HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken Kerékpáros topic Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   Robin 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 29. 00:06

Idézet: blash - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 4:19

Az oke, hogy atepited, de megis milyen a mostani allapota, egyaltalan milyen bicaj?

vov, ez most me' jo? Elore me' nem kell a fek? Akko me' nem rogton fixi?  :]

:confused:  aze' kene elolre csak egy tanyer (igaz hajtokart irtal...), mert csak hatulra kene fek  :hhmmm:  :miiiivann: 

b+ tanyer kulon nincs. Lattam ba'jkpozi bonthato tanyeru hatjomuvet, de kulon tanyert nem.

Csak tanyert, Gebhabrbol kapsz, kabe 5-6 ezer korul, jorofman barmelyik bringa boltban...

de ma' nagyon :tired: nem is tudom, me' kezdtem hozza irkalni  :blink:  :D

En akar tovabbra is      ZION    EBB    vaz      :smoker:  :reklamacio:

Most jobb, valaszoltam?  :]

jól van na hülye vagyok nem hátsófék hanem hátsóváltós na áh én barom késő este nem bírok gondolkodni
Intel E2140@3.0GHz + Gigabyte P35-DS3 + 2x1GB Kingmax DDRII + Nvidia 8600GT + WD 250GB SATAII

#2122 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 00:19

Kép
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2123 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 09:32

Nah, megvettem a kereket, félvárosi gumival. Hangtalan a terephez képest. Mivel most már nincs menet közbeni fékrásegítés se, asszem nagyobb tányér vagy kisebb fogaskerék kéne, mert állandóan váltani akarok, de már nincs hova :D
Ciciman is on borda

#2124 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 10:34

Idézet: fram - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 10:32

... félvárosi gumival. ...

Konkrétan? (;

#2125 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 11:34

Kép
...

#2126 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 18:03

Üdv, valami jó biciklis térképet keresek, budapest és környékéről, valakinek van valami tippje? Lehetőleg olyan kéne, amiben minden benne van és aktuális. És nem 15e forint.

kösz.

Szerkesztette: Mumia 2005. 05. 29. 18:04 -kor

#2127 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 18:23

Voltunk Párkányban.

MHBH-Szentendre-Paprét-Visegrád-Esztergom-Párkány-Szob-Verőce volt nekem az útvonal, a többiek elmentek még Vácig, de nekem fel kellett szállnom a vonatra, haza kellett jönnöm.

Voltunk kemény hárman - Sanyi, Levi, jómagam.

A Pilis gyönyörű, hiába. Csak olyan kis genyó az az emelkedő, lejtőnek néz ki, azt hittem, befogtak a fékeim, hogy nem gurulok magamtól, sőt, középtányéron kell tolni.

A Visegrád-Esztergom szakasz 23 kilométerét elég jól toltuk, azt hiszem, jóval 30 fölött (34 körül volt talán az átlag), szóval pörögtünk rendesen. Bazi meleg volt mondjuk, Esztergom előtt pár száz méterrel Levi eléhezett, be kelllett tolnia valami kalóriát meg folyadékot. Párkányban az volt csak a gond, hogy az első kör sör nem Kelt volt, valamit félreértett a kisasszony (Kelt és Zlaty hasonlóan hangzik?). Aztán felgurultunk a várba, aztán Szob, ott királyos láblógatás a vízben, amíg megjön a komp - a motorcsónakosok nem akartak átvinni minket... Szobtól Verőcéig szintén elég kemény tekerés következett.

Jó volt, a vonaton viszont éreztem, hogy én azért ritkán megyek ennyit (időben), majdnem elaludtam, itthon meg rengeteget kajáltam. Lehet, hogy kis napszúrás is van, mindenesetre valszeg le is fekszem most.

Akik itthon maradtak, azokért meg kár.
while (!sleep) sheep++;

#2128 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 23:55

Idézet: szeder - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 11:34

Konkrétan? (;

Konkretan csinaljak rola kepet? Majholnap. Ma jol vizsgazott egyebkent Janos-hegyre folfele, terepen, ugyhogy nem csak a poros varosi kanyarokra jo :)
Ciciman is on borda

#2129 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 00:45

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 19:03

Üdv, valami jó biciklis térképet keresek...

Klikk

Aktualitás... az utóbbi 2-3 évben kb 2-3 km bringautat festettek fel, szóval aktuálisnak nevezhető. Ha több kell, ha jól emlékszem a ridebikeban voltak térképek.

A berohadt hajtóműcsavar meg mondjon le! 90%-kal csökkentettem a recsegésmennyiséget hajtóműtájon, de ez még mindig sokkal több mint amit el tudok fogadni, azaz a teljes csönd és működés.
...

#2130 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:22

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 17:49

Ebben a topicban ez a stílus uralkodik, XT alatt nemis áll szóba veled senki.
Egyébként sem nagyon válaszolnak, csak egymás hozzászólásaira.
SZVSZ ez nem is topic, kb 6 ember beszélget. Ha valaki más beír valamit
úgyis figyelmen kívül hagyják.

cáfollak. nekem még csak LX-em sincs, sőt.

és annakidején én indítottam ezt az egész kétkeréken dolgot itt lassan több mint 3 éve. és valamiért még imndig írnak ide az emberek.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2131 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:27

Nekem meg még V-fékem se nincsen, meg telóm se nem.
Ciciman is on borda

#2132 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:32

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 1:45

Klikk

Aktualitás... az utóbbi 2-3 évben kb 2-3 km bringautat festettek fel, szóval aktuálisnak nevezhető. Ha több kell, ha jól emlékszem a ridebikeban voltak térképek.

kösz  :respect: Bár én nyomtatottra gondoltam, ezt nem tudom magammal vinni  :D

Szerkesztette: Mumia 2005. 05. 30. 09:35 -kor

#2133 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:39

Idézet: obersmith - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 10:22

cáfollak. nekem még csak LX-em sincs, sőt.

és annakidején én indítottam ezt az egész kétkeréken dolgot itt lassan több mint 3 éve.

És még ezekután be mersz ide írni? Lekvár  :p
Főnöki nyereg megvan már?

Most csakazértis az én bringám a leglassabb! Csak kistányér van rajta (le kéne venni hogy fel tudjam tenni a közepet), lánc az nincs. De naaaaaagyon könnyű :D És tizedannyit recseg a monoblokk, mint tegnap ilyenkor. Szemét símanó az XT monoblokkra már nem tett 36-os kulcsnak is helyet, hogy tényleg csak a célszerszámmal lehessen kiszedni, amivel most a hajtókar rágyógyulása miatt lehetetlen lenne nekiesni. Marad a mindenféle kétes vésés, fúrás, gyilkolás, vagy elviselem a recsegést (kizárt).
...

#2134 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:40

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 10:32

kösz  :respect: Bár én nyomtatottra gondoltam, ezt nem tudom magammal vinni  :D

nagyobb bringaboltokban (talán hervisben is) asszem lehet kapni. a pólusban a bringaüzletben legalábbis láttam.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2135 Felhasználó inaktív   hirzel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 10:54

Idézet: Emvy - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 19:23

Voltunk Párkányban.

MHBH-Szentendre-Paprét-Visegrád-Esztergom-Párkány-Szob-Verőce volt nekem az útvonal, a többiek elmentek még Vácig, de nekem fel kellett szállnom a vonatra, haza kellett jönnöm.

Voltunk kemény hárman - Sanyi, Levi, jómagam.

A Pilis gyönyörű, hiába. Csak olyan kis genyó az az emelkedő, lejtőnek néz ki, azt hittem, befogtak a fékeim, hogy nem gurulok magamtól, sőt, középtányéron kell tolni.

A Visegrád-Esztergom szakasz 23 kilométerét elég jól toltuk, azt hiszem, jóval 30 fölött (34 körül volt talán az átlag), szóval pörögtünk rendesen. Bazi meleg volt mondjuk, Esztergom előtt pár száz méterrel Levi eléhezett, be kelllett tolnia valami kalóriát meg folyadékot. Párkányban az volt csak a gond, hogy az első kör sör nem Kelt volt, valamit félreértett a kisasszony (Kelt és Zlaty hasonlóan hangzik?). Aztán felgurultunk a várba, aztán Szob, ott királyos láblógatás a vízben, amíg megjön a komp - a motorcsónakosok nem akartak átvinni minket... Szobtól Verőcéig szintén elég kemény tekerés következett.

Jó volt, a vonaton viszont éreztem, hogy én azért ritkán megyek ennyit (időben), majdnem elaludtam, itthon meg rengeteget kajáltam. Lehet, hogy kis napszúrás is van, mindenesetre valszeg le is fekszem most.

Akik itthon maradtak, azokért meg kár.

Hi!

Emvy! hogy van a monoblokkod? aranyosan kattogott!
Sanyikával rágurultunk a Váci témára (12-esen végig, csak páran dudáltak) és végignyomtuk, csak ott volt halál, ahol a kerékpárút alagútban van egy kicsit, az emelkedőn alig bírtam, de aztán rendbejött... Vácon meg jól nem leltük a vasútállomást, aztán kis kerülővel meglett Vác-alsó és pont jött egy vonyít, ami hazavitt (EMVY! 17.07-re értünk Nyugati pu.!)... Vácig nekem (gyenge Pilisi mászás miatt) 24,1 km/h 116 km-en, Sanyikának 24,6 átlag... kicsit hosszabban, yó lesz? csak egy jó hideg sör kellett volna még a vonatra!
Képek később!... legközelebb Velencei tó? láblógatás és anusz-áztatás? :D
Levi
gizmócsöppenés

#2136 Felhasználó inaktív   hirzel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 10:57

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 19:03

Üdv, valami jó biciklis térképet keresek, budapest és környékéről, valakinek van valami tippje? Lehetőleg olyan kéne, amiben minden benne van és aktuális. És nem 15e forint.

kösz.

Magyarország kerékpártérképe kb 3e pénz, most a Libriben minden -10%  (ez nem a reklám helye) vagy Budapest és környéke kerékpáratlasz valami hasonló összegért vagy bringaboltok ingyenes csak Bp kihajtogatós, ill tegnap a vonaton láttam egy mókusnál GPS-cuccot, de az 6-számjegyűért!  :D
gizmócsöppenés

#2137 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:14

Idézet: szeder - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 11:34

Konkrétan? (;

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ciciman is on borda

#2138 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 13:54

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 1:45

Klikk

A berohadt hajtóműcsavar meg mondjon le! 90%-kal csökkentettem a recsegésmennyiséget hajtóműtájon, de ez még mindig sokkal több mint amit el tudok fogadni, azaz a teljes csönd és működés.

A Budapest térkép az ingyenes!!! De a 2005-ös az ugyanaz, mitn a 2002-es.

Boldog Szülinapot Krisztának!

Tesóm vasárnap hajnalban jött haza, későn keltem csak fel, esélytelen lett volna mennem. Ellenben délután haverommal kimentünk Tahiba, és úsztam kicsit a Dunában. Egyelőre még élek.

Nekem is recseg a hajtásom. Mivel a monoblokk nemrég ment tönkre és lett cserélve, ezért nemtom miért. Esetleg a pedál? Vagy az első tányérok??? Aggasztó. Síkon is, aztán egyszer majd HHH-n adja meg magát, az nem lesz poén.
0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

#2139 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 14:58

Idézet: hirzel - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:54

Hi!

Emvy! hogy van a monoblokkod? aranyosan kattogott!
Sanyikával rágurultunk a Váci témára (12-esen végig, csak páran dudáltak) és végignyomtuk, csak ott volt halál, ahol a kerékpárút alagútban van egy kicsit, az emelkedőn alig bírtam, de aztán rendbejött... Vácon meg jól nem leltük a vasútállomást, aztán kis kerülővel meglett Vác-alsó és pont jött egy vonyít, ami hazavitt (EMVY! 17.07-re értünk Nyugati pu.!)... Vácig nekem (gyenge Pilisi mászás miatt) 24,1 km/h 116 km-en, Sanyikának 24,6 átlag... kicsit hosszabban, yó lesz? csak egy jó hideg sör kellett volna még a vonatra!
Képek később!... legközelebb Velencei tó? láblógatás és anusz-áztatás? :D
Levi

Nekem sikerül 16:45-re a Nyugatiban lennem. Aztán tudjátok mi lett a vége? :) Otthon maradtam, annyira kajás és fáradt voltam, hogy mégse mentem sehova. :)

A monoblokkot Novával megnézzük a napokban. :)
while (!sleep) sheep++;

#2140 Felhasználó inaktív   hirzel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 15:55

Idézet: Emvy - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 15:58

Nekem sikerül 16:45-re a Nyugatiban lennem. Aztán tudjátok mi lett a vége? :) Otthon maradtam, annyira kajás és fáradt voltam, hogy mégse mentem sehova. :)

A monoblokkot Novával megnézzük a napokban. :)

Hi!
Emvy!
Nem csodálom, hazaértem, zuhany, liter hideg tej (még be vagyok rekedve), aztán pangás... és még érzem magamon. De ma este lehet, hogy HHH? Salsaóra eredményétől függ (tudok-e még járni utána). Képek a gépemen, de időm nincs feltenni vhova (talán holnap :-)
Nova!
az én gépemet is szeretném megnézetni veled, csak baromira nem tudom, mikor... ill. ezen a héten már nem  :(

eddig még nem tekertem le 200 km-et egy hétvégén, de egész OK, csak nem 35 C-fokban  :confused:
gizmócsöppenés

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.