HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 24. 08:17

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 8:05

Ja a kórházba míg fel nem épül, utána nem tarthatják bent! Még ahhoz is jogod van, hogy visszautasítsd a gyógykezelést, amíg magadnál vagy, mi ez ha nem siettetés?

Látod, már csúsztatsz. Azért 120-al síkos, havas úton, öv nélkül nekirongyolni egy fának, az kicsit már túl van a halál "sitettetésén" nem?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#742 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 08:21

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. febr. 23., szerda - 16:53

Senkinek sincs joga meghalni, ezt el kell fogadni. Ill meghalni van joga, de siettetni a halálát nincs. Ezzel közvetetten az egész táradalmat megkárosítja, és nem azért mert nem nézheted többé játszani.

Akkor eljutottunk oda, hogy már az öngyilkosságot is be kell tiltani, mert zavarja mások törékeny lelkiállpotát...

Szerintem nyitok egy másik Gyorshajtás topikot, ezt meg átnevezheti vmi moderátor siránkozó robotok topikjának.

"a szabályok azért vannak, hogy 100% betartsák őket mert ha nem akkor wáwáwáwá, és engem veszélyeztet mert wáwáwá, és különbenis mindenki fasz aki nem mazsola wáwáwá... hogymered kimondani az igazságot wáwáwáwá... felelőtlen gyilkos mert wáwáwá... élni, szabadnak lenni nincs jogod, csak másokra tekintettel lenni wáwáwá..., és különben is wáwáwá mert nemtok mást csak siránkozni meg panaszkodni" Szánalom power.

Elnézést ha valakit megbotránkoztattam ezzel.

#743 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 08:25

:nevet:

#744 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 08:27

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 8:25

:nevet:

Ja, ez lemaradt, igazad van :) Meg ez is:  :D

#745 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:02

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 8:01

Vagy te már láttál öngyilkosokat a vádlottak padján? (persze olyat aki túlélte)

Pl. az a f"sz aki gázmérgezésben akart meghalni és felrobbant az egész ház, de megúszta.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#746 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:10

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 9:02

Pl. az a f"sz aki gázmérgezésben akart meghalni és felrobbant az egész ház, de megúszta.

Az már másokat is súlyosan veszélyeztetett! Itt most ÖN gyilkosságról van szó! Nyilván a WTC-be repülőt vezető arab nem öngyilkosságért kell, hogy feleljen, hanem tömeggyilkosságért! Csakhát pereljék be!

#747 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:11

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 8:21

Akkor eljutottunk oda, hogy már az öngyilkosságot is be kell tiltani, mert zavarja mások törékeny lelkiállpotát...

Szerintem nyitok egy másik Gyorshajtás topikot, ezt meg átnevezheti vmi moderátor siránkozó robotok topikjának.

"a szabályok azért vannak, hogy 100% betartsák őket mert ha nem akkor wáwáwáwá, és engem veszélyeztet mert wáwáwá, és különbenis mindenki fasz aki nem mazsola wáwáwá... hogymered kimondani az igazságot wáwáwáwá... felelőtlen gyilkos mert wáwáwá... élni, szabadnak lenni nincs jogod, csak másokra tekintettel lenni wáwáwá..., és különben is wáwáwá mert nemtok mást csak siránkozni meg panaszkodni" Szánalom power.

Van egy olyan érzésem, hogy egyetértünk! :D

#748 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:27

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 9:10

Az már másokat is súlyosan veszélyeztetett! Itt most ÖN gyilkosságról van szó! Nyilván a WTC-be repülőt vezető arab nem öngyilkosságért kell, hogy feleljen, hanem tömeggyilkosságért! Csakhát pereljék be!

Honnan is indult az egész OFF? Ugye a mélyen tisztelt (?) kézilabdázó hölgyemény esetéből. Az öv egy dolog. Aki hülye, haljon meg. De mivel igy vezetett, másokat is veszélyeztethetett volna. Nem akarok szentfazék lenni, én is túllépem olykor a megengedett sebességet, de a gyorshajtás és az idiotizmus között van különbség. Utána meg a ugye Magyarországra jellemzően mit olvasok az újságban? Követelik az emberek, hogy vágják ki a fákat, mert ha nem lettek volna ott, a szemük fénye még most is élne.... :omg:

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 02. 24. 09:28 -kor

#749 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:33

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 9:27

Honnan is indult az egész OFF? Ugye a mélyen tisztelt (?) kézilabdázó hölgyemény esetéből. Az öv egy dolog. Aki hülye, haljon meg. De mivel igy vezetett, másokat is veszélyeztethetett volna. Nem akarok szentfazék lenni, én is túllépem olykor a megengedett sebességet, de a gyorshajtás és az idiotizmus között van különbség. Utána meg a ugye Magyarországra jellemzően mit olvasok az újságban? Követelik az emberek, hogy vágják ki a fákat, mert ha nem lettek volna ott, a szemük fénye még most is élne.... :omg:

Pontosan jól mondod, nem az öv miatt volt felelőtlen, az a saját döntése, hanem azért, mert a körülményeknek enyhén szólva sem megfelelő sebességgel hajtott, és csúszhatott volna a másik irányba, onnan meg jöhetett volna egy vétlen sofőr és csatt!

#750 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:33

Idézet

Az elmúlt évben csaknem 21 ezer személysérüléses baleset történt, melynek hat százaléka halállal végződött: a balesetekben több mint 28 ezer ember sérült meg, és körülbelül ezerháromszázan - harminccal kevesebben mint 2003-ban - veszítették életüket. Súlyos sérülést több mint nyolcezerötszázan szenvedtek, és csaknem húszezren könnyebben sérültek.

A súlyos kimenetelű balesetek száma három százalékkal, míg a könnyű sérüléses balesetek száma hat százalékkal növekedett 2003-hoz képest. Havi bontásban, tíz év átlagától eltérően 2004-ben nem augusztusban, hanem októberben regisztrálták a rendőr-főkapitányságok a legtöbb balesetet.

index
WoT nick: Atti77

#751 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:37

Ezekbe a statisztikákba beleszámolják, hogy évről-évre több autó/sofőr mozog az utakon? Beleszámolják hogy évről-évre rosszabb az utak minősége?

#752 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:38

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 8:21

Sarkítás power :D

Jah és egy 9x éves, halálos betegnek sem engedik, h öngyilkos legyen ... és nem tegnap óta, mert olvasták a topikot :Đ

És a velőfröccsentéssel kapcsolatban _én_ csak annyit mondtam, h senki sem él a külvilágtól elzárt burokban, mást is érinteni fog a halála és azok az emberek (szerintem ti sem, ha - ne adj' Isten - ilyen helyzetbe kerültök) nem fogják tudni egy kézlegyintéssel elintézni, hjah joga volt hozzá, hadd menjen, oksa.

De ha ti úgy tudtok hozzáálni az ilyen esetekhez, mint egy droid, akkor én kérek elnézést  :respect:
Ciciman is on borda

#753 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:39

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 9:37

Ezekbe a statisztikákba beleszámolják, hogy évről-évre több autó/sofőr mozog az utakon? Beleszámolják hogy évről-évre rosszabb az utak minősége?

A statisztika olyan dolog, mint a bikini: sok mindent megmutathat, de a lényeget el kell takarnia!

#754 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 09:40

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 9:39

A statisztika olyan dolog, mint a bikini: sok mindent megmutathat, de a lényeget el kell takarnia!

Akkor az egy rossz bikini! :D

#755 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 10:12

Hogy egy kicsit on-topik is legyen, tegnap megint letekertem 800km-t.
Mellettem ült végig egy osztrák kollégám, elbeszélgettünk erről arról. Fazit: Ausztriában ugyanolyan káosz van az utakon, mint otthon, az egyetlen különbség, hogy itt jók az utak. Persze ebből aztán adódóik sok minden más is. Pl nem korlátoznak feleslegesen, illetve korlátozatlan (pl 130kmhs autópálya) szakaszkon nem szivatnak feleslegesen trafipaxal sem. Az új section controlt is a 100kmh-s Linz előtti 2x3 sávos szakaszra építik fel, a gyakori köd, stau stb miatt.
Ellenben itt pl jobban ugranak a rendőrök arra, hogy záróvonalat átlépsz, nem indexelsz, tehát az ilyen városias kihágásokra.
A Linz-i 100kmh-s (ugye Lamex...) épitkezésen egyébként volt trafi most. 100-105-el mehettem, amikor az engem 120-130al előző Sharan-t levillantották, kb félútnál.
De azon kívül a szokásos. Odafelé egy idióta pl 100-al előzte a 80-90-el haladó kamionsort. Csak épp ha hely volt, akkor sem húzódott le. Nosza meg is előztem jobbról, aztán mondta is a kollégám, hogy ezért bizony a jogsit is elkérik néha, ha elkapnak :) Dehát ha ilyen fasz megy belül, mit lehet tenni. Körülnéz, nincsrendőr, előz.
A visszaúton meg az Alm-híd építésnél egy 7-es BMW aggresszorkodott velem. Leszűkül az autópálya 2x2 sávra, de úgy, hogy a belső sáv keskenyebb mint 2 méter. Kint is van a speciális tábla, hogy teherautó esetében nem lehet előzni, mert az igénybeveszi mindkét sávot. Bemegyek szépen 60-al ahogy elő van irva (meg ahogy a sor halad), erre a fasz német BMW-s a neméppen keskeny autójával elkezd villogtatni hátulról. Mondom hova a faszba menjek, ha oldalt korlát van. Mentem tovább. Erre az idióta elkezdett bejönni mellém, de úgy hogy majdnem összeértek a visszapillantó tükrök, meg még nekiállt magyarázni is. Kitettem az egyujjas nemzetközi kézjelet, aztán erre elhúzott :)
Bécsnél megint láttam egy Murcielagot, ezúttal echte Lamborghini sárgában. Kb 200-al döngetett el mellettem.
Apropó, olyankor mi van, ha a rendőr letol a belső sávból 180-al, megkülönböztető jelzés nélkül? Anélkül ő se mehetne gyorsabban elvileg, nem?

Ja meg azt mesélte még kollégám amin meglepődtem, hogy itt meg lehet tenni azt, hogy egy rendszám alatt több autót jelentenek be. Aztmondja a legnagyobb LE után kell az adót (tehát a kötelező bizt) fizetni, és így persze logikusan csak az egyikkel közlekedhetsz egyszerre (1 pár rendszám). Szerintem ez egy nemrossz dolog, főleg akinek több autója van otthon, különböző célokra.

Szerkesztette: Locutus 2005. 02. 24. 10:13 -kor

#756 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 24. 10:35

Az allam (es igy mindannyiunk) kozos erdeke, hogy elj, legy egeszseges, es fizess adot eleted vegeig, amit veszelyeztetsz, ha magadat veszelyezteted. Hasonlo okbol szankcionaljak a biztonsagi ov / bukosisak hianyat.  Szo nincs torodesrol, meg "a torvenyek erted vannak" hulyesegrol. A torvenyek a tarsadalomert vannak.

#757 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 10:38

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 10:35

Az allam (es igy mindannyiunk) kozos erdeke, hogy elj, legy egeszseges, es fizess adot eleted vegeig, amit veszelyeztetsz, ha magadat veszelyezteted. Hasonlo okbol szankcionaljak a biztonsagi ov / bukosisak hianyat.  Szo nincs torodesrol, meg "a torvenyek erted vannak" hulyesegrol. A torvenyek a tarsadalomert vannak.

Legalább valaki írt valami újat. Nem is tudtam, hogy az állam és az én érdekeim egybe esnek.

#758 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 24. 10:46

Nem feltetlen esnek egybe, de el kell fogadnod a szabalyokat, ha be akarsz illeszkedni, mert a devianciat nehezen toleraljak meg a demokraciak is. De ahogy anyam mondana : fiam, legalabb neked mar nem kell felned kimondani a velemenyed. :)

Szerkesztette: JPzwei 2005. 02. 24. 10:48 -kor

#759 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 10:58

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 10:35

Elméletben nagyon szép amit mondasz, de erős kételyeim vannak:
- ugye nem azért büntetnek, hogy növekedjen az állami bevétel és többet lehessen nyúlni
- ugye nem azért kell bukósisak, mert a forgalmazók beletettek sok pénzt a megfelelő emberek zsebébe?

#760 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 11:03

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 10:58

- ugye nem azért kell bukósisak, mert a forgalmazók beletettek sok pénzt a megfelelő emberek zsebébe?

Azért remélem, ezt te sem gondolod komolyan... Mert ha igen, neked csúnya üldözési mániád van kialakulóban... :D

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.