Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 17:33
Ezt se jó, se rossz hírnek, inkább helyzetjelentésnek szántam. Ez nem egy hete van, szar már egy ideje, most azért lehet szarabb, mert 27.-én (azaz egy hete) volt a dethrottling, a letöltők visszaszabadultak a nagy sávszélre a fejállomásodon. Sajnos olyan helyeken, mint Nyh vagy Szolnok, ez sokat számít, docsisnál már nem, mert ott nem szűk a headend.
Modemcsere nem tudom, mikor indul, februárban nem. A március 31. szerintem az előbb említett plusz régi headendek behelyezésével lesz csak tartva, nem reális, hogy addig az egész hálózatot átalakítják és lecserélik azt a párezer modemet. Nincs elég ember.
Ha szétosztanak titeket egyről több headendre, akkor javulás lesz valamennyire, bár az ugrásszerű javulást a docsis migráció fogja meghozni.
ajaj, ez már rossz hír, ott a kutya elásva:) szal nem lesz tartva a márc31 időpont, gondoltam hogy a vég eltolódik, na mind1 csak gáz hogy nem tudunk mit csinálni 12rugó/hó és 30k átlagban a net, sőt soxor annyise:) és semmi jóváírás nem értem én. viszont vmi kompenzációt ki kellene találni, vagy vmi fogyasztóvédelemhez fordulni már, mer ígyvagyunk 1 hónapja, és akkor legyünk így még kettőt?