HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A09 & DVR-109 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A09 & DVR-109 16x DVD+/-R, 8x+RW, 6x-RW, 4x+/- DL Értékeld a témát: -----

#1721 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 11. 20:52

Beraktam az írót, úgy bedöglött a rendszerem mint a pinty. :Đ  Abit IC7-G-hez járó IDE kábelt használtam. :)  Biosban mit állítsak be, hogy legalább csökkentett módban felálljon a Win? :lama:

#1722 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 20:54

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 21:52

Beraktam az írót, úgy bedöglött a rendszerem mint a pinty. :Đ  Abit IC7-G-hez járó IDE kábelt használtam. :)  Biosban mit állítsak be, hogy legalább csökkentett módban felálljon a Win? :lama:

Valamit nagyon tudományosan csináltál akkor. :confused:  Hogy lehet egy meghajtóval kiütni egy Windowst? Vagy a gép nem indul? Ha lehúzod a drive-ot, akkor meg elindul? Ugye a normál ATA portra raktad és nem valami alaplapi RAID csodamutyira?

#1723 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 21:03

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 21:54

Valamit nagyon tudományosan csináltál akkor.   :confused:  Hogy lehet egy meghajtóval kiütni egy Windowst? Vagy a gép nem indul? Ha lehúzod a drive-ot, akkor meg elindul? Ugye a normál ATA portra raktad és nem valami alaplapi RAID csodamutyira?

IC7-G-n nincs alaplapi IDE RAID, csak SATA. ;)
Szerintem le kellene húzni mellőle a rendszervinyót, és UDMA2-re állítani az eszközt.
Esetleg tápot is adni az írónak, vagy nem Slave-ként egyedül dugni a kábelre, miközben Masterre van jumperolva, stb. :D

#1724 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 21:09

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 22:03

IC7-G-n nincs alaplapi IDE RAID, csak SATA. ;)
Szerintem le kellene húzni mellőle a rendszervinyót, és UDMA2-re állítani az eszközt.
Esetleg tápot is adni az írónak, vagy nem Slave-ként egyedül dugni a kábelre, miközben Masterre van jumperolva, stb. :D

ABIT-ban már nem vagyok naprakész, régen szerettem, aztán az IS7 szériával bepróbálkoztam, de három darab nyűgös példány után egy időre megint letettem róluk. :Đ

#1725 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 08:18

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 12:46

Nem értettelek félre, csak leírtam, hogy én miképp (nem) alkalmazom a multisessiont, RW és nem RW lemezen :). Továbbra is fenntartom, hogy valamit a program rontott el, mert tapasztalataim szerint a multisession lemezek folytatása zökkenősmentes szokott lenni, beleértve az előző session tartalmának "importálását" is.

Na feltelepítettem a legújabb Nero-t és semmi változás! :eek:

Sőt most már kipróbáltam egy régebben megírt multisession-ös cd-n ,hogy
azt látja-e és megdöbbenve tapasztaltam ,hogy ott sem tünteti föl a már rajta
lévő file-okat.A lemezinfóban szintén látja a rajta levő track-et,írhatónak írja a
cd-t és természetesen a wincommanderben és a sajátgépben látszanak a rajta
levő file-ok ,de a continue multisession itt is inaktív

Ilyenkor mi van? :confused:
Nem hiszem el ,hogy ez csak nálam fordult elő legelőször az életben. :mad:

Még azon filóztam ,hogy lehet ,hogy az előző verzió uninstallja nem lehetett
teljes ,mert tudta az új az előzőnek a helyét. :think:
Lehet ez a gond?Illetve most megnéztem a fw-jét 1.40-es alapból,de nem hiszem
ez lehet a probléma.Itt szerintem a Nero a LUDAS :reklamacio:

#1726 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 09:58

Frissíts minimum 1.50-re, és haználj IsoBustert a multisession adatok kinyerésére.

#1727 Felhasználó inaktív   kist 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 12. 10:00

Koszonom a tanacsokat! Igy mar mukodik.

#1728 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 10:05

Idézet: kist - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 9:00

Koszonom a tanacsokat! Igy mar mukodik.

Ez most úgy nézett ki mintha te válaszoltál volna helyettem :D

Kár hogy ezt még én nem mondhatom el sajna  :(

Szerkesztette: chris77 2005. 08. 12. 10:23 -kor

#1729 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 10:16

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 8:58

Frissíts minimum 1.50-re, és haználj IsoBustert a multisession adatok kinyerésére.

Nem használtam még ezt az IsoBustert ,de gondolom ez akkor kell ha már az eltünt tracket keresem
a DVD-n/CD-n.Na pont ezt szeretném elkerülni ,hogy eltűnjön róla a "még" látható adat. :eek:

Gondolod ,hogy ezt az egészet az fw verziószáma befolyásolhatja? :confused:

#1730 Felhasználó inaktív   poli26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 19:46

Idézet

Nemrég vettem egy Pioneer DVR-109XLA írót és az a problémám vele,hogy a dvd lemezek írásánál 10%-nál megáll az írás a neroval,pontosabban a lemez tovább forog és le se tudom állítani csak resettel.A cd lemezeket minden gond nélkül megírja csak a dvd-vel szarakodik.Próbáltam traxdatát,aritát mindeggyikkel az csinálja,igaz nem mindig eddig húsz lemezból kb 10-et elrontott.Olvastam forumokat és próbáltam a legújabb 1.55 firware-val is,utánna beleraktam a buffalo 8.50-es firware-t.A windowst is újra raktam,és a legújabb nero van fent.

Sziasztok ez volt a problémám az íróval,PPeter adott is tanácsokat hogy mit próbáljak meg,kipróbáltam másik gépben is ott is ugyanazt produkálta. :mad:
Visszavittem kétszer garanciába és ott letesztelték TDK+- -os újrairható lemezzel és tesztokés lett.Csak TDK dvd lemezeket ír tökéletesen?  :banghead:
Én nagyot csalódtam ebbe a Pioneer szériába az ismerősömnek 108-as van és hibátlanul működik neki több száz dvd irása után se hibázik.Most végső elkeseredésemben megszabadultam az írótól.
Azt szeretném kérdezni hogy milyen írót ajánlotok én a NEC ND-3540A-néztem ki sztetek ez milyen író? :rolleyes:
Köszönöm a válaszokat előre is!

#1731 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 22:45

Idézet: poli26 - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 20:46

Sziasztok ez volt a problémám az íróval,PPeter adott is tanácsokat hogy mit próbáljak meg,kipróbáltam másik gépben is ott is ugyanazt produkálta. :mad:
Visszavittem kétszer garanciába és ott letesztelték TDK+- -os újrairható lemezzel és tesztokés lett.Csak TDK dvd lemezeket ír tökéletesen?  :banghead:
Én nagyot csalódtam ebbe a Pioneer szériába az ismerősömnek 108-as van és hibátlanul működik neki több száz dvd irása után se hibázik.Most végső elkeseredésemben megszabadultam az írótól.
Azt szeretném kérdezni hogy milyen írót ajánlotok én a NEC ND-3540A-néztem ki sztetek ez milyen író? :rolleyes:

hát így elsőre halva a kálváriádat érdekesnek hangzik... :eek:

nézd ezekután ember legyen a talpán aki bármit is tutira mond neked....

majd esetleg P.Péter -re kiváncsi leszek :]
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1732 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 23:21

Nyugodtan vedd meg a NEC-et. Nem tudom mi lehetett a baj a Pioneer 109-eseddel. Ennyi információból képtelenség többet mondani.

#1733 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 08:38

:offtopic:
Erre van egy storym. Tudod vannak a csatornafedők, amik elég masszivak, van hogy naponta több százzor is átmegyünk felettük. Volt egy haverom aki soha nem lépet rá ilyesmire, míg nem egyszer véletlenül igen. Az egyetem udvarában. Be is szakadt alatta, de ugy hogy nem a fém csatornafedő, hanem körülötte a betonozás adta meg magát és fedővel együtt lezúgott 2-3 métert.

A lényeg a lényeg, peches emberek és/vagy pechek akadnak. De ettől még nem a csatornafedők a rosszak. Értsd a Pioneer nagyon jó írókat gyárt... de ott is ki lehet fogni rosszat vagy csak a körülmények összjátéka.

#1734 Felhasználó inaktív   poli26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 10:13

Idézet

Nyugodtan vedd meg a NEC-et. Nem tudom mi lehetett a baj a Pioneer 109-eseddel. Ennyi információból képtelenség többet mondani.

Szia PPeter!

Milyen információra lennél kiváncsi az íróval kapcsolatban esetleg?

Idézet

A config:Intel P4 (478) 2.53@2.79GHZ,MSI NEO 865p,512MB ddr 400,inno3d geforce 3 ti 200@500,80gb segate,60 gb segate,Win xp prof sp2,codegen 300w,sb live 7.1 24 bit,Pioneer dvr-109xla.

Ez a konfig.

#1735 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 11:54

Idézet: justme - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 9:38

:offtopic:
Erre van egy storym. Tudod vannak a csatornafedők, amik elég masszivak, van hogy naponta több százzor is átmegyünk felettük. Volt egy haverom aki soha nem lépet rá ilyesmire, míg nem egyszer véletlenül igen. Az egyetem udvarában. Be is szakadt alatta, de ugy hogy nem a fém csatornafedő, hanem körülötte a betonozás adta meg magát és fedővel együtt lezúgott 2-3 métert.

A lényeg a lényeg, peches emberek és/vagy pechek akadnak. De ettől még nem a csatornafedők a rosszak. Értsd a Pioneer nagyon jó írókat gyárt... de ott is ki lehet fogni rosszat vagy csak a körülmények összjátéka.

Vagy mint az agyacsökkent Jáksó, úgy lépett rá a kerek kanálisfedőre, hogy az felbillent és herén vágta, egy vagy két éve történt. :nevet2: :nevet2:  :offtopic: Bocs.

#1736 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 09:48

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 12:54

Vagy mint az agyacsökkent Jáksó, úgy lépett rá a kerek kanálisfedőre, hogy az felbillent és herén vágta, egy vagy két éve történt. :nevet2: :nevet2:  :offtopic: Bocs.

:offtopic: Juj ez nagyon poén :)  :nevet:

#1737 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 14:41

Miért van az ,hogy a 48*-osan írható -R-es Verbatim lemezt "csak" 32*-esnek látja?
Több lemezt is próbáltam és 1.40-es majd frissített 1.57-es fw.vel is. :(

Úgy olvastam a manualjában hogy 40*-esen is tudnia kéne írni ezt.Vagy tévedek :confused:

#1738 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 14:48

Idézet: chris77 - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 15:41

Miért van az ,hogy a 48*-osan írható -R-es Verbatim lemezt "csak" 32*-esnek látja?
Több lemezt is próbáltam és 1.40-es majd frissített 1.57-es fw.vel is. :(

Úgy olvastam a manualjában hogy 40*-esen is tudnia kéne írni ezt.Vagy tévedek :confused:

Lemezfüggő, hogy melyiket milyen sebességű írásra ajánlja fel maximálisan. És a CD-R lemezek között nincs külön "plusz" és "mínusz" szabvány, nyugodtan kiírhatod a "CD-R" elnevezést, mert a "-R" így magában a DVD-re hajaz inkább, megtévesztő módon.

#1739 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 15:05

De több lemezzel is próbáltam és csak max 32*-es írást ajánlott fel mindegyiknél.

Ui.:

A megtévesztő elnevezésért meg sorry ,de talán így is érthető a problémám. :respect:

Szerkesztette: chris77 2005. 08. 15. 15:07 -kor

#1740 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 15:13

Idézet: chris77 - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 16:05

De több lemezzel is próbáltam és csak max 32*-es írást ajánlott fel mindegyiknél.

Ui.:

A megtévesztő elnevezésért meg sorry ,de talán így is érthető a problémám. :respect:

Hát még nem próbáltál/találtál olyat, amit 40x-esen meg tud írni, ennyi.

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.