Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 11:27
Vedd figyelembe, hogy nem tudok _mindenen_ segíteni. Ha neked a cég döntéseivel, cégpolitikával, hozzáállásával van bajod, azt nem fogom tudni megváltoztatni. Azt boxold le az ügyfélszolgálattal.
Nekem a bajom három dologgal van:
1. A UPC nem korrekt szolgáltató, ezt lerendezni csak akkor lehet, ha van másik lehetőség is. Ez a tévézés területén hála az akkori politikának nincs. Egy szolgáltató=teljes kiszolgáltatottság.
2. A chello esetében, ha csak annyit vállalt volna fel a UPC, hogy az átmeneti időszak, műszaki problémái miatt keletkezett, gyengébb minőségű szolgáltatása miatt, a kritikus területeken mondjuk 1500-2000 Ft díjcsökkentést biztosít. Senki nem háborogna (jogos a felháborodás).
Egy hónapig maileztem a cégeddel, mintha mi sem történt volna, majd amikor a hibára történt egy valamilyen átmeneti megoldás (amit nem részleteztél), jeletkezett a UPC telefonon, hogy jön a szerelő.
Természetesen a szerelő csak telefonon jött, érdeklődött, majd közölte: Nem megyek ki, a hiba nem ott volt, mostmár jó, részemről a bejelentést lezártnak tekintem. Na ez a hozzáállás, ez a probléma megoldás, ez az ami nem európai szintű. A hivatalos UPC-s honlapon az szerepel Miskolc=kész, akkor február elsején még mi a fenéket kell bővíteni?????? Az a bizonyos "fekete autós" csapat mit csinált, illetve mit talált?????
Én ugyan nem érzékelem, mert nem játszom, de az Ő felvetett problémáik mikor szünnek meg????
3. A segítséged (amit köszönünk) nagyon szelektív, és nem azért, mert .....(idézve). Lehet kéne még egy valamilyen másik
Nagy Sárga Dömper akiről még, és később sem derülne ki, hogy belső ember. Lehet csak jól tájékozott. Ez az a széllel szembe........