Hello NSD!
Mar megint en vagyok, de kene valami ertheto magyarazat, hogy miert szarakodik nalam a chello! Igazabol kezdek belenyugodni, hogy jatekra hasznalhatatlan lett a net, de annyit azert megerdemlek, hogy valami sejtesem legyen a helyzetrol!
Le- es feltoltes tokeletes, na jo, inkabb ugy fogalmazok, hogy meg vagyok elegedve vele

.
De pingem az valami hihetetlen szutyok. Multkor mondtam modemszamot, bemerted, es megallapitottad, hogy semmi baja :confused:
Szoval most meg irhatok par sort a semmirol, de a lenyeg ennyi, es tenyleg orulnek, ha valami ertheto magyarazattal szolgalnal te, vagy akarki, aki egy kicsit is konyit ehhez..
(ugye helpdesk-et nem hivom, mert elkuldenek picsaba, hogy jo le-feltoltessel mit sipakolok, de gondolom vannak itt paran, akik megertik a problemamat)
Elore is koszonom.
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.