Idézet: mocsi - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:06
Gyorshajtás
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:21
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:26
Idézet: Locutus - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 8:12
És ha megpróbálod, lehet, hogy így jártál volna: _Link_
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:37
Idézet: MisterY - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:26
Bazz...
És ne legyen az emberben előítélet, ugye?
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:39
Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:37
És ne legyen az emberben előítélet, ugye?
Idézet
De.... legyen.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:41
Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:39
De.... legyen.
Ne felejtsd el, hogy a kancigánynak nem lett anyagi kára a beszólásból...
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:43
Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:41
Pontosan ugyanakkora erő volt azt beírni... nincs különbség.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:47
Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:43
Most nem tudok veled egyetérteni.
Én a megvert srác beszólására gondoltam a parkolóban, ami a leírtak alapján még csak sértő sem volt - bár az előítéletektől sújtott kisebbségi tag számára biztosan volt benne bántó, hiszen így reagált.
Eszem a pici lelkét, mi lett volna akkor, ha esetleg megrugdossák a kocsiját, hogy bekapcsoljon a riasztó... Az már akkora lelki törést okozott volna neki, hogy megöngyilkolja magát? Vagy az elkövetőt?
Nem igazán tudom egy súlycsoportba sorolni a két esetet...
szerk: ráadásul ő volt a hunyó, a KRESZ szerint. Jah, hogy ez rájuk (sem) vonatkozik? Szegénykém.
szerk2: ne hidd azt, hogy én mindig betartom a KRESZ-t... De ha hülye vagyok, és erre figyelmeztetnek, nem verem meg az illetőt.
Szerkesztette: *Iguana* 2005. 03. 04. 10:51 -kor
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:54
Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:47
Nem kell velem egyetérteni.
A parkolósztori is pontosan ugyanolyan beírás. Egyoldalú. Hatásvadász. Nem tudod, mi történt.
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:55
...rájuk ez sem vonatkozik...
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:58
Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:54
A parkolósztori is pontosan ugyanolyan beírás. Egyoldalú. Hatásvadász. Nem tudod, mi történt.
Viszont hihető, és elképzelhető.
És nincs okom kételkedni.
Az igazat valóban csak az érintettek tudják...
Elküldve: 2005. 03. 04. 11:01
Akinek elállták az útját mi kára lett?
[quote name='*Iguana*' date='2005. márc. 4., péntek - 10:47']szerk2: ne hidd azt, hogy én mindig betartom a KRESZ-t... De ha hülye vagyok, és erre figyelmeztetnek, nem verem meg az illetőt.[/quote]
Viszont képzeld csak el, ha egyszer ugyanez történik Veled, amikor nem tartod be a kresz-t - vagy éppen, hogy betartod, és ez nem tetszik a másik félnek.
Elküldve: 2005. 03. 04. 11:01
Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:58
És nincs okom kételkedni.
Idézet
Nekem se.
Elküldve: 2005. 03. 04. 11:02
Tükör?
Elküldve: 2005. 03. 04. 11:07
Idézet: MisterY - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 11:01
Nem neki, hanem az útban lévő autó gazdájának lett kára, erre jött a tettesre tett "szétrugdosnám, amíg levegőt vesz" beszólás, ami mellé lamex tette a kancigány viselkedését párhuzamvonásként (viselkedésminta?).
Idézet
Viszont nem erről volt szó (meg fognak verni?)
Viszont volt már mindkét példádra eset. Eddig még nem vertek meg (szerencsém volt?).
Hozzáteszem, 2 hete vagyok táppénzen egy autós miatt, aki nem adta meg az elsőbbséget egyenrangú kereszteződésben (persze nem állt meg utána se).
Itt már látok némi párhuzamot a megvert parkolós gyerekkel...
szerk: fogalmazásbeli zavarok.
Szerkesztette: *Iguana* 2005. 03. 04. 11:21 -kor
Elküldve: 2005. 03. 04. 11:08
Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 11:02
Segíts értelmezni, pls.
Elküldve: 2005. 03. 04. 11:33
Én a megvert srác beszólására gondoltam a parkolóban, ami a leírtak alapján még csak sértő sem volt - bár az előítéletektől sújtott kisebbségi tag számára biztosan volt benne bántó, hiszen így reagált.
Eszem a pici lelkét, mi lett volna akkor, ha esetleg megrugdossák a kocsiját, hogy bekapcsoljon a riasztó... Az már akkora lelki törést okozott volna neki, hogy megöngyilkolja magát? Vagy az elkövetőt?
Nem igazán tudom egy súlycsoportba sorolni a két esetet...
szerk: ráadásul ő volt a hunyó, a KRESZ szerint. Jah, hogy ez rájuk (sem) vonatkozik? Szegénykém.
szerk2: ne hidd azt, hogy én mindig betartom a KRESZ-t... De ha hülye vagyok, és erre figyelmeztetnek, nem verem meg az illetőt.
Na most eddig 3 fele autoval tapasztaltam azt, hogy beelozi a sort pl a vasuti atjaronal, Mercedes, Audi es a Honda. Ebbol az elobbi ketto mondjuk meg nem volt hogy utana ott tetveszkedett volna, hanem ahogy elmegy a vonat es szabad lesz a jelzes el is huz, mert ugyalccik valoban sietett is nem csak egy parasztgyrek, aki azt hiszi hogy a trabibol atulve egybol egy mas KRESZ is vonatkozik ra (is). Mert ha beelozi a 4-500m sort es utana megy is, nem ott tetveszkedik akkor aszondom jol van, menjel biztos sietsz, megesik massal is, de amikor beall elem vagy ellottem 2-3-l egy ijen sportkipufogos tucc-tucc zenes rizskazan es utana meg amikor elmegy a vonat es felmegy sorompo akkor meg ott battyog a sor elejen, de legalabb menne 50-l, hat az ijen elmehet a joedesbe... A haz elott is vannak parkolohelyek persze itt is, de egy Hondas hujegyerek szokott itt ugy megallni, hogyha vmiert idejon egy ismerosehez -nem szokott itt lenni soxor, es akkor is csak ugy max 1-2orat, de mar tobbszor is volt miatta itt problema-, akkor ugy all be, hogy veletlenul sem a padkahoz kozel, hanem olyan jo felmeterrel a padkatol, azaz ha ket auto egyszerre er ide az utcaban, akkor az egyiknek meg kell allnia, mert nem fer el tole, de beallt mar ugyis, hogy a szembe levo kertes haz autobejaroja ele, mert ott volt annyi helye, hogy oda allva csak csuklobol forditva a kormanyt ki-be lehetett allni, mert ugye nem allt senki a bejaro ket oldalan, azaz akar oda is beallhatott volna, de neeem...aztan persze amikor hazajott a szembeszomszed akkor o meg nekiallt dudalni a haz elott, es tenyleg tok jo mondjuk este fel 11 utan, ahogy dudal egy auto a haz elott egy ijen kis f@szkalap miatt, mindezt azert mert azt hiszi, hogy Hondam van en vagyok a basszajba. Masok miert tudnak varni, meg rendesen beallni, sosem ertem
hobizoli
Szerkesztette: hobizoli 2005. 03. 04. 11:35 -kor
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com
"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"
Elküldve: 2005. 03. 04. 11:38
Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 11:07
szerk: fogalmazásbeli zavarok.
Tekintsük annak. Pedig csak 5-6 hózzászólással feljebb volt, pedig visszaellenőrizhető lett volna, pedig nem ez történt.... Nos?
Elküldve: 2005. 03. 04. 11:43
Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 11:38
Tekintsük annak. Pedig csak 5-6 hózzászólással feljebb volt, pedig visszaellenőrizhető lett volna, pedig nem ez történt.... Nos?
Megintcsak nem értelek. Fejtsd ki, pls. (akár priviben is).
Tudom, én vagyok a lassú, de ez most érdekel.
Elküldve: 2005. 03. 04. 11:46
---
Ma egy érdekes dolgot láttam (tipikus mi a fenét csinál eset?)
Ugyebár itt ma reggelre volt vagy 8-10 centi hó, jövök le egy lejtős utcából egy négyes kereszteződéshez.
Látom hogy egy Suzuki Swiftes fordul (neki balra) felfelé a keresztező utcára, én is mennék majd utána.
Igen ám, de az ügyes komolyan mondom szinte full gázzal kanyarodhatott, mert szépen egyenesen a kereszteződés közepéig elcsúszott fullra kitekert kormánnyal, sőt majdnem fölugrott a padkára is, épp megállt előtte. (kb. 4-5 centi hó volt az úton)
Na jó mondom megállok megvárom, visszatolasson, és újra induljon el (kicsit emelkedik az út), 1-es indul szinte full gáz, mert pörög a Swift mint a fene, szép lassan azért elindul a kocsi, utánakanyarodok...ami ezután jött, nem volt semmi inkább lemaradtam...
Ide-oda tekerte a kormányt miközbe 1-esbe vagy 2-esbe full gázt nyomott, elkezdett egyre jobban ide-oda csúszni az úton, kicsit már a szembejövő sávba is, de csak nyomta tovább, már a szembejövők is villantottak meg fékeztek, h. mi a f*sz van már, mit csinál ez itt az úton... Én meg utána kettesben mégcsak minimális kaparás nélkül szépen követtem.....
Kb. 1 perc után sikerült neki valahogy leszedni a lábát a gázról, a kormányt meg megtartani egyenesen, de inkább jól lemaradtam tőle...
Elküldve: 2005. 03. 04. 12:30
Masik eset oktoberben, jottem unoksatesomektol eppen mentem volna meloba, kis utca nem tul szeles, de el lehet ferni ha lehuzodik mindketto, kozelitek a sarokhoz kb 25-30-l gurulok, mert mar csak kb 15m-re vagyok a saroktol erre a foutvonalrol bevagodik egy Honda ('93 koruli, 3 ajtos), elrantottam kormany az ut szele fele kozben satufek, de meg igy is osszeert tukrunk, persze behajtotta meg kirobbant belole az tukorlap, hirtelen csak neztem, hogy nem lett-e semmi bajom, erre mar jon felem uvoltozve, hogy faszt szaguldozgatok kacskaringozva az utcaban meg hogy fizessem ki a tukret, mert megkarcolodott a tukorhaza meg szettort neki is benne a tukorlap, En meg csak neztem mi van, mondom neki hat en nem fogok semmit fizteni, itt van feknyomom, hogy hol mentem mikor osszeertunk, min. 40cm-re az ut feletol az en felemen volt, de hivjunk rendort es majd az megaszondja. Erre O, ki a faszt erdekel, hogy hol a feknyom a mar lehet itt volt elotte is, meg kulonben is kit erdekel, hogy hol feknyom azt fekezhettem utana is. Mondom neki, az lehet, de nyomtavbol meg lehet allapitani, hogy mijen auto hagyta ott, meg nekem van legalabb feknyomom, neked meg semmi, csak a szoveged. Aztan kicsit lenyugodott, siettem ugyhogy ugy voltam vele egy 5-600Ft-s tukorlap miatt en nem fogok itt veszodni fel orat, meg aztan amikor megtudta, hogy tukorlapot lehet venni kulon is -lehet ezt nem tudta- lenyugodott, aztan elvaltunk egymastol.
hobizoli
Szerkesztette: hobizoli 2005. 03. 04. 13:22 -kor
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com
"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

Súgó
A téma zárva.