HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások II. fórummotor 2. topik Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   nickol26 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 21. 19:53

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 20:43

Nem, sajnos ez nem így megy. A kábelhálózat átépítéséig nem tudjuk betenni az új fejállomásokat, tehát az összes erősítőt is ki kell cserélni - ez több ezer darabot jelent városszerte. Miután ez kész van, z új fejállomások csak akkor mennek, és csak akkor kezdődik a modemek cseréje. Tehát ha javulást tapasztalsz, az csak a terheltség pillanatnyi változása a fejállomásodon, és időleges, hullámzó.

Ha már azt hallod, hogy cserélik a modemeket, na az a célegyenes.

Ugye nem mondod komolyan, hogy csak pillanatnyilag örüljünk, hogy jó a net másfél napja? Most mrá tényleg kikelek magamból. Nem lett volna egyszerűbb ha előbb megcsinálják a szerelést és utánna emelik a sávszélt? Ugye nem gondolják komolyan, hogy a teljes havi díjat be is fizessük. Ez azért már mindennek a teteje. Hullámozni meg a tenger szokott. Bár az utóbbi 2 hónapban már cunami van a UPC-nél. Vagy csak én látom rosszul? :reklamacio:

#162 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 21. 19:55

Idézet: nickol26 - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 19:53

Ugye nem mondod komolyan, hogy csak pillanatnyilag örüljünk, hogy jó a net másfél napja? Most mrá tényleg kikelek magamból. Nem lett volna egyszerűbb ha előbb megcsinálják a szerelést és utánna emelik a sávszélt? Ugye nem gondolják komolyan, hogy a teljes havi díjat be is fizessük. Ez azért már mindennek a teteje. Hullámozni meg a tenger szokott. Bár az utóbbi 2 hónapban már cunami van a UPC-nél. Vagy csak én látom rosszul?   :reklamacio:

Nyíregyházáról beszélek, nem Várpalotáról.

#163 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 20:11

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 20:43

Nem, sajnos ez nem így megy. A kábelhálózat átépítéséig nem tudjuk betenni az új fejállomásokat, tehát az összes erősítőt is ki kell cserélni - ez több ezer darabot jelent városszerte. Miután ez kész van, z új fejállomások csak akkor mennek, és csak akkor kezdődik a modemek cseréje. Tehát ha javulást tapasztalsz, az csak a terheltség pillanatnyi változása a fejállomásodon, és időleges, hullámzó.

Ha már azt hallod, hogy cserélik a modemeket, na az a célegyenes.

na pl most nagyon hulla lassú, olyan kihagyások is vannak. akkor bele kell törődnünk, még 2 hónap, fú de hosszú lesz, főleg hogy vége a vizsgáknak, 3hét szünet most:) nem lesz sok film letöltés:) de örüljünk hogy webezni meg az MSN menni fog:)

Csatolt fájl:

#164 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 20:20

ja még annyi hogy azért a márc.31et tudják tartani?:) vagy kicsúszik nyárra?:)

#165 Felhasználó inaktív   Karex 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 22:55

Hi mindenki. Szintén nyíregyi vagyok, mint néhány panaszos errefelé. Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy a letöltés tényleg szörnyű, viszont feltölteni a nap nagyrészében lehet 4-500kbps-el?

#166 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 23:36

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 1:14

Jó de uncsi az ipconfig /renew mert ha ezt nemcsinálom meg nincs net!

Szia NSD!

Erre tényleg mondhatnál valamit, mert nálam is ez van már legalább 3-4 hete. Néha amikor bekapcsolom a gépet feláll a hálózat, néha meg nem. Teljesen rendszertelenül. Nem tudom van-e összefüggés, de én amikor kikapcsolom a gépet a modemet is elküldöm aludni, standby-ba.

#167 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 23:40

hmm, ha (majd, egyszer vmikor) jönnek modemet cserélni azt meg tudják ejteni hétvégén/péntek késő du. vagy este is?
mert (márha nyárig meglesz..) lesz modemcsere azért a vadidegen nyulkáljon a géphez..
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#168 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 02:32

Idézet: pauz - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 20:11

MSN

én tegnap probáltam webkamerázni (direkt lelőttem minden más letöltést és feltöltést és még így is szakadozott befagyott a kép, megszakadt a kapcsolat stb. még kipróbálom egy másik programmal hogy ugyanaz-e a jelenség ...

Szerkesztette: Fresi 2005. 01. 22. 02:33 -kor

#169 Felhasználó inaktív   drs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 09:23

Idézet: charlie - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 23:40

hmm, ha (majd, egyszer vmikor) jönnek modemet cserélni azt meg tudják ejteni hétvégén/péntek késő du. vagy este is?
mert (márha nyárig meglesz..) lesz modemcsere azért a vadidegen nyulkáljon a géphez..

Modemcsere elott fel fognak hivni idopontegyeztetes celjabol, es ugy emlekszem, szombaton is dolgoznak, a vasarnapban nem vagyok biztos.

drs
"Nem vagyok lama, csak nem talalom az 'any key' gombot."

#170 Felhasználó inaktív   nickol26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 09:34

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 20:55

Nyíregyházáról beszélek, nem Várpalotáról.

Akkor bocsi a beszólásért. Viszont arra lennék kíváncsi, hogy Várpalotán lesz valami modem csere vagy javítás? VAgy bármi amitől nem ingadozik ennyire a feltöltési és letöltési sebesség? Ugyanis a múltkor azt írtad PAlota is sorra kerül, de csak tavasszal. Ez akkor most igaz?

#171 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 11:42

Idézet: nickol26 - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 9:34

Akkor bocsi a beszólásért. Viszont arra lennék kíváncsi, hogy Várpalotán lesz valami modem csere vagy javítás? VAgy bármi amitől nem ingadozik ennyire a feltöltési és letöltési sebesség? Ugyanis a múltkor azt írtad PAlota is sorra kerül, de csak tavasszal. Ez akkor most igaz?

Igen, igaz. Egyébként meg jelentsd be hibára (telefonon, mert üfsz kisasszony csak széttárja a kezét), mivel nem kellene, hogy ingadozzon. Ha meg bejelented, nyoma van, ami később hivatkozási alap.

#172 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 13:26

Na most igy hetvegen eleg szar a ping, de nem laggol, szoval mondjuk rendben :)
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#173 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 14:00

Idézet: AZO - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 14:26

Na most igy hetvegen eleg szar a ping, de nem laggol, szoval mondjuk rendben :)

nemtudom ti miért panaszkodtok:) azt mondod jön stabil 170-180al fö:)
akkor mi mit szóljunk

nekem ha 1x úgy fog jönni stabilan, egy hozzászólást még ejtek ide, meg szép képet hogy leszedtem egy nap 5gigát osz cső:) véget ér a forum pályafutásom:)

#174 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 14:34

Idézet: pauz - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 14:00

nemtudom ti miért panaszkodtok:) azt mondod jön stabil 170-180al fö:)
akkor mi mit szóljunk

nekem ha 1x úgy fog jönni stabilan, egy hozzászólást még ejtek ide, meg szép képet hogy leszedtem egy nap 5gigát osz cső:) véget ér a forum pályafutásom:)

Jha cska tudod én 3x leszedtem 1 nap alatt 5 gigát meg párszor 3-at és 18-án jött a mail hogy 90% juhé
A gond ott van hogy most ment le alfába az egyik winyóm szal 20 giga zeném oda van és jövő héten diákigazgató választás kéne a zene. Rajta volt a kampányfilm egy része szrencsére a lényeg dvd-n volt már.
Ilyenkor jól jönne a nuku korlát 3 nap alatt bepótolnám a zenéket!

Üdv

#175 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 17:10

Idézet: Xero - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 15:34

Jha cska tudod én 3x leszedtem 1 nap alatt 5 gigát meg párszor 3-at és 18-án jött a mail hogy 90% juhé
A gond ott van hogy most ment le alfába az egyik winyóm szal 20 giga zeném oda van és jövő héten diákigazgató választás kéne a zene. Rajta volt a kampányfilm egy része szrencsére a lényeg dvd-n volt már.
Ilyenkor jól jönne a nuku korlát 3 nap alatt bepótolnám a zenéket!

Üdv

zeneszhub, hálón belül nem mér....

#176 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 20:32

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 1:36

Szia NSD!

Erre tényleg mondhatnál valamit, mert nálam is ez van már legalább 3-4 hete. Néha amikor bekapcsolom a gépet feláll a hálózat, néha meg nem. Teljesen rendszertelenül. Nem tudom van-e összefüggés, de én amikor kikapcsolom a gépet a modemet is elküldöm aludni, standby-ba.

Én nem kapcsolm le csak a tápot, a modemet nem!

Szerkesztette: Barnabi 2005. 01. 22. 20:33 -kor

The Sky Was Pink

#177 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 21:03

ez a vagány:) ilyet nem láttam még

Csatolt fájl:

#178 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 21:18

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 20:32

Én nem kapcsolm le csak a tápot, a modemet nem!

Szóval nem ez az oka. De  akkor még mindíg nem tudjuk, hogy mi. Próbálok rájönni, hogy tettem-e fel valami programot, vagy frissítettem-e a Windowst amihez ez köthető lenne, de nem emlékszem ilyesmire.  :rolleyes:
Az az igazság, hogy sokáig azt hittem csak nálam van ilyen!  :(

Szerkesztette: Racecam 2005. 01. 22. 21:23 -kor

#179 Felhasználó inaktív   CorsairS 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 21:25

Lehet nagy hülyeséget mondok, de nem lehet az hogy a gép gyorsabban áll fel mint ahogy a modem IP -t kap? Mer a motorolák 192.168.x.x -es IP-t osztanak ha nem kapnak külsöt. Nem lehet hogy ezért? Bocs ha nagy hülyeség volt :blink:

#180 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 21:50

Idézet: CorsairS - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 21:25

Lehet nagy hülyeséget mondok, de nem lehet az hogy a gép gyorsabban áll fel mint ahogy a modem IP -t kap? Mer a motorolák 192.168.x.x -es IP-t osztanak ha nem kapnak külsöt. Nem lehet hogy ezért? Bocs ha nagy hülyeség volt :blink:

Erre már én is gondoltam csak én sem tudom, hogy ez lehet-e a gond?  :think:

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.