat, így csak Samsungékat tudtam elérni neked:

Idézet

Q: My LCD Monitor Screen Has A Scratch On It. How Can I Get It Fixed?

A: The Samsung warranty does not cover physical damage of any kind.  If you have just purchased the monitor, return the product to the dealer for a replacement.  We will not repair or replace it.

An Out of Warranty repair can run anywhere from $150.00 and up.  Use our ASC Locater to find an Authorized Service Center in your area.

GoldStar-éknál sincs ez másképp.

------------

Most azt mondod, nem karc  :confused: Nem volt rajta karcolás?
Ha bemattulás [igazából nem értem pontosan, mi és hogyan "mattul be"], akkor pedig ez nem kerek ...

Idézet

Az eredmény:
TŰ ÉLES, TÖKÉLETES KÉP!!! :D
... olyan élethű a képe, hogy először azt hittem, örömömben kibújok a bőrőmből. :D  ;)  TÖKÉLETES!!!

Mit tegyek?  :think:
Ha visszaviszem, talán már nem is tudnak adni cseredarabot!  :mad:

Akkor elvesztem ezt a gyönyörűséget!!  :mad:

Szal tényleg kíváncsi vagyok. Először

Idézet

három darab kb. 5, 4 és 3 cm-es horzsolás és egy horzsolás folt található

Utána

Idézet

Végül

Idézet

Nem karc, hanem bemattulás, gyári hibában!

Hogy is van ez?
Ciciman is on borda

#98 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 11:51

Természetesen erre a kérdésre is várom válaszod:

Idézet

Idézet

(MadWhite @ 2004. dec. 23., csütörtök - 13:31)
Valóban 12 ms a frissítés. 

Valóban? Írd már le nekem lécci, h ez hogy jön ki   :think: ... merén nemtudom

Ciciman is on borda

#99 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 13:11

#100 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 14:11

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 22:28

Hogy is van ez?

Te ezzel a szöveggel még rajtam is túl teszel!!
Ááááááááá :D  :D  :D

Röviden:
Ez egy olyan hibajelenség, amiről sem az LG Magyarország szervizmérnöke, sem az egyik Pesti LG szerviz, sem a miksolci LG szeviz nem hallott, a MM több száz eladott monitor mellett sem találkozott ilyen hibával. Az eldók körbeállták, mint a királyok a kis Messiást. Ketten vagy 4 speckós tisztítókendővel próbálkoztak, majd felnézek, és az osztályvezető így szólt:
"Ez valóban gyári hiba." Szóval csak igazam volt.  :p
Valószínüleg több százezer darabból ez az egy, ami ilyen. Ezt meg ugye PONT ÉN fogtam ki.
Jelzem, más lehet, hogy nem is foglalkozott vona vele, de én pipa tudok lenni, ha sok pénzért nem kapok 100% minőséget.

Tudod mit, gyere el és nézd meg!  :cool:
És döntsd el azt, hogy minek nevezed a hibát.

Kérlek ne vessz el a részletekben, OK? :up:

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.