Idézet: Desorder - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 21:22
kosz. de azert annyira megsem. mert pl elis van rontva ott hatul, meg azok a kis irasok se lettek igazan jok. meg felkesz. De mar nemtom leszedni csak ha ujra lefestem a haz oldallapjat. ugyanis az alkohol valamiert feloldja az eredeti festeket is. (az egyik sarokban latszik is egy picit hogy javitani akartam.) szal igy maradt.
a haz amugy egy ocskasag volt ezert volt batorsagom moddolni picit.

Érdekes a ház
Nekem annyira nem jön be, de ha neked így jobb, akkor minden rendben.
Pontosan ezt gondolom a graffitivel kapcsolatban is:
semmi baj nem lenne, ha mindenki a sajátját festené, firkálná, vagy másét akkor, ha a tulaj is akarja.
A gond az hogy a legtöbb "művészlelkű" falfirkász éppen oda rondít (vagy szépít, ez nézőpont kérdése), ahová nem szégyel. A legtöbbjük pedig fel sem fogja, hogy másnak megkorra kárt okoz ezzel.
Nekem elég vegyes érzelmeim vannak a témával kapcsolatban. Volt alkalom, amikor az álam leesett, annyira jó graffitit láttam, és legszívesebben leszálltam volna a hévről (Filatorigát), és megnéztem volna a "tárlatot". De volt olyan is, amikor a bicska kinyílt a zsebemben a látványra... és tapasztalatból - még régről, tanonckoromból - tudom, hogy mennyire nehéz bárhonnan letakarítani az ocsmányságokat (konkrétan villamos belső tere).
Azt pedig senki se mondja, hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz, mert valahol el kezdik azok a firkászok is, akik "szépet" alkotnak majd valamikor, miért is ne lehetne ezt megtenni egy villamos, vagy vonatkocsi belsejében? Vagy egyáltalán bárhol, ahol kedve tartja...