HWSW Informatikai Kerekasztal: DVD másolás könnyen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVD másolás könnyen Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   fotel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 08. 10:11

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 1:19

Ha IFOEdittel távolítasz el streamet, akkor valóban előfordulhat, mert az teljesen kiteszi az összes hivatkozással együtt. Shrink (és VobBlanker, stb.) a VIDEO_TS.IFO-ban meghagyja a hivatkozásokat, csak letiltja azt a bizonyos streamet. Kivételesen az utóbbi profibb megoldás, pont azért, amit írtál.

Ok, megnyugtattál :)

#122 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 14:29

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 3:33

En meg atkapcsolom a decryptert ISO modba, leszedem az aldast HD-re, regiokod macrovision legyilkolasa mellett majd mindezek utan visszairom a tajtekot egy DL lemezre  :D

:omg:

Hogy ez nekem eddig nem jutott az eszembe! :nevet2:

RE: komolyra fordítva a szót: én majd akkor követem ezt a megoldást, ha 500Ft körül lesznek a DL lemezek. Addig is: kódolgatás ezerrel. :)

Szerkesztette: Etele 2005. 01. 08. 14:30 -kor

#123 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 14:34

Idézet: lehella - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 7:27

DVD Decrípterrel felműsoltam isoba a filmet, majd kiírtam, működött rendesen(menük, extrák, film). Most még mindent csak újraírható dvdvel próbálok ki, de ezzel a programmal nyugodtan írhatok nem újraírhatóra. Tehát nem kell attól parázni hogy nem lesz jó? (tudom mindig fenn áll a lehetőség hogy rossz lessz, de most a legtöbb esetre vagyok kiváncsi)

Van 3.5.2.0-ás Decrypter, nyugodtan használhatod írásra, én majdnem mindent ezzel írok. ImgTool Classic-kal csinálok IFO-t a DVD-Video fájlokból.

#124 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 14:36

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 14:29

Komolyra fordítva a szót: én majd akkor követem ezt a megoldást, ha 500Ft körül lesznek a DL lemezek. Addig is: kódolgatás ezerrel. :)

Én elosztom az anyagot, ami nagyon fontos vagy nem érdemes DVD5-re tömöríteni, azt nyomom DL-re, a többit egyrétegűre. Ma már 1800-2000 Ft a Verbatim DL, még mindig jobban járok mintha a préselt DVD9-et kellene mégegyszer megvennem 5-7e Ft-ért.

#125 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 14:48

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 14:34

Van 3.5.2.0-ás Decrypter, nyugodtan használhatod írásra, én majdnem mindent ezzel írok. ImgTool Classic-kal csinálok IFO-t a DVD-Video fájlokból.

Akkor ugyanazt a verziót használjuk :up:

#126 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 16:03

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 14:34

Izé, természetesen nem IFO-t, hanem ISO-t csinálok ezzel a kis ingyenes progival... :pokeas:

#127 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 16:25

Hasonló dolgok...

#128 Felhasználó inaktív   Svarci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 16:09

Hi!
Remélem "jó" helyre írok, ill. a kérdésemre tudtok válaszolni. DVD-RW-s lemezre írtam (Neróval, adatként) képeket. Ezt a pc-n maradéktalanul le tudom játszani, az asztali lejátszók (JVC, Hyundai) viszont csak "lesnek". :eek:  Azt írják, hogy bad disc!!! Én vagyok a  :lama:, vagy mi a bánat a gond? :think:  Előre is thx!
Üdv! Svarci

#129 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 16:43

Idézet: Svarci - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 16:09

Remélem "jó" helyre írok, ill. a kérdésemre tudtok válaszolni. DVD-RW-s lemezre írtam (Neróval, adatként) képeket. Ezt a pc-n maradéktalanul le tudom játszani, az asztali lejátszók (JVC, Hyundai) viszont csak "lesnek". :eek:  Azt írják, hogy bad disc!!! Én vagyok a  :lama:, vagy mi a bánat a gond? :think:

Milyen képeket írtál ki? A lejátszód támogatja? Meg kellene nézned, hogy milyen formában.

#130 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 19:00

Idézet: Svarci - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 16:09

Hi!
Remélem "jó" helyre írok, ill. a kérdésemre tudtok válaszolni. DVD-RW-s lemezre írtam (Neróval, adatként) képeket. Ezt a pc-n maradéktalanul le tudom játszani, az asztali lejátszók (JVC, Hyundai) viszont csak "lesnek". :eek:  Azt írják, hogy bad disc!!! Én vagyok a  :lama:, vagy mi a bánat a gond? :think:  Előre is thx!
Üdv! Svarci

Az a gond, hogy egy DVD-Video lejátszónak állatira nem kötelező megérteni a sima PC-s adatként felírt JPG állományaidat, hacsak a lejátszód leírásában konkrétan nem szerepel, hogy CD-ről és/vagy DVD-ről képes megjeleníteni ezeket. Amit kötelező lejátszania, az az AudioCD, a DVD-Video, opcionálisan a VideoCD, SvCD, DVD-Audio, minden más egyéb a standard iparági szabványokon kívül esik, ergo plusz szolgáltatásként lehet hogy támogatja, de nem kötelező jelleggel.

#131 Felhasználó inaktív   Svarci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 19:55

Ppeter & ekoder!
Köszönöm a válaszokat ;)! Jpeg form. képeket írtam rá. A lejátszóknak elvileg tudnia kell (Kodak Picture CD Compatible), legalábbis én ebből arra következtetek  :confused:. Viszont érdekes, 1 harmadik lejátszóban (Strong 1700), ott gond nélkül ment.
Üdv! Svarci

#132 Felhasználó inaktív   Svarci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 20:07

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 19:00

hacsak a lejátszód leírásában konkrétan nem szerepel, hogy CD-ről és/vagy DVD-ről képes megjeleníteni ezeket.

Hoppá! Ezek szerint lehet, hogy a JPG formátumot csak CD-n képes megjeleníteni?
A Kodak picture CD comp... is erre utal :think:
Üdv! Svarci

#133 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 20:20

Idézet: Svarci - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 20:07

Hoppá! Ezek szerint lehet, hogy a JPG formátumot csak CD-n képes megjeleníteni?
A Kodak picture CD comp... is erre utal :think:
Üdv! Svarci

A Kodak Picture CD formátuma sem sima JPG fájlok CD-re történő kiírását jelenti sajna, hanem egy specális formátum, amit (a maga idejében tőlünk nyugatabbra) a Kodak kirendeltségben hoztak létre a leadott képanyagból és ilyet PC-n nem tudsz készíteni. Ha csak ezt a "képes" formátumot támogatja, akkor hiába is próbálsz adatlemezeket megetetni vele, de megpróbálni azért érdemes. Ha nem megy, akkor olyan VCD/SVCD/DVD-Video lemezt kell készítened (erre vannak egyszerű célprogramok), amely állóképeket sorozatát mutatja be, akár zenei aláfestéssel, ilyet lehet készíteni a VCD, SVCD illetve DVD-Video keretein belül, csak ugye ebben az esetben a képek a standard TV felbontásban kerülnek a lemezre, tehát egyéb archiválásra ilyenmód alkalmatlan - csak TV-n lesz jó nézegetni ilyen kis felbontásban.

#134 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 20:22

Bocs, hogy ide irok, de nem akarok új topicot nyitni...

Van egy problémám egy TDK DVD+RW lemezzel, véletlenül DVD-ROM lett állítva a Book Type-ja, azóta persze nem lehet rá írni...

Van-e mód, lehetőség, progi a lemez "helyrehozatalára"???
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#135 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 20:29

Idézet: StSanya - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 20:22

Bocs, hogy ide irok, de nem akarok új topicot nyitni...

Van egy problémám egy TDK DVD+RW lemezzel, véletlenül DVD-ROM lett állítva a Book Type-ja, azóta persze nem lehet rá írni...

Van-e mód, lehetőség, progi a lemez "helyrehozatalára"???

Törölnöd még tudnod kéne, nekem BenQ/Philips író baromkodott ilyet. Nem megy a törlés se?

#136 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 20:30

Idézet: Svarci - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 19:55

Viszont érdekes, 1 harmadik lejátszóban (Strong 1700), ott gond nélkül ment.
Üdv! Svarci

Nyilván az a lejátszó támogatja az adatlemezekre írt képfájlok megjelenítét. Ezen múlik a dolog.

#137 Felhasználó inaktív   Svarci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 20:40

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 20:20

A Kodak Picture CD formátuma sem sima JPG fájlok CD-re történő kiírását jelenti sajna, hanem egy specális formátum, amit (a maga idejében tőlünk nyugatabbra) a Kodak kirendeltségben hoztak létre a leadott képanyagból és ilyet PC-n nem tudsz készíteni. Ha csak ezt a "képes" formátumot támogatja, akkor hiába is próbálsz adatlemezeket megetetni vele, de megpróbálni azért érdemes. Ha nem megy, akkor olyan VCD/SVCD/DVD-Video lemezt kell készítened (erre vannak egyszerű célprogramok), amely állóképeket sorozatát mutatja be, akár zenei aláfestéssel, ilyet lehet készíteni a VCD, SVCD illetve DVD-Video keretein belül, csak ugye ebben az esetben a képek a standard TV felbontásban kerülnek a lemezre, tehát egyéb archiválásra ilyenmód alkalmatlan - csak TV-n lesz jó nézegetni ilyen kis felbontásban.

Na, kipróbáltam! Ugyanezeket a JPEG képeket felvettem CD-re (adatként). Így már felismerte, és "diavetítő" formában lejátszotta :) Azért ennek már örülök :D. Thx!
Üdv! Svarci

#138 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 20:49

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 21:29

Törölnöd még tudnod kéne, nekem BenQ/Philips író baromkodott ilyet. Nem megy a törlés se?

NEC ND-2500A@2510A (FW: 2.F8) az író, Nero 6.6.03-m van (de a korábbi verziók sem bírtak vele), törli rendben, szépen, hamar, de DVD-ROM marad a diszk...

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  TDK.jpg (0byte)
    Letöltések:: 1

"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#139 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 20:51

Idézet: StSanya - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 20:49

NEC ND-2500A@2510A (FW: 2.F8) az író, Nero 6.6.03-m van (de a korábbi verziók sem bírtak vele), törli rendben, szépen, hamar, de DVD-ROM marad a diszk...

És nem tudsz rá írni ezt követően???

#140 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 20:51

Idézet: Svarci - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 20:40

Na, kipróbáltam! Ugyanezeket a JPEG képeket felvettem CD-re (adatként). Így már felismerte, és "diavetítő" formában lejátszotta :) Azért ennek már örülök :D. Thx!
Üdv! Svarci

;)  :up:

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »