Sziasztok!
A történet a következő: 1.5 éve végeztem a BME-n, mint villanymérnök. A suli utolsó 2 évében már dolgoztam egy kisebb cégnél, amolyan fejlesztgetőként, de belekóstoltam a supportba, ajánlatírásba, tárgyalásba is. Majd miután végeztem, elég jó állást kaptam, ahol azóta is dolgozom. Nem is panaszkodom, mert azt csinálom, amit tanultam, és alapvetően szeretem. Csakhogy nagyon jól tudom, hogy nem innen fogok nyugdíjba menni.
És ezért gondoltam, hogy a szakmai tudás mellé nem ártana valamiféle humán tudás is,menedzsment, közgáz. Mert bár nem a szívem csücske, de mindenképpen hasznos lehet, és azért érdekel is.
Az is biztos, hogy most kellene elkezdeni, mert minél később vágok bele, annál nehezebb lesz.
Viszont nem tudom,hogy hol... Néztem a Közgázt, mivel az "A" közgáz, budapesti, mint én, szóval kézenfekvő lenne, van is ilyen képzésük, csakhát 220k/fév... Ugyanilyen képzés Szegeden 120k, asszem Miskolcon pedig már talán 100 alatt van, és azért nem mindegy.
A kérdésem az lenne, hogy csinál/csinált e valaki hasonló képzést? Ha igen, milyen?

Nem feltétlenül kell csak közgázra szorítkozni, érdekel még a műmenedzser, bankinformatika is.
Üdv
g
ui: igen, tudom, van már továbbtanulós topic [használtam a keresőt :Đ], de ez kicsit más. De ha nagyon csípi a szemet, akkor bele lehet olvasztani abba.