Idézet: zako - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 20:19
Tényleg így megy, amit leírtam, az pontosan így megtörtént. Főiskolásoknak nincs takarodó és ébresztő, bár néha felébrednek ők is, amikor a középiskolások kissé "zajosan" készülődnek...
A Prison Break című sorozat mondjuk nekünk ajánlott olvasmány.
Na, betegségből felépülve, végre elnéztem ide újra:
zako: vagy könyvben ki kéne adni a történteket

, najó a blog az óccsobb.
Akkor ezért kapsz több fizetést, mint én. Bár lassan vannak olyan iskolák is, ahol szintén hasonló helyzet kezd el kialakulni.
A korábbi kérdésemre köszönöm a további hozzászólásokat (FlowM@N, red, tasp ...)

. Az a rossz, hogy lassan tök nemtom mit gondoljak. Sokszor én is úgy érzem,h tök perfekt vagyok, amit mások meg tudnak csinálni és mondjuk durván hangzik, azt én is, de azután vagy elé kerülök egy problémának , amit nemtok megoldani. Vagy hallok ilyet, vagy hallok olyat,h az egyik ismerősöm, aki nálam is tökéletesebb ,

, nem tudja megcsinálni, amit kellene... Ekkor rádöbbenek, h semmit sem érek... pff...
Tanfolyamokról: valamit el kell végezni feltétlen, ha el akarok helyezkedni az adott szakirányon belül, vagy tényleg nagyon jó ismerettségi körrel kell,h rendelkezzek. Ez utóbbi egyértelmű.
Szó esett a gimnázium-szakközepekről is. Nálam is az a baj,h gimit végeztem és valamilyen szakmában nehezen tudnék vele elhelyezkedni, mivel "nem értek" semmihez, viszont "komoly és kemény gimit végeztem, ahol nem arra neveltek,h "kétkezi" munkát végezzek. Én úgy látom,h aki gimiből szabadul ki, annak esélye a szellemi munkák terén van "csak" (tanár, jogász, doktor, közgáz...), de lehet,h csak a tapasztalatlanságom szól belőlem. Ha meg elvégzi az ilyen ember a megfelelő továbbképző felső okt. intézményt, akkor meg továbbra is a szerencse, vagy a kapcsolatok dominálnak. Jogászból, közgázból annyi van, mint tengerben a víz, a tanár nem tud elhelyezkedni, mostanában max. ügynökként...