Idézet: Qpack - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 0:59
1. ha Én 1x megrendeltem vmit és azt használom, akkor azért annyit fizessek ami...
Te mit szólnál hozzá, ha azt mondaná pl a víz közmű, az ELMŰ, TIGÁZ, hogy az igaz, hogy TE csak 1500Ft-értékben fogyasztottál, de fizess 25000Ft-ot mindeggyiknek, mert ilyen a számlázásunk és majd jóváírjuk 1 hónap múlva?Innentől mindenki ezt csináhatná...szükségem van 1 hónapra pénzre, akkor - egy téves/nem a szolgáltatással egyenértékű - számlát kiállítok vkinek, aztán majd jóváírom 1 hónap múlva, de fizessd be mégha emiatt nem fogsz tudni enni 1 hónapig akkor is, mert különben elzáratom a vízcsapot, gázcsapot és leplombálom az órát...????
2. miyen alapon rónak ki arra az ügyfélre kamatot, aki pl 7 nappal később fizeti ki a kb, 3200Ft-os TV számláját, ha Ők mások pénzét használjak 1 hónapig ellenszolgáltatás és kamat nélkűl?
3. miért nem lehet simán vissza számlázni...? Ha Én pl a hűség lejárta után vmelyik hónap pl 8-ától visszamondom a szolgáltatásukat és másnap már ott a számla a következő hónapra, akkor fizesem ki az egész havit? Hol írják jóvá, ha nincs tovább semmiféle szolgáltatásuk, amit ígénybe vennék..? Ha meg ilyen esetben lehet módósított számla akkor a kollega esetében miért nem?
OFF Anno az Axeleró-nál jártam 2x hasonló képpen, mint a 3. pont...
1. hónap közepétől élt a szolgáltatásom erre kiküldték az egész havi számlát....és nem akartak módósítottat küldeni mondván jóváírják, de Én ragaszkodtam hozzá, hogy ne jóváírják, hanem módosítsák...erre az ügyfélszolgálatos hölgy közölte velem, hogy nem kötelező ígénybe venne a szolgáltatsáukat, nyugodtan mondjam vissza...na erre lesesett az állam
2. vissza mondtam a szolgáltatást a hónap vége felé, de azt mondták, hogy pár nap alatt tudják megcsinálni és majd észre veszem...
ON
Miért nem lehet ezt megoldani normálisan? biztos, hogy a UPC is megcsinálhatná csak akkor lehet, hogy több pénz lenne néha kint, mint bent!
Igazad van!
Az a probléma, hogy esetleg valamelyik ügyintézőnek dolgoznia kellene. Nincs ahhoz szokva! Csak nem képzeli az az ügyfél, hogy az ő kedvéért írnak egy javított számlát? Inkább várjon a pénzére kamat nélkül!
Kb egy éve nekem is volt egy hasonló gondom az UPC-vel. Még személyesen is bementem az üfsz-re, vártam is vagy 1 órát. Aztán a végén majdnem rendre kellett tanítanom a biztonsági őrt, miután a kisasszony, nem értve azt, hogy miért gond nekem a saját pénzem, el akart zavarni. Írtam panaszkönyvbe, miután megígértem a biztonsági őrnek, hogy ha hozzám ér, pár hónapig nélkülözni lesz kénytelen a karját.
Majd otthonró írtam még kb 2k levelet a létező összes upc-s címre. Ment ez kb egy hétig, végül felhívtak telefonon. Miután megígértem, hogy ha nem kapok javított számlát, nem fizetek semmit, aztán perelhetik a pénzüket évekig, két napig gondolkodtak. Végül valami fejes hívott, és elengedték az egész számlát.
Jellemző: még akkor sem voltak képesek egy javított számlát kiállítani. Inpotens banda!
Szerkesztette: WhiteRaven 2005. 02. 14. 02:06 -kor

Súgó
A téma zárva.