Idézet: Emvy - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 19:23
Voltunk Párkányban.
MHBH-Szentendre-Paprét-Visegrád-Esztergom-Párkány-Szob-Verőce volt nekem az útvonal, a többiek elmentek még Vácig, de nekem fel kellett szállnom a vonatra, haza kellett jönnöm.
Voltunk kemény hárman - Sanyi, Levi, jómagam.
A Pilis gyönyörű, hiába. Csak olyan kis genyó az az emelkedő, lejtőnek néz ki, azt hittem, befogtak a fékeim, hogy nem gurulok magamtól, sőt, középtányéron kell tolni.
A Visegrád-Esztergom szakasz 23 kilométerét elég jól toltuk, azt hiszem, jóval 30 fölött (34 körül volt talán az átlag), szóval pörögtünk rendesen. Bazi meleg volt mondjuk, Esztergom előtt pár száz méterrel Levi eléhezett, be kelllett tolnia valami kalóriát meg folyadékot. Párkányban az volt csak a gond, hogy az első kör sör nem Kelt volt, valamit félreértett a kisasszony (Kelt és Zlaty hasonlóan hangzik?). Aztán felgurultunk a várba, aztán Szob, ott királyos láblógatás a vízben, amíg megjön a komp - a motorcsónakosok nem akartak átvinni minket... Szobtól Verőcéig szintén elég kemény tekerés következett.
Jó volt, a vonaton viszont éreztem, hogy én azért ritkán megyek ennyit (időben), majdnem elaludtam, itthon meg rengeteget kajáltam. Lehet, hogy kis napszúrás is van, mindenesetre valszeg le is fekszem most.
Akik itthon maradtak, azokért meg kár.
Hi!
Emvy! hogy van a monoblokkod? aranyosan kattogott!
Sanyikával rágurultunk a Váci témára (12-esen végig, csak páran dudáltak) és végignyomtuk, csak ott volt halál, ahol a kerékpárút alagútban van egy kicsit, az emelkedőn alig bírtam, de aztán rendbejött... Vácon meg jól nem leltük a vasútállomást, aztán kis kerülővel meglett Vác-alsó és pont jött egy vonyít, ami hazavitt (EMVY! 17.07-re értünk Nyugati pu.!)... Vácig nekem (gyenge Pilisi mászás miatt) 24,1 km/h 116 km-en, Sanyikának 24,6 átlag... kicsit hosszabban, yó lesz? csak egy jó hideg sör kellett volna még a vonatra!
Képek később!... legközelebb Velencei tó? láblógatás és anusz-áztatás?
Levi