Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 19:13
Nem személyeskedek, de már féltucatnyi alkalommal próbáltál hülyeséget terjeszteni a fórumon (már amit észrevettem), és állatira nem érdekel, hogy szerinted ez rontja a rólam alkotott képet (megjegyzem, hogy a korábbi elmés dolgaidon nem csak én akadtam le), de a továbbiakban ki fogom javítani, ha butaságot beszélsz. Semmi személyes.

megnyutatlak, az 'elmés dolgaim' színe java ma is működik több helyen is 'ipari' megoldásként
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
sajnálatos azomban ama vélekedésed, hogy a HWSW fórumát felhasználók a te jó(?!) megítélésednek kellene megfelelniiük. Nem hinném, hogy ez 100% -osan lefedi az üzemeltető elképzeléseit is

Mondjuk nem ez az első fórum ahol 1-2 userből született modd. kicsit túl lőtt a célon szerintem már te is régen átestél ezen a határon - értem ezelatt, hogy mindíg is nehezen tűrted szó nélkül a kritikát függetleneűl a valóságtól.
Én pont ezért nem vállanék fel semmilyen ilyenjellegű posztot mert tudom magamról, hogy elhanyagolnám mivel nemhagynám, hogy megossza a figyelmem.
On.
Az oem 109 fehérke egyébként már gyárilag csak udma-2 -re képes - ez valami korai revizió lehet másnál is előfult ilyen darab?
kicsit gyanús, hogy pont a 110-es debütálásakot tojik be mindakettő - amolyan hp tintapatronbotrány szagú