HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások II. fórummotor 2. topik Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 20. 12:13

Idézet: moq - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 16:47

Hm, nem úgy volt, hogy spamszűrésnél lesz olyan opció is, hogy azonnal törölje? :( nekem az tök jó lenne...

Ha alapbeállításon hagyod (SPAM könyvtárba teszi), akkor időnként automatikusan törlődik. Legalább is a leírás szerint. Ha POP3-on szeded le, akkor nem is látod a spamot. De legalább ellenőrízheted időnként, hogy nincs-e közte értékes.

NSD!
nem tudom mennyire vagy tályékozott a levélszűréssel kapcsolatban, de valóban törlik-e a SPAM könyvtárat, és milyen időközönként?

Köszi.

#122 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 12:18

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 12:13

Ha alapbeállításon hagyod (SPAM könyvtárba teszi), akkor időnként automatikusan törlődik. Legalább is a leírás szerint. Ha POP3-on szeded le, akkor nem is látod a spamot. De legalább ellenőrízheted időnként, hogy nincs-e közte értékes.

NSD!
nem tudom mennyire vagy tályékozott a levélszűréssel kapcsolatban, de valóban törlik-e a SPAM könyvtárat, és milyen időközönként?

Köszi.

Elvileg 30 nap, de mivel még nem telt le annyi az indulása óta, ezért nem tudom megmondani :) Egyébként a ciklusidő csökkentése tervbe van véve. Én egyébként azt javasolm, tegyétek át arra, ami a subjectben megjelöli, mert nem veszik el értékes levél, és a gépen simán subject szerint lehet rá szűrni a levelezőprogramban... ráadásul a 30 nap is túl sok, meg fognak telni a mailboxok.... :(

#123 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 12:22

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 11:27

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 22:11

A műsor eredményt boritékolni merem, ha volt egyáltalán. Az aznapi sörözés két régi kollégával ezerszer többet ért. A UPC sosem ismeri el, tévedtünk, nem megfelelő a szolgáltatásunk, stb..... Ez Magyarország!!!
A TV előfizetést már módosítottam, ezt a szolgáltatást pedig február 25.-én reggel köszönet nélkül, de befejezzük. Annak az embernek(NSD), pedig aki megpróbál széllel szemben pisilni, csak azt üzenem, hogy üveg nélkül senkinek sem sikerült. A szelektív olvasás és hallás már eleve nem jó, a fontos dolgokon való átsiklás pedig =    :down:
Vedd figyelembe, hogy nem tudok _mindenen_ segíteni. Ha neked a cég döntéseivel, cégpolitikával, hozzáállásával van bajod, azt nem fogom tudni megváltoztatni. Azt boxold le az ügyfélszolgálattal.

Mint kiderült, chhoward már belefáradt az ügyfélszolgálattal való harcba. AZ ilyen harcot árnyékboxolásnak hívják. Csak elfárad az ember, de semmi eredménye. Az ügyfélszolgálat, attól a pillanattól, hogy megkötötted a szerződést, már nem is tekinti embernek az előfizetőt!  :mad:
A cég döntéseit pedig semmi sem tudja befolyásolni, legkevésbé a józan ész. Szerintük a "gyarmatokra" még a sz@r is megfelel. Régi, szép holland gyarmatosító hagyomány. Mintha nem is telt volna el néhány száz év azóta.

chhoward: téged irigyellek, hogy módodban áll más szolgáltatást választani.

#124 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 12:28

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 12:18

Elvileg 30 nap, de mivel még nem telt le annyi az indulása óta, ezért nem tudom megmondani :) Egyébként a ciklusidő csökkentése tervbe van véve. Én egyébként azt javasolm, tegyétek át arra, ami a subjectben megjelöli, mert nem veszik el értékes levél, és a gépen simán subject szerint lehet rá szűrni a levelezőprogramban... ráadásul a 30 nap is túl sok, meg fognak telni a mailboxok.... :(

Köszi, én egyébként így használom.
Apropó:
Beállításkor elvileg annak kellene látszania, amit előzőleg beállított az ember. Ezzel szeben mindig az alapértelmezett jelenik meg, annak ellenére, hogy megfeleően működik.

#125 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 12:31

Idézet: asdf - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 22:22

Ismet dobozban maradt az anyag. De volt upc direktes panaszos, upc kabeltv-s, de a chello-s tortenet nem volt.

Nem is fog soha adásba kerülni! Tudod, Laci bácsi is a piacról él. ;)

#126 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 13:57

Idézet: Xero - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 19:19

Csak 4 éve játszom on-line Counter-Strike-ot. Fogalmam sincs milyen az ááá :)
Hidd el ezek kevesek ahoz hogy egy jó beállítással lagolj.
pl cs-ben 20000 80 80 tuti megoldás lenne :) de a 100 100-at is bevállalnám :)
Igaz nekem folyamatosan most 14ms-es pingem van bárhova :)

Üdv

Most rogton indithatnam a flame-et, hogy egy olyan jatekban 100 ping sem szamit, mert annyi a mak :D!
Na bocs, de en q3-azok, es nagyon zavaro, nem nekem, hanem az ellenfenek, hogy egyszeruen nem lehet engem leloni, mert szaggatok. Mellesleg 3 eve jatszok, es hidd el be tudom allitani a legjobbra, es mindenhogy szaggat, tehat nem azzal van a baj, hogy nem birja a packets-ot, hanem hogy kesik neha.
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#127 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 14:24

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 11:27

Vedd figyelembe, hogy nem tudok _mindenen_ segíteni. Ha neked a cég döntéseivel, cégpolitikával, hozzáállásával van bajod, azt nem fogom tudni megváltoztatni. Azt boxold le az ügyfélszolgálattal.

Nekem a bajom három dologgal van:
1. A UPC nem korrekt szolgáltató, ezt lerendezni csak akkor lehet, ha van másik lehetőség is. Ez a tévézés területén hála az akkori politikának nincs. Egy szolgáltató=teljes kiszolgáltatottság. :down:  :reklamacio:
2. A chello esetében, ha csak annyit vállalt volna fel a UPC, hogy az átmeneti időszak, műszaki problémái miatt keletkezett, gyengébb minőségű szolgáltatása miatt, a kritikus területeken mondjuk 1500-2000 Ft díjcsökkentést biztosít. Senki nem háborogna (jogos a felháborodás).    :reklamacio:
Egy hónapig maileztem a cégeddel, mintha mi sem történt volna, majd amikor a hibára történt egy valamilyen átmeneti megoldás (amit nem részleteztél), jeletkezett a UPC telefonon, hogy jön a szerelő.
Természetesen a szerelő csak telefonon jött, érdeklődött, majd közölte: Nem megyek ki, a hiba nem ott volt, mostmár jó, részemről a bejelentést lezártnak tekintem. Na ez a hozzáállás, ez a probléma megoldás, ez az ami nem európai szintű. A hivatalos UPC-s honlapon az szerepel Miskolc=kész, akkor február elsején még mi a fenéket kell bővíteni?????? Az a bizonyos "fekete autós" csapat mit csinált, illetve mit talált?????
Én ugyan nem érzékelem, mert nem játszom, de az Ő felvetett problémáik mikor szünnek meg????
3. A segítséged (amit köszönünk) nagyon szelektív, és nem azért, mert .....(idézve). Lehet kéne még egy valamilyen másik Nagy Sárga Dömper akiről még, és később sem derülne ki, hogy belső ember. Lehet csak jól tájékozott. Ez az a széllel szembe........

#128 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 14:38

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 4:49

Sziasztok!

Mitöl lehet az, hogy reggeli indításnal ugye amikor huzamosabb állás után indítom a gépet megjelenik egy kis monitor a tálcán aminél egy figyelmetzetö jel van és ha megnézem azt írja hogy nem jó a hálaozat vagy valami ilyesmi nem tudom pontosan, a lényege hogy a chelloval valami nem ok nem is megy a net! majd cmd ipconfig /renew és minden hibátlan!

Senki nem tudja mitöl lehet? Tegnap nem csinálta ma már megint igen  :confused:
The Sky Was Pink

#129 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 14:43

Ez olyan, mintha megszakadna a kapcsolatod. Nem biztos, hogy a géped a hibás ebben.

#130 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 14:49

bármilyen infót szívesen veszünk itt nyíregyházán, hogy állnak a munkák:) minmden kis infot jó tesz a lelkünknek, amúgy vmi javulás tapasztalható, mostmár nem 0 és 40között ingázik, hanem 20 és 80 között, de ez eleht mind azért van csak, mert a sok kis mániákus suliban van

#131 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 14:51

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 12:28

Köszi, én egyébként így használom.
Apropó:
Beállításkor elvileg annak kellene látszania, amit előzőleg beállított az ember. Ezzel szeben mindig az alapértelmezett jelenik meg, annak ellenére, hogy megfeleően működik.

Tudnak róla, debuggolják.

#132 Felhasználó inaktív   PAStheLoD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 15:01

Most csúcs a net , stabil 40K ! Mert lekorlátoztak , kár hogy kicsit késve érkezik meg a mail , és a forgalommérő néha nem enged be :))  De nem gond, csak kár hogy nem régebbi motorolla modemet kaptam [ lehetne uncappelni ^.^ ]  .. viszont legalább a  pingek egész jók :)

Örömmel olvastam hogy 27én elviekben headend bővítés lesz , remélem utána már jók lesznek a pingek, mert már ölhetnékem van, cs:s -re gondoltam ,de upc ügyf.szolg. is megteszi ;]]  :D
-= hátööö ... msn://pas@uze.net  ilyen-eg0-bl0g: pasthelod.ashes.hu =-

#133 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 15:06

Idézet: PAStheLoD - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 15:01

...mert már ölhetnékem van, cs:s -re gondoltam ,de upc ügyf.szolg. is megteszi ;]]  :D

Ők is alig várnak téged ;)

#134 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 16:00

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 13:18

Hát ez a gond, nekem 5 nap alatt betellik a spamtől a box, nemhogy 30 alatt... Szart se ér ha ennyi idő után törli őket, mert ugyanúgy fel kell lépnem naponta törölni... Ha meg letöltöm őket *** SPAM *** subjecttel, akkor ugyanott vagyok sávszél pazarlásban, max könnyebb (nem sokkal) állítani email kliensen szűrőt.

Megjegyzés: ma kb 20 spamet nem spamnek vett a rendszer. Nem lesz vmi olyan dolog hogy mi addolhassunk hozzá címeket? :)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#135 Felhasználó inaktív   hrvatska 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 20. 20:46

Halli !

Szombathely. Ma cserélték ki a terayon modemet motorolara (SB5100E). Ha a modem folyamatosan onlájnban van, úgy mint eddig a terayon akkor folyamatos 0,1 - 0,3 kByte / sec letöltés irányú forgalom van.
Ezt a windowsos hálózati állapotjelző is mutatja (letöltött bájtok számában) és a DU meter is.

Ez mi ??????? :confused:

Engem személy szerint nagyon zavar, sztem marhár fölösleges és hosszú távon akár a hálókártyára is negatív hatással lehet (bár nekem egy jobb fajta 3com van az talán birja a strapát)

Nálatok van e ilyen jelenség, és mi lehet a magyarázata ? Szükséges e ez feltétlenül ?

Üdv:
HR
- Hol a szörny ?? A nyúl mögött ?
- Nem ! A NYÚL AZ !!!

#136 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 22:23

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 16:43

Ez olyan, mintha megszakadna a kapcsolatod. Nem biztos, hogy a géped a hibás ebben.

De eddig sosem csinált ilyet mostmeg egyre gyakrabban ugy egy héten kétszer hosszabb állás után! felrakjam a legujabb lan drivert? nam tudok mire gondolni...
The Sky Was Pink

#137 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 22:26

routered van-e, és ha igen milyen?
én nem nyultam a kártyámhoz már két éve.

#138 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 22:33

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 0:26

routered van-e, és ha igen milyen?
én nem nyultam a kártyámhoz már két éve.

Énsem nyultam semmihez miota bekötötték! nincsen routerem! ezt nemrég csinálja vagy 2-3 hete:( ma reggel pl csinálta!

Szerkesztette: Barnabi 2005. 01. 20. 22:35 -kor

The Sky Was Pink

#139 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 23:12

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 23:33

Énsem nyultam semmihez miota bekötötték! nincsen routerem! ezt nemrég csinálja vagy 2-3 hete:( ma reggel pl csinálta!

Hali

Csak halkan, hogy NSD meg ne hallja! :D
Pár napra próbaképpen vedd fixre az IP-det a kártyán!

#140 Felhasználó inaktív   localnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 01:05

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 22:33

A figyelmeztető jelnél írja az okát is. Ez nem a UPC-s nettel van összefüggésben, hanem a tűzfaladdal, pl. ha be van állítva valamilyen alap korlátozás akkor megjelenik rendszerbetöltés után. Ne törődj vele, ez nem hiba.

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.