Idézet: laspring - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 17:00
DE akkor hol vegyek (majd) K750i-t??? Lévén hogy tmobilosként csak az ocsmány D750-t kaphatnám meg a szolgáltatómtól....
Ha veszek egy pannon-ost akkor azt ki fogja nekem kifüggetleníteni? Sztem még nem nagyon értenek ehhez a telefonhoz a hekkerek, na meg akkor ugrik a gari, úgyhogy akkor már előrébb vagyok a gagyi-gsm-bt garanciájával is....
Az igazság az, hogy én nagyon nem látom értelmét, hogy független telefont vegyek.
Én nem adnék ki 80-90 ezret egy telefonért amit 2-3 évig használok. A Vodás 40 körüli ár szerintem, elég baráti - ennyi még belefér. Ne értsetek félre, tudom én, hogy ez egy 2 megapixeles fényképezőgép ill egy teljes értékű rádiós MP3 lejátszó amivel akár még telefonálni is lehet
A voda menüs illetve a bugyirózsaszín verziókat én is kizárom. Isten bizony nem kapok pénzt a pannontól - de hát úgy néz ki csak náluk nem "rontják el" a telefont. A percdíjjak meg 1-2 Forinton belül vannak egymástól.
Tényleg, nincsen valakinek infoja, hogy a pgsm-nél mikor (és mennyiért) lesz a telkó? A neten már láttam a magazinjukban - 2005 nyár volt a W800-hoz és a K750i-hez írva. Ez sajnos elég tág fogalom...

Súgó
A téma zárva.