Idézet: KovA - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 23:28
Amikor anno én vettem az ip4000-esemet, utánna (miután látták a barátaim nálam meg nyomtattam nekik mindenfélét) még vettek kb 4en a környezetemben ip4000-est ... ezenkivül meg tudok másik 2 ip4000-esről amit én tartok karban bizonyos helyeken.
A sajátom feje tönkrement ugye kb masfél év után heti 1-2 garnitúra utángyártott patron (vegig azonos típusú patron volt használva) felhasználásával, tehát elég jelentős használat mellet. A jelenség a kék szín teljes dugulása, tehat azt a színt nem nyomtatta egyáltalán. Fejcsere.
a 4 ismerősem közül
1 hasonló intenzitással használja a nyomtatót mint én, ugyanazokkal az utángyártott típussal mint én használtam és még hibátlan a nyomtatója,
1 csak eredeti patronnal használja de nem olyan nagy intenzitással kb havi 1 garnitura patron, és még hibátlan a nyomtatója
2 vegyesen használja kb 3-4 utángyártott után mindig rak bele egy eredetit, és még hibátlan a nyomtatója
Viszont a másik helyen ahol karban tartom a dolgokat és van két ip4000, ott természetesen csak eredeti patronokat használnak bele, lévén cég meg minden, az egyik, ami a régebbi már kb 2 éves lesz, az a múlt héten kezdte el ugyanazokat a tüneteket produkálni mint az enyém ammó. A kék színt néha nem nyomtatja. most még a tisztitás segít de nem sokaig szerintem.
Mindenki vonja le ebből azt amit akar
Üdv
hehe...
Ördög ügyvédje
Kérdés: Canon mp 150 - ről tapasztalatok? esetleg minőségi utántöltők?

Súgó
A téma zárva.