HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#1601 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 21. 07:53

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 17:44

Omega!

Pontosan azért írtam bele, mert nem így gondolom. Csak ugye most már párszor elhangzott. Ezért használtam az idézőjeleket is. Én nem balkáni Magyarországon élek. Amúgyis az ország olyan, amilyenné teszik. Próbáltam az adott mondatba némi cinizmust vinni, de ezek szerint nem az ért át.

SF

Igazad van, nem kapcsoltam. :respect:

#1602 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 07:56

Idézet: Salgó Béla - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 18:49

Ugyanmár. Minek azt fikázni. Itt van. Benned, bennem, bennü(n)k. Te is azért fogod a "szabályokra", mert olyan vagy, mint aki kefélni is szeret, de szűz is akar maradni. Félsz vállalni, hogy te igenis, nem akarod betartani a szabályokat. De, te be akarod, csak nem lehet lelassítani, amikor azt kellene. Szűzkurva nyavalygás, észak-balkáni beütéssel.

Az utolsó mondatot nem láttam, az előtte levő részben van valami. :think:

#1603 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 07:57

Huh, láttátok azt a román kamionost, aki egy álló kamionoszlopba hajtott bele hátulról? Kb 1 méteresre zsugorodott a vezetőfülke, simán összecsomagolta a fazont a fülke.. :eek:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1604 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 09:58

Idézet: Targa - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 2:06

Furcsa amúgy, hogy mit csinálnak emberek manapság.
Én se voltam még 18, amikor meglett a jogsim, de olyan kurva óvatosan autóztam hogy ihaj, és ötször előzési lehetőséget is kihagytam (ami öt lehetőségből mondjuk átlagosan 1-2 nagyon necces kategória lett volna), hogy inkább egy tuti hibátlan szituban előzhessek.

Hát ez az. Én 17 évesen szereztem meg a jogsit és úgy adódott, hogy egyből volt kocsi is hozzá, de eszembe nem jutott volna jancsizni, duhajkodni. Előzni csak akkor előztem, ha tényleg biztos voltam a dolgomban. Igaz persze az is, hogy nem egy Civic-el kezdtem, hanem egy öreg 50 lovas Fiestaval, így az sem ösztönzött túlzott száguldásra  :) 
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1605 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 10:51

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 9:58

Hát ez az. Én 17 évesen szereztem meg a jogsit és úgy adódott, hogy egyből volt kocsi is hozzá, de eszembe nem jutott volna jancsizni, duhajkodni. Előzni csak akkor előztem, ha tényleg biztos voltam a dolgomban. Igaz persze az is, hogy nem egy Civic-el kezdtem, hanem egy öreg 50 lovas Fiestaval, így az sem ösztönzött túlzott száguldásra  :) 

Teljesen mind1 milyen autó, én Trabantal kezdtem, azt használtam sokáig (talán innen a komplexus :D ), azzal is lehet "száguldozni", kihozni belőle amit lehet, nyilván a kocsi saját végsebességén egyik autó sem túl biztonságos már, aki autózott már Trabantal 110-120 között, az tudja miről beszélek....

#1606 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 13:55

Én is 17 évesen kaptam jogsit, de csak 20 évesen vettem meg az első pandám (650ccm, 16 éves, kemény 100 rugóért olaszból), addig a családi autó volt csak :)

#1607 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 14:35

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 10:51

Teljesen mind1 milyen autó, én Trabantal kezdtem, azt használtam sokáig (talán innen a komplexus :D ), azzal is lehet "száguldozni", kihozni belőle amit lehet, nyilván a kocsi saját végsebességén egyik autó sem túl biztonságos már, aki autózott már Trabantal 110-120 között, az tudja miről beszélek....

Háhá kolléga én is trabanttal kezdtem másfél évig, de jó is volt!! :D
Az enyém nem ment 100 fölé! ;)

#1608 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 14:39

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 10:51

aki autózott már Trabantal 110-120 között, az tudja miről beszélek....

Pannon reklám? :)

#1609 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 15:39

Szintén 17 voltam (huh, ennek már 22 éve :)), saját autóra még 10 évig nem volt pénzem (kellett lakásra), akkor is csak egy Trabira. de szerettem nagyon.
Az enyém volt a második katalizátoros Trabant az országban! :)

Szerkesztette: *Macika* 2005. 03. 21. 15:47 -kor

Gondolkoztál már ma?

#1610 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 02:20

Uhh, valami csunya csatt volt a nagyvarad teren... Lada vs astra talan... nem volt idom bameszkodni, de a lada nagyon osszetort..

#1611 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 07:33

Idézet: Goodman - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 2:20

Uhh, valami csunya csatt volt a nagyvarad teren... Lada vs astra talan... nem volt idom bameszkodni, de a lada nagyon osszetort..

Szerintem Te az éjszakai autósüldözés végeredményét láttad.

#1612 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 11:05

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 7:33

Szerintem Te az éjszakai autósüldözés végeredményét láttad.

Cikk (Index)

#1613 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 21:21

Hihetetlen mi volt ma az A1-esen hazafelé. Megindult a húsvéti áradat vagy mi, de hosszú tömött sorokban haladtunk. Mindenki össze vissza váltogatta a sávokat, tolakodtak...
Először Linznél az építkezésen egy Mondeo jött belém majdnem jobbról. Az index még csak hagyján, az kint volt, nade kössz szépen ha már mellette vagyok baloldalt a belső sávban, akkor sokra megyek vele ha kibassza az indexet és rámhúzza a kormányt. Satufék, be a porba balra, duda, az ipse meg mintha mi sem történt volna elhúzott a sávomban előre.
Kb 100 km-rel odébb ugyanezt egy kamion kezdte el játszani, na ott kicsit jobban beszartam. Külső sor 90, belső sor 120-130. Tömött sorok, kb 1-2 autós távolságokban. Megyek a balfasz kamion mellett, erre látom hogy elkezd közelíteni felém, ráadásul előttem is fékeztek. Hát nosza megint satfuék. De legalább a kaminonos utána megvillantotta a vészvillogóját, - gondolom - hogy elnézést kérjen. Hát beléd is.
Aztán mikor végre az A21-esen kicsit gyérebb lett a forgalom, olyan 160-as rallyt nyomtam le egy magyar F astrával, meg egy osztrák XC90-el, hogy csak na :D Gondolom ők is felbuzdultak rajta, hogy végre szabad az út több órányi tökölés után, aztán kicsit odaléptünk neki. Egymást kerülgetve mentünk végig, most láttam először, hogy milyen az ha bevillog az ESP autópályás kanyarban :D Aztán vége felé egyszer csak valami furcsára lettem figyelmes. A nagy kanyargás közepedte az egyenes szakaszokon láttam, hogy valami xenonos autó közelít hozzánk. Vagy legalábbis xenonos az biztos, ennyit tudtam felismerni a tükörben a sötétben. De valami kurva közel volt a lámpája az aszfalthoz, ráadásul mondom ez repülő vagy mi a pénisz?, valami iszonyatos sebességgel jött, pedig a Passattal már némelyik kanyarban azon fostam fel ne boruljak :Đ (szar hajószerű fostarisznya futóművével, ehh)
Következő kanyar után egyszercsak látom beér. Nézek oldalra, semmi. Nézek előre, fekete Murcielago.  :omg:  :p
1 perccel később egy egy gendarmerie kombi golf húzott el mellettünk, úgy vettem észre kevéssé zavarta, hogy mi is 160al megyünk :D

#1614 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 24. 21:31

:)

#1615 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 18:37

Huhh.... :eek:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

#1616 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 19:24

Sima ügy, kinyírta az Anyukáját. :)

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 17:35

Mint írtam, nem hiszek ebben a riogatós módszerben. Nagyívben szarok rá, hogy mások mit szerencsétlenkedtek. Én kialakítom a saját tapasztalataimat inkább. Úgy érzem nem vagyok annyira hülye, hogy másoknak kelljen megmondani, hogy ÉN meddig mehetek el.
Az már más kérdés, ha az ember tanul más példájából.

Egy kis baszogatás itt, mert itt a helye, nem a rendőrös topikban.

#1617 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 19:33

Ma kb 20 percig voltam haverral a Margít híd, pesti hidfő alatti parkolónál, ez idő lefolyása alatt 2 koccanást láttunk. Egyiknél Audi tolta meg a régi Swiftet, majd egy külföldi rendszámú furgon fékezésére lettünk figyelmes amint felhajt az út közepén lévő padkára, majd szentségelve hajtott tovább.. :think:

#1618 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 19:50

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 19:24

Sima ügy, kinyírta az Anyukáját. :)

Egy kis baszogatás itt, mert itt a helye, nem a rendőrös topikban.

Kit b@szogatsz vele? ;) Locutus-al szvsz nagyjából egy véleményen vagyunk a gyorshajtásról. Én is úgy gondolom egyébként, hogy kinyirta az Anyukáját, de látni kell, hogy a jobb oldali légzsák kint van a szélvédőn kívül, szvsz nem volt bekötve és kirepült.... és mint tudjuk, mindenki a saját övéért felel.

#1619 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 25. 20:14

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 19:50

...és mint tudjuk, mindenki a saját övéért felel.

NEM!!! Te beültetnéd magad mellé Anyukádat, amikor száguldozol és szó nélkül hagynád, hogy ne kössön övet?! És egyáltalán, száguldozol az utasaidal (rajtam kívül, mert én kérem :] )??? Ne bassz ki velem, vazze. Felelsz az utasaidért, a magatartásukért is, mert a kocsiban a sofőr moderál. Meg is állhatsz, ha nem kapcsolják be magukat vagy kultúrálatlanok, illetve el sem kell indulni. Te (is) felelsz értük. Te is tudod.

De nem is ezzel akartam foglalkozni, hanem azzal a hozzáállással, hogy "nemá más mondja meg, mennyivel és hogyan szabad, mert én érzem". Sokan érezték, a jó isten adjon örök nyugodalmat nekik.

Olyan szabályt nem lehet hozni, ami mindenkinek jó, tehát nagyrészt értek egyet a KRESZ-tal, egyes részeivel nem. Pl. vasúti átjáró megközelítés sebességkorlátozási része lak. terület első jelzőtábla 30km/h és így végig... 50-40-30km/h-ra módosíttatnám, külterület 40-et 80-60-40km/h-ra.

#1620 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:20

Ez egy impreza volt? Akkor még vezetni sem tud az illető.

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.