HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2221 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 25. 16:32

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 17:27

Még nem volt időm átnézni az egészet. Annyi szent, hogy a Juve egy közepes erősségű csoportba került, és kötelező számára a továbbjutás.

Nincs kiemelkedően erős csoport, igazságosnak mondható az eloszlás. Érdekes a két angol csapat egy csoportba kerülése, a Betis megtréfálhatja valamelyiküket. Talán az most a legerősebb csoport. A Milan mögött is nagy csata lesz a 2-3. helyekért.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#2222 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:23

A magyar labdarúgás két pilléren áll, a csodaváráson és a csodálkozáson. Itt van a tegnapi meccs, megvejük a MU-t! Jéé megint pofáraestünk.

#2223 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 25. 23:41

Idézet: Studi - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 17:32

Nincs kiemelkedően erős csoport, igazságosnak mondható az eloszlás. Érdekes a két angol csapat egy csoportba kerülése, a Betis megtréfálhatja valamelyiküket. Talán az most a legerősebb csoport. A Milan mögött is nagy csata lesz a 2-3. helyekért.

Azért nagyon kemény csoportok vannak. Lehet, hogy az eredmények majd ellent fognak nekem mondani, de én igen nagy csatát várok több helyen. Nézzük :) (Akit nem érdekel egy laikus fejtegetése, ugorjon ;))

A csoport: sima Juve-Bayern továbbjutás, nem is lehet vitás. A Juventusnak idén erős a kerete (még akkor is, ha milánói barátaink ezen igyekeztek változtatni :p), a Bayern pedig semmit nem gyengült tavaly óta. A két kiscsapatnak csak akkor lehet esélye, ha a Juve hozza a BL-ben szokásos X-szériáját, és a Bayern otthon balfékeskedik. Tippem: Juventus, Bayern, Rapid, Brugge.

B csoport: az Arsenal ránézésre kiemelkedik a négyesből, de ne felejtsük, az angolok (:D) rengeteget bénáztak már a BL-ben. A másik három csapat egyenlő szintet képviselhet, mivel az Ajax sajnos a két évvel ezelőtti formáját nem tudta megismételni. A svájciak meglepően stabil eredményeket hoztak a selejtezőkön, képesek lehetnek egy bravúrra. Tipp: Arsenal, Thun, Ajax, Praha.

C csoport: buta szóval élve "halálcsoport". A Barcának muszáj megnyernie a csoportot, de nem lesz könnyű. A 3 másik csapatra azt mondanám, hogy más csoportban esélyesebbek lennének a továbbjutásra. Tippem: gőzöm sincs, talán a Barcelona és az Udinese megy tovább...

D csoport: halálcsoport 2 :D Remélem, a MU-t jól kiveri a Lille és a Villarreal :] Erre még van is esély, ugyanakkor azért az angolok jobbak annál, minthogy elbukjanak az első körben. A spanyoloktól nagyon sokat várok, a tavalyi játékuk bármire elég lehet. Tippem: Villarreal, MU, Lille, Benfica.

E csoport: ez sem egyszerű, de a Milan simán be fogja húzni a meccseket. A többiek jól meglesznek egymással... Tipp: Milan, és a többiek :D Fogalmam sincs.

F csoport: ez sima lesz, a Real és a Lyon jobbak a többinél, még akkor is, ha a Lyon elvesztette a legjobbját (LeGuen-t). A legnagyobb izgalmat talán az okozza majd, hogy Carew visszatér Trondheimbe. Tippem: Real, Lyon, Olimpiakosz, Rosenborg.

G csoport: meglepetést érzek, kiesik a címvédő. Hajrá Betis! Tipp: Chelsea, Betis, Pool, Anderlecht.

H csoport: rettegj, Rangers, ha Pozsony felé veszed az irányt! A Celtic ötöt kapott ott, hehe. Hajrá keleti blokk, le a szőrös nőkkel, vesszen Portugália! :D Komolyra fordítva: ha a pozsonyiak tényleg úgy tudnak focizni, ahogy azt a Celtic elleni első meccsen tették, és nem tojnak be, mint a visszavágón, képesek lehetnek megelőzni a nagyobb nevű ellenfeleiket. Ugyanakkor zéró rutinjuk, és a Partizan ellen be sem találtak... A Porto sötét ló, az Inter nem érett meg, egyszer élünk, tippelek egy baromságot. Tipp: Porto, Inter, Pozsony, Rangers.

#2224 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 07:10

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 9:54

Abban biztos lehetsz. Szerintem elkapjátok a Debrecent.

Ámen! :respect:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#2225 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 07:24

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 15:34

...
Ellenben Disztl Dávid bemutatkozása jól sikerült. Alig 30 percet volt pályán, de fejelt egy szép gólt, szép akciókat vezetett, és a harmadik gól is neki köszönhető. Szerintem érdemes lesz őt figyelni. Remélem, mindig így tud játszani, és még időben kikerül külföldre egy jobb csapatba! Eleve jó lenne, ha végre egy "régi, nagy öreg" szintén focista fia mutatna is valamit az édesapja erényeiből a pályán, mert eddig ez nem volt jellemző!

Hallottam már én is róla, hogy nagy tehetség. Péter, vagy a László fia??
Sok sikert neki! :up:

Ami a rendbontást illeti. Ha kiállítottak egy játékost, és az bemegy az öltözőbe, elkezd randarílozni, akkor miért nem rajta verik le a balhét??? A szándékosan okozott kár háromszorosát verném rá, hogy tudja mi a rend. Ráadásul, ha jól vettem ki a mondataidból, páros kiállítás volt, tehát az egyik fél, a saját stadionjában, a saját öltözőjében tett kárt. Őt a pénzbírság mellett, még ki is tiltanám az öltözőből, öltözzön át az utcán, vagy a pályán. Zuhanyozzon slaggal! :mad: :reklamacio:
A madarak sem sz@rnak a saját fészkükbe... :rolleyes:

Áááááááááá... Mindegy. Többek között ezért tart itt a magyar foci. Elnézést kérek, akinek nem inge..., de a focistáink nagy százaléka, primitív bunkó. Az a Halmosi gyerek is, 2 mondatot nem tud mondani a Telesportnak, mert nincs szókincsük. Csak a káromkodás...
Még egyszer leírom, TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!!!

#2226 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 07:27

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 17:27

Mikor jöttök az Üllői útra? :D

:D
Amúgy október 1.

#2227 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 07:55

BL csoportok.

A csop.: Én is úgy látom, hogy a Juve, meg a bőrnacisok kiemelkednek ebből a négyesből, nem hinném, hogy Korsósék, vagy a balga belgák képesek lennének beleszólni a továbbjutásba. Ugyanakkor egy két "bravúr" x bennük van. A belgáknak idén is meglesz SZVSZ az UEFA hely.

B csop.: Szerintem az Arsenal, és az Ajax továbblép, sem a svájciakban, sem a csehekben nem érzem azt az erőt, ami a második helyhez elég lenne. Viszont, itt sok pontot szerezhetnek a "kis"csapatok. A 3. helyet nem tudnám megtippelni...

C csop.: A Barca mögött a görögök fognak továbblépni, véleményem szerint. Az olaszok nagyon meggyengültek, a Werder szintén. :) Harmadik helyre azért jók lehetnek.

D csop.: Simának tűnik ez a csoport is, az angoloknak, és a spanyoloknak adok legtöbb esélyt. A Benfica jó lehet a 3. helyre. :up: :) (remélem)

E csop.: Milan, és a Hiddink féle csapat. Schalke, irány az UEFA. :)

F csop.: A Real mellett ki lesz a másik továbbjutó, na ezt nem tudom megtippelni. A Lyon is jó, de valóban gyengült, a görögöket viszont nem szabad leírni, ezt az EB óta tudjuk. A norvégok tuti negyedikek.

G csop.: Na szerintem ez a halálcsoport. :D Cselszi, Liverpuli, Betis hármasból talán csak a Londoniak továbbjutása biztos. Na meg az Anderlecht kiesése. ;)

H csop.: Inter tuti, és itt meglepetést szimatolok. A Rangers odaérhet a 2. helyre. Porto UEFA. De Pozsonyba lehet el kéne ruccanni 1-2 meccsre... :think:

#2228 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 08:42

Idézet: GNR - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 8:55

...De Pozsonyba lehet el kéne ruccanni 1-2 meccsre... :think:

Meg Bécsbe. Kár, hogy a Rapid - Juve az utolsó körben lesz, addigra remélhetőleg a kutya nem lesz kíváncsi a végeredményre, és ahogy ilyenkor lenni szokott, a Juve eljön a második csapatával...

#2229 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 08:45

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 9:42

Meg Bécsbe. Kár, hogy a Rapid - Juve az utolsó körben lesz, addigra remélhetőleg a kutya nem lesz kíváncsi a végeredményre, és ahogy ilyenkor lenni szokott, a Juve eljön a második csapatával...

Majd én szurkolok, hogy megint öt döntetlennel álljanak az utolsó forduló előtt. :omg: :p :D :D

#2230 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:35

A Debrecen a Sahtar Donyecket kapta az UEFA-kupa első fordulójában. Szigorú ellenfél lesz... Ha továbbmegy a Loki, akkor bejut a csoportkörbe. Hajrá.

#2231 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:42

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 13:35

A Debrecen a Sahtar Donyecket kapta az UEFA-kupa első fordulójában. Szigorú ellenfél lesz... Ha továbbmegy a Loki, akkor bejut a csoportkörbe. Hajrá.

Az első meccs kint lesz. A visszavágó talán Debrecenben, szerintem nem érdemes a Puskásba vinni és talán az UEFA is engedi. Kicsit necces lesz :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2232 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 14:15

Mibélánk visszatért a sikeres próbajátékról, tetszett is neki, és a Molde vezetőinek is minden,
már csak a Zetének és a Moldenak kell megegyezni az árban. Élete lehetősége, a vasárnapi misén külön imádkozik érte a nép! Tegyétek ti is! :cool:
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2233 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 18:44

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 15:15

Mibélánk visszatért a sikeres próbajátékról, tetszett is neki, és a Molde vezetőinek is minden,
már csak a Zetének és a Moldenak kell megegyezni az árban. Élete lehetősége, a vasárnapi misén külön imádkozik érte a nép! Tegyétek ti is! :cool:

Hát van még miért szurkolni a magyar labdarúgásban: hogy Koplárovics Béla minél messzebb kerüljön a magyar csapatoktól! :omg: :lol:

#2234 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 06:44

Idézet: Studi - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 19:44

Hát van még miért szurkolni a magyar labdarúgásban: hogy Koplárovics Béla minél messzebb kerüljön a magyar csapatoktól! :omg: :lol:

Nézd úgy, hogy egy vidéki, igazán szerény anyagi helyzetű családból származó gyerek megkapja élete lehetőségét. Jó körülmények, stabil anyagi háttér...stb. A norvég bajnokság azért erősebb a miénknél ;)

Az izlandi bajnokság messzebb van talán, de a magyar egy hajszálnyival még erősebb :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2235 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 19:42

ETO-Debrecen 1:2

Semmi esélye nem volt az ETO-nak legyőznie a lokit, még úgy sem, hogy a félidőben még mi vezettünk (persze egy öngóllal). Sokkal jobb volt a Debrecen, minden téren felülmúlták az ETO-t. Nagyot csalódtam Reszeliben (újra), mert az eddig (úgy ahogy) sikeresen alkalmazott 3 csatáros játék helyett, egy deffenzívebb felfogásban küldte a ki a csapatot. Aztán csodálkoznak, hogy nincs néző. Lelketlen, silány teljesítmény. Olyan elemi hibákat vétettek a játékosok, hogy letéptem az arcomat vagy 100x a meccs alatt. :mad:
Persze megint jött a magyarázat, hogy nincsenek védőink, meg blablabla... :boa:

Gratula a Debrecennek, megérdemelten nyertek, és sok sikert nekik az UEFA-ban. Bár tény, fortuna most semsegített nekik, egy nagyon erős csapatot kaptak. Én azért drukkolni fogok! :up:

#2236 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 19:53

Idézet: GNR - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 20:42

Semmi esélye nem volt az ETO-nak legyőznie a lokit...

Sajnálom, azt hittem, otthon győzhet az ETO.

A Sahtar nagyságrendekkel jobb csapat a Lokinál, én nagyon kellemesen csalódnék a Debrecen továbbjutásában.

A Fradi hétvégi eredményéhez nem tudok mit hozzáfűzni (úgyis jön majd Macska, és beszúr pár :D szmájlit, ezzel pedig nem tudok versenyezni). L. Csaba monnyon le :cool:

Forza Juve, csak 4 góllal kéne nyerni, hogy a tabellán helyre álljon a rend :D Az Inter jól bekezdett, a Milant viszont már az első fordulóban egyszer és mindenkorra le lehetne rázni :Đ

#2237 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:06

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 20:53

A Fradi hétvégi eredményéhez nem tudok mit hozzáfűzni (úgyis jön majd Macska, és beszúr pár :D szmájlit, ezzel pedig nem tudok versenyezni). L. Csaba monnyon le :cool:

2005-ös teljesítmény tétmeccseken: 10 győzelem, 4 döntetlen, 11 vereség. Ez rettenetesen sovány, ennyire nem gyenge a keret. :rolleyes:

#2238 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 08:06

...
Forza Juve, csak 4 góllal kéne nyerni, hogy a tabellán helyre álljon a rend :D Az Inter jól bekezdett, a Milant viszont már az első fordulóban egyszer és mindenkorra le lehetne rázni :Đ

Győzött a Juve, de csak 1 góllal.
Anccelotti mester, a pályára fogta az eredményt. Mondjuk állítólag tényleg vízipóló volt, csak ilyenkor azt felejti el mindenki, hogy MINDKÉT csapatot súlytják az időjárási viszonyok.

Szerkesztette: GNR 2005. 08. 29. 08:07 -kor

#2239 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 15:25

Sajnálom, azt hittem, otthon győzhet az ETO.

A Sahtar nagyságrendekkel jobb csapat a Lokinál, én nagyon kellemesen csalódnék a Debrecen továbbjutásában.

Megjöttem.  :)

Örülök az Újpest magabiztos győzelmének a Pécs ellen, hozzátéve, hogy hosszú ideje mumusnak számított a Pécs, csakúgy, mint korábban a Siófok. Szép a tabella, jó ránézni...., nekem. :p Nincs a bajnokságnak vége??  :confused: Jó lenne. :D

Mi lesz veled Fradi???? :cool:
Vezetést kirúgdosni, LCS-t kirúgni. (Lehet ennek az ára az NB2??, mert nem akarnak elmenni??) Új alapokon építkezni előlről, a Fradiért tenni akaró emberekkel, nem pedig a "pénzt lenyúlom bagázzsal", no és persze a szerényebb fizetésért is focizó (!!) játékosokkal dolgozni, keményen. Ezt követően egy küzdő csapat, a bennmaradásért. Mást nem tudok.

Debrecen: A Sahtar ellen, HAJRÁ Loki. Mást nem tudok mondani. (A bajnokságban persze, csak Újpest.)

Ui: Had mondjam el itt is, aki még nem tudná, új gépem van, Athlon 64 3200+ Venice, ASUS A8V alaplap,  1GB RAM, 460W Chieftec, a többi a régi. Nem felvágni szeretnék, csak nagyon boldog vagyok, mert kúúúúrva gyors a gépem a régi Athlon 750 után, és mindent meg tudok vele csinálni maximálisan, amire szükségem van, és gyorsan. ;)

Szerkesztette: Macska 2005. 08. 29. 15:37 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2240 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 15:28

Idézet: GNR - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 9:06

Győzött a Juve, de csak 1 góllal.
Anccelotti mester, a pályára fogta az eredményt.

A második félidőt a háttérből fugyelgettem, de nem nagyon kellett erőlködne a srácoknak.
Viera csinált szép dolgokat, sokkal többet, mint Ibra.
Akit végig a pályán hagyott Capello...
Trezeguet szokásához híven jó játékkal kezdte az idényt, remélem most nem jön közbe valami sérülés.Ha minden igaz, még van pár nap a transzfer-stopig, kiváncsian várom a fejleményeket.

Idézet

Mondjuk állítólag tényleg vízipóló volt, csak ilyenkor azt felejti el mindenki, hogy MINDKÉT csapatot súlytják az időjárási viszonyok.

Azt te is elfeljted, hogy rombolni sokkal könnyebb ilyen pályán, mint építeni.
Tudom, mert a Juvenak 2000-ben egy bajnoki címébe került ez az időjárás(Perugiaban)!

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.