HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások II. fórummotor 2. topik Értékeld a témát: -----

#771 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 11. 06:23

Idézet: gamma ragadozó - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 20:54

Support: Azaz a technikai háttérről (router...stb.) nekem kell gondoskodni? (Köszönöm a gyors választ)

Support az azt jelenti, ha nem megy valami a megosztott hálózatodban a routeren túl, akkor azzal ne az üfsz-t zaklasd, mert nem dolguk segíteni neked. A technikai háttér nyilván a te dolgod.. :)
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#772 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 12:19

Nepek, help kene ;)
Chello, motorola modem /upc telefon is volt melle/, es smc barricade 7004vbr az istennek nem akart rajta rendesen mukodni. Web felig-meddig mukodott /tehat az sem volt tokeletes/, hosszu file-ok letoltese egyaltalan nem, lejott belole par10 kbyte, aztan annyi 5 perc alatt. Tehat letoltes megindult, majd megaltt, es onnantol semerre egy lepest sem. Nem tudtam mire velni, kivittem egy masikat, azzal is detto ezt csinalta. Halokartya be a gepbe direktben, ott meg tok rendben. Vegul kapott egy vialan routert, azzal perfektul mukodik, csak szeretnem megtudni, hogy mi a gebasz, hogy ne fussak bele megegyszer. Siman csak nem szeretik egymast? ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#773 Felhasználó inaktív   forgi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 12:24

Idézet: asdf - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 12:19

Nepek, help kene ;)
Chello, motorola modem /upc telefon is volt melle/, es smc barricade 7004vbr az istennek nem akart rajta rendesen mukodni. Web felig-meddig mukodott /tehat az sem volt tokeletes/, hosszu file-ok letoltese egyaltalan nem, lejott belole par10 kbyte, aztan annyi 5 perc alatt. Tehat letoltes megindult, majd megaltt, es onnantol semerre egy lepest sem. Nem tudtam mire velni, kivittem egy masikat, azzal is detto ezt csinalta. Halokartya be a gepbe direktben, ott meg tok rendben. Vegul kapott egy vialan routert, azzal perfektul mukodik, csak szeretnem megtudni, hogy mi a gebasz, hogy ne fussak bele megegyszer. Siman csak nem szeretik egymast? ;)

Szia ! A HWSW-n már szó volt róla, hogy nem mindennel ok a Chellos Motorola modem. Olvasd át ezt a topicot.
Van két út. Az egyik tele bizonytalansággal, kétséggel. A másik? Azt nem ismerem.

#774 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 12:36

Idézet: forgi - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 12:24

Szia ! A HWSW-n már szó volt róla, hogy nem mindennel ok a Chellos Motorola modem. Olvasd át ezt a topicot.

ok, thx
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#775 Felhasználó inaktív   gamma ragadozó 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 11. 13:54

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 6:23

Support az azt jelenti, ha nem megy valami a megosztott hálózatodban a routeren túl, akkor azzal ne az üfsz-t zaklasd, mert nem dolguk segíteni neked. A technikai háttér nyilván a te dolgod.. :)

Köszi! :up:

#776 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 16:50

Szivem szerint, nagyon szólnék, de megint csak a letorkolást, kapnám.
(ne hörögj)
Ma telefonon (1221) keresztül megcsináltam a módosítást. Ez egyébként 39 perc-nyi telefonálásba került.
Az első, mély benyomás, hogy a kedves női hang felhívja a figyelmem, arra , hogy mennyivel gyengébb szolgáltatás a "light".
Majd miután közlöm vele, hogy van valami kis affinitásom a dolgokhoz, tudom, mit miért csinálok, közli velem, hogy szeretné, ha meghallgatnám. Jön a PR szöveg......Természetesen, nekem ketyeg a telefon.
Ezt is végig hallgatom, hisz nem tehetek mást.
A módosítás 2500 Ft. A lemondás, majd egy új bekötés 1990 Ft.
Győzködjük egymást, mondván a netről viszont ingyen van, de Mozzilla alól nem működik jelenleg, meg gond a "módosítás" . Szóval a UPC olyan amilyen, azaz messze nem rugalmas, nem ügyfélbarát.
Rövidesen jön a számlázási mizéria is, majd beszámolok róla. Most tudom azonban, hogy nem hagyom magam, ha harc, hát legyen harc.... Ugye ismert az öreg orosz vicc!

#777 Felhasználó inaktív   forgi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 17:54

Idézet

Ugye ismert az öreg orosz vicc!

Bár nem vagyok egy újszülött, de nem ugrik be. Lehet, hogy másoknak sem. Úgy, hogy légy szíves írd le azt a viccet.  :offtopic:
Van két út. Az egyik tele bizonytalansággal, kétséggel. A másik? Azt nem ismerem.

#778 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 22:22

:offtopic:
A moderátoroknak adnék sok munkát.
A lényege az orosz gugol a klotyón, és sürgetné valaki, vita alakul ki.
Zajlik a szöveg és a cselekmény......
Az orosz egyszer megunja, hátra nyúl, felkapja, és dobásra lendül a keze... közben azt mondja:
ha harc, hát legyen harc.  :offtopic:

#779 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 23:35

Sziasztok!

nah voltak ma kint délelőtt a UPC-ek aszem 2 óra késéssel még jó hogy bementem hibátbejelenteni és időpontot egyeztetni, mindegy... valamit ügyködtek azóta egyszer indítottam  a gépet kaptam IP-t! majd kiderül párnapon belül h jó lett e vagy sem mert ugye emiatt nem fogom ujraindítgatni a gépet!
The Sky Was Pink

#780 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 08:41

Nektek működik a számláló? Nekem 8-án olyan szépen megállt, mint annak a rendje. Nem mintha számítana, mert nem szoktam elérni még a 20 GB-ot sem.
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#781 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 08:47

Na ma beszéltem egy nyíregyi UPC-s csávóval. Azt mondja 100% hogy nem lesz tartva a márc.31. mivel nekik itt nem is az a határidő, hanem május.... Csak májusra kell átadniuk a rendszert, úgyhogy nagyon fasza, kezdtünk örülni hogy már csak másfél hónap , erre még 3 !!!!!!!! addig semmi net 12rugóért

szóval nyíregyháza le van szarva, nyíregyháza leszar minket ......

#782 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 09:00

Idézet: llamada - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 18:51

Áthelyezéssel nem megy? Egyiket ide, másikat oda... és lehet, hogy olcsóbb, mint a hűségbontás....valszleg tech akadálya nincs, mindkét helyen telepíthető a chello szolgáltatás hálózatbővítés nélkül :)

Én is az áthelyezésre gondoltam. Ez akkor UPC-nél nem megvalósítható? Mert mondjuk mi van akkor, ha az ember elköltözik valahová, de atz előfizetését szeretné magával vinni. Akkor azt nem lehet át kérni a másik lakcímre?  :confused:
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#783 Felhasználó inaktív   korner 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 09:47

Elég szarságnak tartom, hogy ennyi különbség van fejlesztési téren az egyes városok között.
Itt nyh-n Május vége a határidő? Ahoz képest hogy az ország nagyrészén már januárban megvolt a fejlesztés, én ezt enyhén szolva nagyon soknak tartom, főleg hogy itt is annyit fizetnek mint ott. Tényleg adhatna a UPC valami kedvezményt vagy ilyesmi. Nekem speciel jó a net, a feltöltés is ok, nem szakadozik a net meg ilyesmi ( bár még mindig nem tökéletes). Volt olyan hogy 2-3 napig 60-70k volt napközben mostanában 180 körül mozog.
Na szoval a Május kicsit gázos. Gondolom Szolnokon is az a határidő vagy nem? Egyébként, akárhogy is nézem Május vége az már 2005 közepe. Addig is jó szenvedést minden nyhazinak és szolnokinak.  :respect: pow3r3d by UPC  :cool: 

#784 Felhasználó inaktív   ::mrt:: 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 10:34

Idézet: korner - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 9:47

Elég szarságnak tartom, hogy ennyi különbség van fejlesztési téren az egyes városok között.
......
Gondolom Szolnokon is az a határidő vagy nem? Egyébként, akárhogy is nézem Május vége az már 2005 közepe. Addig is jó szenvedést minden nyhazinak és szolnokinak.  :respect: pow3r3d by UPC  :cool:

Hello!
Tényleg nem oké hogy vannak városok amik levannak maradva jóval a többitől.
De mondjuk a fejlesztési munkálatok egy része nem csak a upc-n múlik,de sztem az
nem mentesíti az alól hogy leszarja az embereket akik kissebségben vannak a problémájukkal (vagy
esetleg többségben?).Valami kedvezményt csak adhatnak azoknak vagy abban a térségben ahol
nem tudnak olyan szintű szolgálatást biztosítani mint amit reklámoznak.
Itt Szolnokon én úgy látom hogy annyira nem gáz a helyzet mint mondjuk nyh-n,
vagy csak itt nem panaszkodnak annyian. Nálam megvan a legtöbb esetben a 180k (még a dc-n is)
De azt hihetetlen hogy a UPC hogy viselkedik egyes szitukban.

#785 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 12:33

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 1:35

Sziasztok!

nah voltak ma kint délelőtt a UPC-ek aszem 2 óra késéssel még jó hogy bementem hibátbejelenteni és időpontot egyeztetni, mindegy... valamit ügyködtek azóta egyszer indítottam  a gépet kaptam IP-t! majd kiderül párnapon belül h jó lett e vagy sem mert ugye emiatt nem fogom ujraindítgatni a gépet!

Nem kapok IP-t ugyanugy mint eddig... :(
The Sky Was Pink

#786 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 15:24

Tölts le egy linux live CD-t. mondjuk az UHU 2.2-t.
Ha az a rendszered kap Ip-t, akkor reklamálj Bill Gates-nél.
Vagy keresd a "zöld kis embert" a gépeden.

Szerkesztette: chhoward 2005. 02. 12. 15:25 -kor

#787 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 15:43

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 17:24

Tölts le egy linux live CD-t. mondjuk az UHU 2.2-t.
Ha az a rendszered kap Ip-t, akkor reklamálj Bill Gates-nél.
Vagy keresd a "zöld kis embert" a gépeden.

live cd vel próbáltam akkor kaptam mindig...
The Sky Was Pink

#788 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 16:03

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 15:43

Akkor goto Redmond. Lehet hasonlo okossaggal talalkoztal mint én.

#789 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 19:14

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 15:43

Azt kell, hogy mondjam, ami egyébként nehezemre esik, akkor nem a UPC a hibás.

#790 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 19:33

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 9:00

Én is az áthelyezésre gondoltam. Ez akkor UPC-nél nem megvalósítható? Mert mondjuk mi van akkor, ha az ember elköltözik valahová, de atz előfizetését szeretné magával vinni. Akkor azt nem lehet át kérni a másik lakcímre?  :confused:

Szerintem két áthelyezést kérsz, úgy mennie kell. Csak ne akard nekik azt mondani, hogy akkor tuképp két csomagmódosítás, mert már Rád is verik a két hűségbontást :)

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.