Idézet
ezt a magas lovat megmagyarázhatnád gondolkodik.gif
másrészt arsenal oldalon 1-2 nyilatkozatát olvastam pont ezekkel kapcsolatban,Ljunberg aza szivvel-lélekkel játszó focista típus aki sajnos több sérülést szendved az átlagnál, de mindig teljes erőbedobással küzd, én ezért tisztelem is. ezért háborodtam fel a kicsit flegmatikus hozzászólásodon vele kapcsolatban. ennyi meg egy bambi,te se beszélj nekem annyira magasról ha már itt tartunk....
Utoljára...
Ha egy szimpla kérdésből, ami nem is neked ment és ami abszolút csak arra szolgált, hogy megtudjam: teljes csapattal jönnek-e a svédek, drámát rendezel(mint egy sértődött kisgyerek), akkor nincs mit magyarázni.
Kicsit nyugodtabban kellene leülni a monitor elé és nem vadászni a mondatokat, amire beszólhatsz-> feleslegesen...
Mert magyarázd vagy mutasd meg nekem, hol voltam én flegmatikus Ljungbergel szemben?
Elárulom, csak azért említettem a srácot, mert (talán)tőle tartok a legjobban a szerdai meccs kapcsán.
De tökmindegy...
Idézet
Ezt az index Juve topikjában találtam, érdekes lehet Real fanoknak is:
Én nem akarok a Real híres(hírhedt) védelméből senkit sem!

Ott van az a fiatal U20-as brazil gyerek, nekiálhatnánk klasszist nevelni belőle...
Remélem ő nem középhátvéd és most nem beszéltem totál ökörséget...
Idézet
Én azt mondom, hogy aki meg tudja mondani, milyen felállásban, milyen taktikával játszunk a svédek ellen, annak gratulálok.
Hát igen.
Vannak kérdőjeles dolgok...
Mint pl. Vanczák, aki teljesen más helyen szerepel, mint az UTE-ban, vagy Gera, aki már néha balszélső volt...
Nem tudom, hogy a svédek ellen megengedhetünk e egy zavaros védelmet, vagy egy helyét kereső játékmestert...Kiderül.
Kimegyek én is, már úgyis rég voltam válogatott meccsen...
Jah!Láttam ma egy újságban a Brolin gyereket.Alig akartam megismerni a kép alapján.
Úgy néz ki, mint R. Schumacher 10 évesen...