Ill be back

.. Szóval a fentebbiekhez hozzászólva a Nokia egy rakás fos.. Az összes nokiás ismerősöm arra panaszkodik, hogy leteszi az asztalra, a telefont és anélkül, hogy hozzáérne, azt írja ki, hogy helyezzen be simkártyát

. Ez már a 3210-től kezdődő nokiabetegség, jómagam is tapasztaltam. Gyakran csetelek, és mikor valaki beírja, hogy "fagy ez a rohadt telefon", akkor megnézem, hogy mivel csetel, és 75 százalékban nokia. Akik a sonyericssonra panaszkodnak, azok max a joyt szidják. De akik csetelnek, azok napi 12 órát nyúzzák, tehát mondhatni természetes, hogy elhasználódik. Nekem kb másfél éves a telefonom és most halódik a joy. Úgyhogy arra gondoltam, ideje k750-re váltanom. Ugyanis !! Mikor kiszemeltem a telefont tavaly decemberbe (gondoltam meglepem magam karácsonyra), csöppet sokalltam érte a vitamaxos 75 ezret, függetlenben meg a 87-90 ezret. De!! A várakozásom meghozta gyümölcsét, és én eleve nem a "próbaüzemes-problémás" szoftveres telefont veszem meg, mint azt sokan tették, hogy megjelent, azt pénzt nem kímélve rohantak megvenni. Persze ezek írását láthatjuk visszábblapozva, hogy ilyen-olyan baja van a telefonnak

. Én már ezt megtanultam a k700-nál, hogy nem szabad első telefont venni. Most megveszem a javított verziót. Ugyanis ahogy várható volt lenment az ára, már függetlenben 75 ér kapható egy forgalmas helyen, ami azt jelenti, hogy találok 68-ér is. Most néztem a voda honlapját, előfizuban megkapom 43-ért, + 5 rugó a live szoftver letakarítása, am azt jelent, hogy 48-ból van egy jó telefonom. De lehet, hogy várok még két hónapot és 30-ér veszem meg