HWSW Informatikai Kerekasztal: Balesetek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Balesetek ...mi történt Veled? Hogyan? ... Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 28. 14:15

Nekem is volt egy érdekes esetem, egy olyan 13éves koromban. A barátnőim elcipeltek a koripályára, hogy megtanítsanak korizni. Egész jól ment, már magamtól billegtem, mikor az egyik srác, elémlépett és határozott mozdulattal fellökött, aminek az lett az eredménye hogy tehetetlenül seggreültem. Iszonyatosan fájt, még a könnyem is kicsordult. Mint kiderült a gyerek azért lökött fel, hogy felsegíthessen, így akart ismerkedni. Na ennek az let a vége, hogy másnapra hatalmas kék-lil-fekete foltos lett a posim,  4 napi kínszenvedés után elmentem orvoshoz és kiderült, hogy megrepedt a seggcsontom, vagy hogy mondják azt. Én 2 hétig se állni, se ülni nem tudtam, csak vergődtem. Azóta nem is mentem jégre. És hidegben úgy tud fájni, majd meg halok.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#102 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 07:12

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. ápr. 28., csütörtök - 13:15

Nekem is volt egy érdekes esetem, egy olyan 13éves koromban. A barátnőim elcipeltek a koripályára, hogy megtanítsanak korizni. Egész jól ment, már magamtól billegtem, mikor az egyik srác, elémlépett és határozott mozdulattal fellökött, aminek az lett az eredménye hogy tehetetlenül seggreültem. Iszonyatosan fájt, még a könnyem is kicsordult. Mint kiderült a gyerek azért lökött fel, hogy felsegíthessen, így akart ismerkedni. Na ennek az let a vége, hogy másnapra hatalmas kék-lil-fekete foltos lett a posim,  4 napi kínszenvedés után elmentem orvoshoz és kiderült, hogy megrepedt a seggcsontom, vagy hogy mondják azt. Én 2 hétig se állni, se ülni nem tudtam, csak vergődtem. Azóta nem is mentem jégre. És hidegben úgy tud fájni, majd meg halok.

És a hapsival összejöttél legalább, hogy tudja valaki ápolni az ülőgumóidat?  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#103 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 08:06

Gyerek koromban volt még ilyen, hogy futottam haza a frissen aszfaltozott járdán! Elkezdtem a kezemmel kapálózni és faxán elestem! De nem is kicsit! Annyira, hogy az arcom bal felét faxán lenyúztam! :D De olyan szinten, hogy a szememig sebes lett, mintha csipás lenne! Nagyon rossz volt!

Sokminden ökörség történt velem is ám, pedig nem is voltam rossz gyerek!

Például kutya soha nem harapott meg, hál Istennek! Kopp Kopp....

Az nagyon rossz nem?  :confused:

#104 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 08:17

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 9:06

Gyerek koromban volt még ilyen, hogy futottam haza a frissen aszfaltozott járdán! Elkezdtem a kezemmel kapálózni és faxán elestem! De nem is kicsit! Annyira, hogy az arcom bal felét faxán lenyúztam! :D De olyan szinten, hogy a szememig sebes lett, mintha csipás lenne! Nagyon rossz volt!

Egyik haverom postás, már elég sok küzdelmen túl van a házőrzőkkel. :ninja: Sok éves tapasztalata alapján a bicikli pumpára esküszik. Ha azzal odasuhint a kutya szeme közé, az általában elveszi a további akciótól a kedvét. :pokeas: Persze volt olyan is, hogy ez után gyorsan kellett kerítést mászni.  :pitbull:
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#105 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 08:28

Phuu mondjuk postás tuti hogy tudna mesélni kutyás storyt! Azért nem irigylem Őket!

Még 1 baleset eszembe jutott, ez autóval történt! Mentem az autómmal Győr belvárosában. Szakadt az eső, elég idegbeteg állapotomban voltam, nem figyeltem előre, jó 80-90el mehettem, előttem egy wartburg volt egy zöld pótkocsival! Én meg elkaptam jobbra a kormányt és a bal hátsó kerekem felett durrantam bele, összetört kicsit! Kiszállt faxi mondja nem lett baja cuccának, hajtottam tovább! 40 ezres károm lett, de hál istennek nem történt komolyabb baj! Kész!

#106 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 13:03

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 9:06

Nekem csak kisgyerekkoromban volt kutyás élményem, hintáztam, a rotvejler pedig kinézte a lábamat. Nem fájt, lerúgtam.
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#107 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 13:18

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 13:03

Nekem csak kisgyerekkoromban volt kutyás élményem, hintáztam, a rotvejler pedig kinézte a lábamat. Nem fájt, lerúgtam.

a kemény ork  :D

#108 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 18:23

Nekem is egy édes drága Rottweiler-em van, de már ő is pályázik egyik-másik szomszéd kiskölyökre. Ha tudnám, hogy csak simán megkergetné őket, akkor ki is engedném, mert megérdemelnék.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#109 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 18:27

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. ápr. 28., csütörtök - 15:15

általános iskola, lányosztálytárs leülni készült, és az egyik köcsög fiú kihúzta a széket alóla.
szegény lány lezúdult a földre, megrepedt a farokcsontja, ami ha kb 2 mm-el tovább reped, akkor az idegnek is lőttek, valószínűsíthetően nyomorékká változott volna :(
így is egy évet kihagyott a suliból, otthon deszkán kellett feküdnie...
szóval durva dolog ez a seggrehuppanás

#110 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 18:32

én a balesetezést 3 évesen kezdtem... pótkerekes biciklivel rá a fűre, majd oldalradőlés...

később nekirohantam a radiátornak...

14 évesen lezuhantam egy rúdról, és eltörtem a kulcscsontom...

15 évesen meg a suli vége előtt 1 nappal bicikliztem, és egy kövön megugrott a bringa és beleakadt a lábam a küllők közé... én meg bukfenceztem egy jót... ebben az volt a baj, hogy eltörtem a karom, meg csontig felszakadt a térdem... aminek sajna még mindig látszik a nyoma...

EZ VAGYOK ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN :)

Szerkesztette: babe__me 2005. 05. 02. 18:32 -kor

"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#111 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 20:01

Idézet: Lord - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 19:27

szóval durva dolog ez a seggrehuppanás

Jaja, mindenféle hirtelen erős ütődés, amire nem számítunk, nagyon durva tud lenni.
Egyik srác akit ismerek egyszer babrált valamit a betonon egy gyárcsarnokban és mikor kelt volna fel elég nagy lendülettel, akkor a hátát/vállát (már nem emlékszem) beütötte egy pár tonnás esztergagépbe, ami nem arról híres, hogy csak úgy meg lehet mozdítani.
Pár hónapig látszott is rajta, hogy nem úgy mozog teljesen ahogy kéne.
...

#112 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 20:11

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 19:23

Nekem is egy édes drága Rottweiler-em van, de már ő is pályázik egyik-másik szomszéd kiskölyökre. Ha tudnám, hogy csak simán megkergetné őket, akkor ki is engedném, mert megérdemelnék.

Gratulálok.

#113 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 11:25

Nagyon tud fájni a hirtelen megütés! Párom takarított nyitva volt felette az ablak és a hátát ütötte be, de nagyon nagyon! Szegény összerogyott és sírva is fakadt, én meg nem tudtam elképzelni, hogy mi baja lehet! Kész! Én alólam is egyszer kihúzták a széket, fejem + seggem is beütöttem utána alig bírtak leszedni a gyerekről úgy nekimentem, de aztán vérezni kezdett orra, aztán abbahagytam! Qrva anyját!  :reklamacio:

#114 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 11:56

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 10:25

Nagyon tud fájni a hirtelen megütés! Párom takarított nyitva volt felette az ablak és a hátát ütötte be, de nagyon nagyon! Szegény összerogyott és sírva is fakadt, én meg nem tudtam elképzelni, hogy mi baja lehet! Kész! Én alólam is egyszer kihúzták a széket, fejem + seggem is beütöttem utána alig bírtak leszedni a gyerekről úgy nekimentem, de aztán vérezni kezdett orra, aztán abbahagytam! Qrva anyját!  :reklamacio:

az ijedtségtől vérzett az orra? :lol:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#115 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 19:02

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 12:56

az ijedtségtől vérzett az orra? :lol:

Nem hiszem  ;)  :D
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#116 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 19:10

Hát nem egészen attól! Elkapott az ideg és ütöttem ahol értem! :D

#117 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 20:33

én még kiskoromban suli elott tél, jég, meg havas dombok... felmentünka dombra, de mikor menni kellett be a suliba, indolok le, és megcsusztam, mert persze minden cipom talpa csuszik... a gáz az, h elestem, és nem birtam megszolalni, meg levegot se kaptam... elég rossz érzés volt...
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#118 Felhasználó inaktív   ajaxon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 03. 21:57

Nekem is van egy jó kis balesetes storym, amiben két balfék szerepel. (Az egyik én voltam.)
A régi munkahelyemen történt, amikoris a főmüvezető odaküldött 2 inashoz (gy.k. szakmunkástanuló), hogy okítsam ki őket balesetvédelemböl. Akkoriban még így hívták a munkavédelmet. :) A gép egy 6 bar nyomású pneumatika volt, ami kisebb izéket nyomott nagyobb izékbe. Az elsö hibát itt vétettem. Nem kapcsoltam le a gépet. Szóval én serényen osztom az észt a két kölyöknek, nem tudván hogy a harmadik kölök elment hugyozni (bagózni), és mivel nekem persze nem volt elég elmondani,a hülye fejemmel meg is mutattam hova ne nyúljanak üzem alatt. Na itt követtem el a második hibát. :)  A harmadik kölyök vissza ért, gondolván hadmenjen mán a termelés, lazán ráengedte levegöt pont akkor mikor jóhelyen volt a hüvelyk ujjam. :eek:  :eek:
Az eredmény: köröm azonnal le, utolsó ujperc ketté, ujbegy háromfelé durran, 6 hét betegállomány.
Ebböl is látszik hogy a hülyeség ellen nincs szkafander.

#119 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 23:27

Idézet: ajaxon - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 22:57

hogy okítsam ki őket balesetvédelemböl. Akkoriban még így hívták a munkavédelmet. :)

Hát igen. Régen a balesettől óvták az ember, ma meg már a munkától.  :D
...

#120 Felhasználó inaktív   Fi.Al.Sz.Főnök 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 05. 13:25

engem nemrég szúrt le egy cigány csávó csak azért mert metalos vok :think:
ezt nem értem másfél hónap kórházban közben meg a csávót ismerem már régről...
csak szegény be volt rugva....én nem haragszok rá...
"Back to the primitive
Fuck all your politics
Forever we will be
What we want to be

Primitivo"

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6