HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1601 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 10. 15:40

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 13:39

Halihó, én is beszereztem a kicsikét végre. Rögtön lenne is kérdésem, és előre is bocs, biztos volt már szó róla, de most sajnos nincs időm visszaolvasni.

Szóval érdemes feltenni a hozzáadott cd-ről a progit? Ti azt használjátok? (Illetve ebből melyik a legfrissebb verzió, és azt le lehet tölteni az SE honlapjáról? Mert ha már van újabb, akkor fölöslegesen nem teszek fel a cd-ről egy régebbit a gépemre.)
És ha nem a gyárit használjátok, akkor mit ajánlotok?

És még egy kérdés, játékokat honnan lehet letölteni ingyen a telóhoz (az SE honlapján kívül)?

Köszi!!!

Én 1* feltettem a hozzáadott progi, de nem használtam.
Kérdés mit akarsz csinálni vele?

Játékokat, meg google vagy dc.
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1602 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 15:48

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 14:45

Van egy kis gondom. A telót feltettem tölteni (vásárláskor azt mondták nem árt, ha előszörre 12 órára rajta hagyom), de nem jelenik meg az akku ikon, csak az időt mutatja, ami időnként helyet vált. (Tudom, hogy a használatiban benne van, hogy lehet, hogy az akku ikonja csak 30 perc után jelenik meg, de már 1 órája töltöm.) Most akkor mi van? Köszi

Naomd meg a * gombot vagy húzd le 1 kicsit és dugd rá megint a töltőt, ha akkor sem jelenik meg az aksi ikon, akkor lehet gond.
Az óra  a képernyőpihentető.
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1603 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 15:52

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 16:48

Naomd meg a * gombot vagy húzd le 1 kicsit és dugd rá megint a töltőt, ha akkor sem jelenik meg az aksi ikon, akkor lehet gond.
Az óra  a képernyőpihentető.

Köszi, mindjárt megpróbálom. Egyébként még nem kapcsoltam be a készüléket, akkor hogyhogy bekapcsolt? (ha megnyomok egy tetszőleges gombot, akkor bekapcsol a kijelző, és kéri a PIN kódot)

Szerkesztette: Sz@bi 2006. 03. 10. 16:01 -kor

Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#1604 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 16:53

Idézet: Lipy - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 9:37

Nem beszélve arról hogy a legujabb szoftban nincs nagy 'S' betű!!  :D  (5.50) és ez nem az első esete!

Én pont ezért szeretem a nokiát :)

Bár magamnak soha nem vennék, ugye azért magammal nem b***ok ki, de nagyon örülök, hogy sokan megveszik, és után hordják hozzám javíttatni, sokkal rosszabbul menne a bolt, ha nem venne sok ember nokiát :D
[ Trabi™ ]

#1605 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 17:15

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 16:52

Köszi, mindjárt megpróbálom. Egyébként még nem kapcsoltam be a készüléket, akkor hogyhogy bekapcsolt? (ha megnyomok egy tetszőleges gombot, akkor bekapcsol a kijelző, és kéri a PIN kódot)

Szóval úgy néz ki, hogy magától bekapcsolt. Mindegy, beírtam a PIN kódot, aztán most bekapcsolva töltöm. Nem igazán értem, hogy mi volt ez, de mindegy. Köszi a segítséget!
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#1606 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 17:16

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 16:40

Én 1* feltettem a hozzáadott progi, de nem használtam.
Kérdés mit akarsz csinálni vele?

Játékokat, meg google vagy dc.

A vele készült képeket feltölteni a gépre, mp3-akat rátölteni a telóra, és a telefonkönyvet kezelni a pc-men.

#1607 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 20:45

Idézet: Trabi TM - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 16:53

Én pont ezért szeretem a nokiát :)

Bár magamnak soha nem vennék, ugye azért magammal nem b***ok ki, de nagyon örülök, hogy sokan megveszik, és után hordják hozzám javíttatni, sokkal rosszabbul menne a bolt, ha nem venne sok ember nokiát :D

Hát ezzel én is így vagyok!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#1608 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 23:28

Hello! Az SE PC Suite-hoz SP2 kell XP-n, vagy anélkül is működik?

#1609 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 11. 07:33

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 22:28

Hello! Az SE PC Suite-hoz SP2 kell XP-n, vagy anélkül is működik?

Kell hozzá.
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#1610 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 13. 07:51

Ill be back :p.. Szóval a fentebbiekhez hozzászólva a Nokia egy rakás fos.. Az összes nokiás ismerősöm arra panaszkodik, hogy leteszi az asztalra, a telefont és anélkül, hogy hozzáérne, azt írja ki, hogy helyezzen be simkártyát :D. Ez már a 3210-től kezdődő nokiabetegség, jómagam is tapasztaltam. Gyakran csetelek, és mikor valaki beírja, hogy "fagy ez a rohadt telefon", akkor megnézem, hogy mivel csetel, és 75 százalékban nokia. Akik a sonyericssonra panaszkodnak, azok max a joyt szidják. De akik csetelnek, azok napi 12 órát nyúzzák, tehát mondhatni természetes, hogy elhasználódik. Nekem kb másfél éves a telefonom és most halódik a joy. Úgyhogy arra gondoltam, ideje k750-re váltanom. Ugyanis !! Mikor kiszemeltem a telefont tavaly decemberbe (gondoltam meglepem magam karácsonyra), csöppet sokalltam érte a vitamaxos 75 ezret, függetlenben meg a 87-90 ezret. De!! A várakozásom meghozta gyümölcsét, és én eleve nem a "próbaüzemes-problémás" szoftveres telefont veszem meg, mint azt sokan tették, hogy megjelent, azt pénzt nem kímélve rohantak megvenni. Persze ezek írását láthatjuk visszábblapozva, hogy ilyen-olyan baja van a telefonnak :D. Én már ezt megtanultam a k700-nál, hogy nem szabad első telefont venni. Most megveszem a javított verziót. Ugyanis ahogy várható volt lenment az ára, már függetlenben 75 ér kapható egy forgalmas helyen, ami azt jelenti, hogy találok 68-ér is. Most néztem a voda honlapját, előfizuban megkapom 43-ért, + 5 rugó a live szoftver letakarítása, am azt jelent, hogy 48-ból van egy jó telefonom. De lehet, hogy várok még két hónapot és 30-ér veszem meg :D

#1611 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 13:03

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2006. márc. 11., szombat - 8:33

Kell hozzá.

Köszi. Azt milyen progival lehet megcsinálni, hogy a telefonkönyvet átmásolom a PC-re?

#1612 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 17:39

Sz@bi, erre a célra használd a MyPhoneExplorer-t. Baromi jó :)

ulzana, nekem ingyen vették le a live szofvert. Ha érdekel, írj pü-t :)
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#1613 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:33

Idézet: banditos - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 18:39

Sz@bi, erre a célra használd a MyPhoneExplorer-t. Baromi jó :)

Letöltöttem, tényleg baromi jó. Kösz.

Lenne két kérdésem:

Az ébresztő hangerejét lehet állítani? Nekem rádióra van állítva, de olyan hangos, hogy az az érzésem, hogy a hangszóró mindjárt kiszakad...:)

Mekkora kártyát képes befogadni max.? (Mert most jelent meg pl. a CEBIT-en a 4 GB-os MemoryStick Pro Duo)

#1614 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 09:13

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:33

Letöltöttem, tényleg baromi jó. Kösz.

Lenne két kérdésem:

Az ébresztő hangerejét lehet állítani? Nekem rádióra van állítva, de olyan hangos, hogy az az érzésem, hogy a hangszóró mindjárt kiszakad...:)

Mekkora kártyát képes befogadni max.? (Mert most jelent meg pl. a CEBIT-en a 4 GB-os MemoryStick Pro Duo)

Elméletig a 2gb-s a határ de belemegy a 4gb is!
SZVSZ 1gb is már fölösleges!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#1615 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 09:44

Idézet: Lipy - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 8:13

ezt borítékolhatom. :D  1Gigát sikerült eladnom 3000-el drágbban, mint amennyiért vettem, és helyette 512-eset vettem. Még ezen is bőven van hely! ;)
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1616 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 13:13

Idézet: Lipy - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 10:13

Fogalmad sincs, hogy mekkora zenefüggő vagyok... :p

#1617 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 12:23

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 12:13

Fogalmad sincs, hogy mekkora zenefüggő vagyok... :p

:D És 10 másodperces részletekben végig hallgatod a számokat??? :D ha kiszámolod 512-esre már ráfér több mint 5 órányi zene+egy-két videóklip, meg rengeteg kép, és egy csomótéma.
Nálam példul van most 69 mp3, 10 videóklip, és 30 téma, meg még mindennap fotózok is meló közben. körülbelül 10-14 mp3-at tudok útközben meghallgatni, amíg melóhelyre beérek, de néha csak 4-5 sikerül... hiába, Tiestonál 8 perc egy szám! :D  Szóval ha Te 2 órára laksz a melóhelyedtől, és hallgatod, akkor simán 3 napra elegendő muzsika van rajta. Persze a legtöbb ember azért meghallgatja többször ugyan azt az albumot... szóval reálisan az 1 gigát nem tudja kihasználni. Részemről példul sosem találtam még annyi jó zenét egy időben, amivel feltudtam volna tölteni.
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1618 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 13:11

Idézet: Ladis - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 13:23

:D És 10 másodperces részletekben végig hallgatod a számokat??? :D ha kiszámolod 512-esre már ráfér több mint 5 órányi zene+egy-két videóklip, meg rengeteg kép, és egy csomótéma.
Nálam példul van most 69 mp3, 10 videóklip, és 30 téma, meg még mindennap fotózok is meló közben. körülbelül 10-14 mp3-at tudok útközben meghallgatni, amíg melóhelyre beérek, de néha csak 4-5 sikerül... hiába, Tiestonál 8 perc egy szám! :D  Szóval ha Te 2 órára laksz a melóhelyedtől, és hallgatod, akkor simán 3 napra elegendő muzsika van rajta. Persze a legtöbb ember azért meghallgatja többször ugyan azt az albumot... szóval reálisan az 1 gigát nem tudja kihasználni. Részemről példul sosem találtam még annyi jó zenét egy időben, amivel feltudtam volna tölteni.

Ez az eszmefuttatás ... hogy is mondjam...kihívásokkal küszködik.  :p

Szóval röviden: én szeretem a vátozatosságot, és azt, ha válogathatok. Mondjuk pl. van kb. 20 előadó, akit én szeretek, mindegyiktől van mondjuk 20 mp3-am, az összesen - ha jól tévedek - 400 mp3. És akkor majd én adott napon eldöntöm, hogy melyiket hallgatom.  :cool:

Egyébiránt a számok nem is valósak, mert legalább 150 előadót számait hallgatom... ;)

Erről jut eszembe, nincs valakinek olcsón eladó 1gigás vagy 2 gigás kártyája... :D

#1619 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 22:02

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 12:11

Ez az eszmefuttatás ... hogy is mondjam...kihívásokkal küszködik.  :p

Szóval röviden: én szeretem a vátozatosságot, és azt, ha válogathatok. Mondjuk pl. van kb. 20 előadó, akit én szeretek, mindegyiktől van mondjuk 20 mp3-am, az összesen - ha jól tévedek - 400 mp3. És akkor majd én adott napon eldöntöm, hogy melyiket hallgatom.  :cool:

Egyébiránt a számok nem is valósak, mert legalább 150 előadót számait hallgatom... ;)

Erről jut eszembe, nincs valakinek olcsón eladó 1gigás vagy 2 gigás kártyája... :D

A változatosság alatt én azt értem, hogy egy előadótól, nem hallgatok meg 2 hétnél  régebbi zenét! :D Nálam sosem a memória mérettel van gond, hanem azzal, hogy megunom a zenét tehét F8-at nyomok a windows commanderben! :D

#1620 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 07:51

Videó téma:
mi az a frame-rate, vagy bitráta, vagy "codec", amivel nem szaggat a videó, ha vizszintesen akarom nézni?
Már csomó verziót próbáltam, amit csak a quicktime 7-es el tud menteni exportnál, próbáltam azt is, hogy 220x176-osba tömörítettem, hogy ne kelljen neki nyújtania ha vizszintben nézem.
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.