Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 21:40
Jo kerdes... tanacstalan is lettem, hogy mi lenne a helyes vagy a kevesbe helyes.. Ha a jatekosok folymatosan arra kernek a birot, hogy ugyan nezze mar vissza a vitat kivalto okot. Ez nem segitene a focin, sokkal inkabb a hatranya lenne. Sztem meg kene hagyni a biro dontesi jogat, es csak vegszukseg eseten jonne szoba a video.
Ha meghagyod a bíró döntési jogát, és esetleg a bíró úgy dönt, hogy nem nézi meg a videót, és utólag kiderül, hogy tévedett, akkor ugyanott vagyunk, mint most
Ha a negyedik bíró nézi folyamatosan a videót, akkor lehet, hogy mire kiderül a tévedés, már egészen mást hozott a játék, így az időt visszaforgatni értelmetlen vagy igazságtalan lenne (pl. A csapatnak jogtalanul nem adnak meg egy gólt les miatt, de mire ez kiderül, B csapat gólt szerzett, erre B csapattól elveszik a gólt, A-nak megadják, képzeld magad a B csapat játékosának a helyébe).
Ha a játékosok szólnak a számukra vitatható ítéleteknél, akkor az eddigi 45-65 perc helyett fele ennyit sem lesz játékban a labda.
Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 21:40
Amugy meg itt ez a rohadt high tech, emlitettem az amerikai focit. Ott a bironak van egy mikrofonja es idonkent elmagyarazza a kozonsegnek a dontest, amit hozott. Fociban ezt miert nem lehet megcsinalni?
Az amerikai fociban egyrészt van erre idő, ugyanis tiszta játékidő van. Másrészt a szabályok ott korántsem annyira világosak, mint a fociban. Harmadrészt az amerikai futball közönsége és bírája amerikai; ezzel szemben képzelem Lubos Michelt, ahogy egy PSV - Milan meccsen valamelyik szurkolótáborral megpróbálja megértetni magát