HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A09 & DVR-109 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A09 & DVR-109 16x DVD+/-R, 8x+RW, 6x-RW, 4x+/- DL Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   darakan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 08. 22:06

Üdv!
Nekem 2 próblémám lenne.
1: Dvd írás közben buffer lemegy 10% majd vissza felső 90%+os részbe...
2: Akarok kiírni egy 3 gigás fájlt és a nero nem engedi, mert, hogy iso+joilettel nem kompatipilis..  :rolleyes:

Firmwirem: 1.57-es
Válaszokat előre is köszönöm.

Szerkesztette: darakan 2005. 08. 08. 22:07 -kor

"Dobd ide baltát!" Józsi bácsi utolsó mondata.

#1662 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 09. 01:33

Legelőször is:
Olvass vissza !!!

Ad 1: Ez OK, menet közben kalibrál, azért ugrál a buffer, mindenkinek ezt csinálja.
Ad 2: Nem lehet, hogy azért, mert a filenév+elérési út túl hosszú? Asszem max 256 karakter lehet összesen, nem? (Ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy hülyeséget mondtam).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#1663 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 09:01

Ne ISO, hanem UDF projectet indíts, ott nncs fájlméretben megkötés.

#1664 Felhasználó inaktív   darakan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 09. 11:48

Köszöm a segítséget!
Udf-ben tényleg hozzá lehet adni. De itt nero is vagy 5 verzió számú udf-et ajál fel, szóval melyik a jobb, ha frissel írom, vagy ha régivel, meg mit kell máskép ha udf projektben, mint az isoban? Bocsánat a tudatlanságomért!  :rolleyes:
"Dobd ide baltát!" Józsi bácsi utolsó mondata.

#1665 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 12:55

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 9., kedd - 10:01

Ne ISO, hanem UDF projectet indíts, ott nncs fájlméretben megkötés.

ISO 9660:1999 -ról mi a vélemény? találtam már gyári dvd-t ami ebben volt. Használja valaki alaposabban?

#1666 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 12:59

Vettem egy ilyen írót, egyből bele a hivatalos legújabb firmware majd Verbatim 16x DVD-R lemezre írás próbálkozás. Remekül megírja kb 6 perc alatt, de minden kb 2. DVD a visszaellenőrzésnél a végefelé hibás... Szóval még mindig nem érett meg a technika a 16x DVD írásra... jól látom? Amugy a + -os lemezeket jobban szeretem, ha olyant veszek azzal jobb lesz?

Azt ne mondjátok hogy ne írjak olyan gyorsan, nekem fontos hogy 6 perc vagy 7 perc alatt készül el, aztán kb 1 hétig kell megörizze az adatot. Inkább most a gyorsaság a fontos. De ha nem megy maradok 12x-esnél még az is mindig gyorsabb mint az előző 108-asomon a 12x-es.

#1667 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 17:16

Idézet: justme - Dátum: 2005. aug. 9., kedd - 13:55

ISO 9660:1999 -ról mi a vélemény? találtam már gyári dvd-t ami ebben volt. Használja valaki alaposabban?

Igazából az a kérdés, hogy ezt mi olvassa be.

Az UDF-ből talán csak az 1.02 és az 1.50-et olvassa alapból az XP, többihez kiegészítés kell.

Nem tudom pl. hogy a Win98 és a 2000 melyiket tudja UDF-ből, az iso 9660:1999-et pedig még nem próbáltam ilyen szempontból, tippelem a win9x nem is látná.

#1668 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 20:12

Idézet: Kory - Dátum: 2005. aug. 9., kedd - 18:16

Igazából az a kérdés, hogy ezt mi olvassa be.

Az UDF-ből talán csak az 1.02 és az 1.50-et olvassa alapból az XP, többihez kiegészítés kell.

Nem tudom pl. hogy a Win98 és a 2000 melyiket tudja UDF-ből, az iso 9660:1999-et pedig még nem próbáltam ilyen szempontból, tippelem a win9x nem is látná.

Utánanéztem. Az ISO 9669:1999 -es filerendszerhez minimum Windows XP kell vagy újabb. Ez még elég új dolog, de úgy tünik messze a legjobb. Ha nem fontos a visszafelé kompatibilitás. Najó nem igaz, mert UDF 2.01 is jó és azt is támogatja az XP. Egyik jobb mint a másik csak tudjon válogatni az ember :)

#1669 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 00:38

Idézet: justme - Dátum: 2005. aug. 9., kedd - 21:12

Utánanéztem. Az ISO 9669:1999 -es filerendszerhez minimum Windows XP kell vagy újabb. Ez még elég új dolog, de úgy tünik messze a legjobb. Ha nem fontos a visszafelé kompatibilitás. Najó nem igaz, mert UDF 2.01 is jó és azt is támogatja az XP. Egyik jobb mint a másik csak tudjon válogatni az ember :)

vigyázz!

Az udf nem használ biztonsági sávot mint az iso zért érdemes csak video dvd-re vagy dvdvr-re használni mert azokban van dinamikus hibajavító

egyébb esetben pl. adatmentésre alkalmatlan mert bibitokoz ha ki-ki marad egy-egy tucat bitecske :think:
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1670 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 00:48

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 1:38

vigyázz!

Az udf nem használ biztonsági sávot mint az iso zért érdemes csak video dvd-re vagy dvdvr-re használni mert azokban van dinamikus hibajavító

egyébb esetben pl. adatmentésre alkalmatlan mert bibitokoz ha ki-ki marad egy-egy tucat bitecske   :think:

Hmmm? AKármilyen fájlrendszerben is ír a DVD-re, ugyanaz a hibadetektáló- és javító algoritmus dolgozik a szektorokban, tehát ez így nem állja meg a helyét.

#1671 Felhasználó inaktív   Koxminator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 07:49

pioneer 110D-t már szállítják

Katt ide

#1672 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:45

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 1:48

Hmmm? AKármilyen fájlrendszerben is ír a DVD-re, ugyanaz a hibadetektáló- és javító algoritmus dolgozik a szektorokban, tehát ez így nem állja meg a helyét.

jaj Péter!

Akkor írd le te szebb szavakkal, nem akrtam trónt bitorolni...  :omg:

a lényeg: ha kiírsz mondjuk egy 1,5 GB-os zipp-et UDF-ben egy lemezre majd visszaolvasod ne csodálkozz ha crc hibás lesz, nem a zipp baja henem a lemezé és ehhez nem kell semmi extra hiba
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1673 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:46

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 13:45

jaj Péter!

Akkor írd le te szebb szavakkal, nem akrtam trónt bitorolni...  :omg:

a lényeg: ha kiírsz mondjuk egy 1,5 GB-os zipp-et UDF-ben egy lemezre majd visszaolvasod ne csodálkozz ha crc hibás lesz, nem a zipp baja henem a lemezé és ehhez nem kell semmi extra hiba

Nem értem mit akarsz mondani, még mindig :confused:

#1674 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:47

Idézet: Koxminator - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 8:49

pioneer 110D-t már szállítják

Katt ide

sőt képek, és TESZT:

http://homepage2.nif...10d/sokuhou.htm

Kép
Kép
Kép

Szerkesztette: hekkerbarbi 2005. 08. 10. 12:50 -kor

#1675 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:51

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 13:47

Sajnos ez "csak" a 110D verzió, a RAM írásra is képes változata sokkal érdekesebb lesz.  :)

#1676 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:55

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 13:46

Nem értem mit akarsz mondani, még mindig :confused:

a biztonsági sávkezelés eltérő mivoltáról az udf és iso között, az udf a biztonsági sávok minimalizálásával kínál nagyobb kapacitást azomban ez nem baj mert udf-re épp ezért csak video dvd és dvdvr (videoadatfolyam) rögzítése javasolt mer ezeknél nincs bitpontos adatvisszanyerési szükséglet

#1677 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:56

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 13:55

a biztonsági sávkezelés eltérő mivoltáról az udf és iso között, az udf a biztonsági sávok minimalizálásával kínál nagyobb kapacitást azomban ez nem baj mert udf-re épp ezért csak video dvd és dvdvr (videoadatfolyam) rögzítése javasolt mer ezeknél nincs bitpontos adatvisszanyerési szükséglet

Ezt hol olvastad ilyen formában?

#1678 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:07

A DVD lemezeken használható UDF változatok, ugyanúgy ahogy az ISO 9660 (és annak kiterjesztett, hibrid változatai) logikai fájlrendszerek, amelyek a logikai adatszervezéstől eltekintve a DVD lemezeken (legyen az akár DVD-ROM, DVD-Video, DVD-Audio, vagy ezek kevert változata, ebből a szempontból ez irreleváns) ugyanazt a szektorformátumot használják, ugyanazzal a hibadetektálási és javítási képeségekkel (mivel a hardveres dekódolás ugyanaz). Tehát NINCS az adatszektorok visszaolvashatóságban, bitszerinti visszanyerhetőségében különbség, ha egy lemezre ISO, vagy UDF fájlrendszerben írsz (ugyanúgy 2048 bájt/szektor hasznos adattal dolgozik minden esetben a DVD rendszere), bár a láncolt UDF fájlendszerről (ha megsérül a lemez) körülményesebb lehet a fájlok jegyzékét visszaállítani, mint az ISO esetén, ahol ennek fix helye van, ráadásul a fájlleíró tábla többször is szerepelhet (egy sima ISO9660 meg mondjuk egy Joliet).

#1679 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:13

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 13:56

Ezt hol olvastad ilyen formában?

Az Ulead doksijaiban is felhívják erre a figyelmet meg volt valami szép hosszú folyomány erről asszem a thw-n.

#1680 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:14

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 14:13

Az Ulead doksijaiban is felhívják erre a figyelmet meg volt valami szép hosszú folyomány erről asszem a thw-n.

Akkor az egy vaskos baromság.

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.