Idézet: NightLord - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 1:17
Egyébként 800Mhz -en 0.7V -ot kap a proci, 1600-on 0.9V -ot, a gép seggét pedig megemeltem olyan 1 centis alátétekkel a sarkoknál.
Sziasztok!
Nekem is egy Fu-Si pa1538-am van. Akkor most érdemes a ventilátor fedlapot eltávolítani, vagy sem. Esetleg részelgesen?
Eltávolítás esetén azért valami porszűrőt azért csak kéne oda tenni. Van ötlete valakinek, hogy miből? Arra gondoltam, ha ez a szűrő egy sűrű anyagból van, akkor ez képez némi ellenállást, s a VGA kártya is kap az aktív hűtésből.
Egyébként újabban a gép néha lefagy, s kék halálba megy, Egy alkalommal a Wifi modul nem akart működni, hiába telepítettem újra a drivert. Ezután a gépet kikapcsoltam, s vártam úgy 1 órát, addigra a gép teljesen kihült. Amikor aztán bekapcsoltam csodák csodájára a gép kifogástalanul működött.
Azonban másnap újra jött egy kék halál.
Szóval a gond az, hogy pá nap múlva lejár a garancia, s ahhoz, hogy a hiba előjöjjön kell egy jó fél-egy napos folyamatos működés.
Szóval azt gondolom, hogy a gép hűtésével van valami gond, ezért érdeklődtem. Tud valaki tanácsot adni, hogy a géppel mit tegyek?
Ha van valakinek valami ötlete, kérem írjon privátba is:
lewisfm@freemail.hu
Előre is köszönöm,
Lewis

Súgó
A téma zárva.