Idézet: Aramir - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 9:45
Akkor számoljunk.
Eredeti patron 2500/db*5=12500
Utángyártott patron 1000/db(legyen ennyi, mert itt ennyiért adják)*5=5000
De számolhatnám 400Ft-al is darabját, akkor még jobb lenne.
A kettő közötti különbség ugye 7500Ft, 10 töltés után 75000Ft. Ebből mennyi Canon Pixima 4200-as nyomit veszek? Kettőt kb. Kinek ment szét a feje 6 garnitúra gyári patron után és hajtották el, hogy annyit bír?
Szóval ezért így röviden

10 patron meg nekem nem olyan hosszútáv

Én azt tapasztaltam, hogy az utángyártott tenták kivétel nélkül hígabbak. Kinyomtatva pl normál lapra sárga alapon feka betűnél a kontúrok elmosódottak, papír elázik, behullámosodik, a nyomtaó meg úgynéz ki mint a disznóól.
Tapasztalatom szerint fotó nyomtatásra fotópapírra alkalmatlanok mert a beállítások, árnyalatok az ablakban!
Lehet, hogy irodai célra vagy DVD borító nyomtatására elmegy, de ahhoz minek a 4000-es v. a 4200-as a többi drága nyomtatóról már nem is beszélek.
Én úgy vagyok a dologgal, hogy azért vettem drága fotó nyomtatót mert nagyon jó minőségű képeket akarok nyomtatni. Ezért vettem jó digitális fényképezőgépet is.
Most kérdem én: minek a sok pénz drága nyomtatóra ha a gyenge tentát teszed bele. Akkor most mivel is akarunk spórolni?
Ha azt mondod it egy ip1000-es és teszek bele utángyártottat, még megértem, hogy spórolni akarsz, de ilyen módon....
Most ne érts félre, nem kötözködni akarok Veled, ez távol áll tőlem, csak a logikádat nem értem.
Ha elmegyek pl a Bahamákra nyaralni (bárcsak

) akkor nem konzervet, meg zsíros kenyeret fogok enni. (bár a ZSK-t imádom!!!)
Megyek egy közelebbi, olcsóbb helyre, de eszem amihez kedvem van és jólesik!
Még egy csomó hülye analógiát írhatnék, de remélem érthető, mit akarok mondani.
Sztem nem lehet mindent pénzben kifejezni!
Bár a véleményedet tiszteletben tartom, de maximálisan nem értek vele egyet!
Más érv a pénzen kívül ?