HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:44

Idézet: Virág elvtárs - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:42

Ebbe a topikba ha jól látom leginkább két tipus ír:
1. streetracing.hu
2. álszent

Ők jól tudnak egymással vitatkozni és pörög a topik :)

Ez igen helytálló megállapítás volt, elvtárs... :D :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1062 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:45

Idézet: Virág elvtárs - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:43

Az szép. Na te aztán ki vagy téve előitéleteknek... :D

Viszont projektoros lámpát akkor nehéz lesz szerezned, talán a Lotus Omegában volt ilyen.

Ááá, kivülről szolid a pici. Talán az ültetés, ami szemet szúrhat(na), persze nem visszapillantóban :) Gondolom pont amiatt nem hagynak előzni, hogy "Nehogymáaböszmedízelopellelmegelőzzön!"

#1063 Felhasználó inaktív   Virág elvtárs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:50

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:45

Ááá, kivülről szolid a pici. Talán az ültetés, ami szemet szúrhat(na), persze nem visszapillantóban :) Gondolom pont amiatt nem hagynak előzni, hogy "Nehogymáaböszmedízelopellelmegelőzzön!"

Nekem volt Audi 100 turbóm. Egy idő után belefáradtam, hogy minden Bravo le akart nyomni mert azt hitte valami tohonya öreg szar.... :)

#1064 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:55

Idézet: Virág elvtárs - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:50

Nekem volt Audi 100 turbóm. Egy idő után belefáradtam, hogy minden Bravo le akart nyomni mert azt hitte valami tohonya öreg szar.... :)

Én is csatlakozom a sopánkodó csapathoz a ruhásszekrénnyel :) Bár általában elengedek mindenkit... hadd higgyék... :)

#1065 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:56

Idézet: Virág elvtárs - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:50

Munkatársamnak VR6-os Passatja van (kombi) ,viszont idővel a hátsó ajtót ki kellett cserélni és a bontóban csak egy olyan volt amin TDI felirat van,így sokszor látom nagyot néznek amikor szeretnék a csühöst lenyomni,ez meg csak gyorsul,gyorsul és gyorsul! :cool:

#1066 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:57

Érdekes, én az utóbbi időben nem találkoztam ilyennel, hogy előzés közben belelépett volna a gázba, és nem hagyott volna előzni. Egy Dodge Neonnal járom a világot, élénkkék színezettel. De nem igazán találkoztam ilyennel. Igaz én nem szoktam szűken előzni, még ha sietek sem.

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#1067 Felhasználó inaktív   Virág elvtárs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:00

Idézet: Yep - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:56

Munkatársamnak VR6-os Passatja van (kombi) ,viszont idővel a hátsó ajtót ki kellett cserélni és a bontóban csak egy olyan volt amin TDI felirat van,így sokszor látom nagyot néznek amikor szeretnék a csühöst lenyomni,ez meg csak gyorsul,gyorsul és gyorsul! :cool:

Nono, a TDI-kkel mostanában óvatosabban bánnak a versenyző egyedek, mivel nem ritka a 150-180 lovas.... azért az már tud meglepetést okozni.
Ráadásul nem mindig derül ki a felirat szinéből miről is van szó.
Persze el is csöppentik a dugattyúkat némelyek, aki nem veszik tudomásul: hiába megy 200 felett a tuningolt dízel bicaj azért nem erre van kitalálva hosszú távon...

Szerkesztette: Virág elvtárs 2005. 02. 27. 22:05 -kor

#1068 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:04

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:57

Érdekes, én az utóbbi időben nem találkoztam ilyennel, hogy előzés közben belelépett volna a gázba, és nem hagyott volna előzni. Egy Dodge Neonnal járom a világot, élénkkék színezettel. De nem igazán találkoztam ilyennel. Igaz én nem szoktam szűken előzni, még ha sietek sem.

SF

Szerencsés vagy ezek szerint. Talán attól is függ, hogy merre jár az ember, nemtudom.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1069 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:06

Idézet: Virág elvtárs - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:00

Nono, a TDI-kkel mostanában óvatosabban bánnak a versenyző egyedek, mivel nem ritka a 150-180 lovas.... azért az már tud meglepetést okozni.

passatokat néztem. 180 lovas 2.5 V6 TDI 4motion jobban megy mint 193 lovas 2.8 V6 4motion benzines.

de azé inkább maradon a benzinnél :)

Szerkesztette: WiZARD 2005. 02. 27. 22:08 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1070 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:10

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:29

Miként lehet viselkednií?  :confused: Talán az irritálja, hogy utolértem? Nem értem, milyen "viselkedésem" lehet abban az 5-10 mp-ben, amig a tükörben vagyok....  :think:

Pl. engem az irritál, ha a lakott területről kiérve, vagy az addiginél nagyobb sebességkorlátozáshoz érve elkezdek gyorsítani, mire a másik elkezd engem előzni. Addig persze jó volt, hogy jött mögöttem, de onnan kezdve nem. Eddig egyetlenegy hasonlót nem engedtem el, de az egy másik történet és le is írtam az őstopicban.

#1071 Felhasználó inaktív   Virág elvtárs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:12

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 23:06

passatokat néztem. 180 lovas 2.5 V6 TDI 4motion jobban megy mint 193 lovas 2.8 V6 4motion benzines.

de azé inkább maradon a benzinnél :)

a 150-180Le-t az 1.9-esekre értettem.... :D Persze jobbára tuninggal. De ez még normális ember lába alatt nem megy a tartósság rovására. Ráadásul a fogyasztás marad 6-7 liter körül. Azért ezt nem tudja egy benzines sem.
De ez egy másik topik támája ha jól sejtem....

#1072 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:14

jaja ne offoljunk. itt mind1 mivel megyünk gyorsan, a sebesség a lényeg :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1073 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:23

Volt nekem egy marha szép esetem 2002 áprilisában. Az akkori barátném kivonult egy sokhónapos tanulmányútra németországba és azon a napon mikor kiment én igyekeztem volna pestről hazafele a céges skoda pickuppal, hogy találkozhassak vele mielőtt elmegy. Sajna péntek délután volt és egy középkorú emberke úgy vélte, hogy ő nyolcvannal átjön a belső sávba, a kreszt kissé meghágva 130-al haladó skoda pickup elé (ilyen haszonjárművel belső sávban a helyszínre érkező rendőr szerint 120-at mehettem volna max). Persze a tükörben is jól láthatóan közeledtem, ennek ellenére minimális követési távot hagyva számomra hirtelen kivágott elém. Blokkolásközeli állapotra fékeztem az autó kerekeit, felindultságomat fénykürttel és dudával adtam tudtára. Erre emberünk besatuzott. Kénytelen voltam én is satuzni, a kocsi megcsúszott és felpolíroztam a bal oldalával a szalagkorlátot.

Nagyon remélem, hogy ezt a hajlamát igen gyorsan kinőtte, és nem a pug 105-ben hátul ülő gyermekei élete vagy testi épsége volt az ára annak, hogy eljutott a borsószemnyi agyáig tettének jelentősége és annak lehetséges következményei.

Egy másik gyönyörű eset: közlekedek kifelé jövet pestről M1-M7 közös szakasz kicsivel még az akkor ARAL kút (Most már úgyhiszem ÖMV) előtt két srác jobbról-balról rárabolt a sávomra (2x3 sávos az a szakasz +1 busz sáv asszem) Akkor épp a transitunkban ültem, púpra volt pakolva áruval, nem is mentem gyorsan. A két jófej megintcsak bejött elém úgy, hogy minimális követési távolságot hagytak, röviddel ezután a két autó hangosan cuppanó puszival összetalálkozott.  Hőseink persze satuztak én meg kapaszkodtam a kormányba és hasonlóan cselekedtem. A hátsó srác dühösen kipattant a kocsijából de mikor hátranézett rám és felfogta mi van (ekkor már a kocsija mögött álltam égett gumi és fékbetét bűzben; a két lökös között nem volt tíz centi) már nem sok vér volt az arcában...

#1074 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:29

Idézet: RiCS - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:23

A hátsó srác dühösen kipattant a kocsijából de mikor hátranézett rám és felfogta mi van (ekkor már a kocsija mögött álltam égett gumi és fékbetét bűzben; a két lökös között nem volt tíz centi) már nem sok vér volt az arcában...

ja mer annyira félelmetes vagy.
elképzelem magam előtt, ahogy a gumifüstből kilépsz, most is megijjedek :)

na ne offoljunk :)

#1075 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:33

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:29

ja mer annyira félelmetes vagy.
elképzelem magam előtt, ahogy a gumifüstből kilépsz, most is megijjedek :)

na ne offoljunk :)

Gondolj arra inkább milyen lélektani hatása van a két tonnának amikor füstölve fékez és esélyes hogy nem fog tudni megállni időben ahelyett, hogy hüleséget beszélsz.

#1076 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:47

Idézet: Tompeeka - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:49

hát ezt a leszorítosdit nem tudom elképzelni élőben még egy Rangerrel sem vagy egyéb böszme terepjáróval. nem olyan egyszerű ez hogy ráhúzom a kormányt aztán megyek tovább. oldalt nincsen gay törőrács  :D meg amúgy ha lenne is ha fának nyomatod le és megmurdel akkor mi van?  :confused:

Pedig nem nagy durranás. Arra kell figyelni, és kész.

Nem arról szól a móka, hogy 140-nél telibe rárántod a kormányt, mert akkor szar se marad se belőle, se belőled, mert a Range kissé magas autó. Ha alámegy a másik, akkor egy szempillantás alatt felfordulsz, akár be a szembejövő arcába. Az meg egészségtelen.

De ha szép nyugodtan, tempósan ráhúzod a kormányt, egyenletesen visszatérve a sávodba, akkor eszmél a majom, és belelép a fékbe.  Volt már ilyen néhányszor. Nem kell lelökni az árokba, elég, ha félkerékkel lehúzódik a padkára, és lassít, akkor már elférünk.

Ilyenkor már rég nem az a cél, hogy megelőzd, hanem hogy elférjetek az úton egymás mellett hárman.

#1077 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 23:18

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:10

Pl. engem az irritál, ha a lakott területről kiérve, vagy az addiginél nagyobb sebességkorlátozáshoz érve elkezdek gyorsítani, mire a másik elkezd engem előzni. Addig persze jó volt, hogy jött mögöttem, de onnan kezdve nem. Eddig egyetlenegy hasonlót nem engedtem el, de az egy másik történet és le is írtam az őstopicban.

Én meg az elmúlt 2 oldalon 2x leírtam, hogy nem ilyen esetről van szó.

#1078 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 00:10

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:11

automatánál meg nincs sok más megoldás, mint a fékezés.

Vagy a "P" kiválasztása.

#1079 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 00:12

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 0:10

Vagy a "P" kiválasztása.

P-ben járatva nagyon melegszik az automata olaja, nem túl ajánlott dolog.
Az automatának amúgy is az olaj a lelke.

#1080 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 28. 00:27

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.