HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#2181 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:30

Idézet: Kory - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 9:03

Mert még nem volt Benq-Siemens EF81-ed :)

apróbb gondok nem zavarnának, de a k700 hibái adott esetben kárt is okozhattak volna:
- az SMS fogadás (látható jel nélküli!) lerohadása elég kellemetlen, ha fontos értesítést vársz
- fölhívtak valahonnan segítséget kérve, gyorsmentésként eltároltam a számukat. Távmunkával javítottam a problémát, visszahívtam őket - de nem vették föl. 1 óra múlva aztán igen, amikor is kiderült: rossz számot hívok! Mint kiderült, az akkori firmware gyorsmentéskor lehagyta a "+" jelet, így "+3630xxxxxxx" helyet egy 3630-al kezdődő számot próbált hívni - és épp volt is olyan... Ki a fene hinné el, h egy hibás szoftverű telefon miatt nem hívtam föl, nem pedig lustaságból? :mad:
Ez utóbbit aztán javította egy verzió, de az SMS fogadás leállása végig megmaradt.

Már más márka felé hajlottam volna, csak végül az időszakos aranykártyás vásárlásban nem akadt másik elérhető értelmes típus, csak a D750 - de szerencsére ezzel eddig nem tűnt föl semmi komoly

#2182 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:45

Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 11:30

apróbb gondok nem zavarnának, de a k700 hibái adott esetben kárt is okozhattak volna:
- az SMS fogadás (látható jel nélküli!) lerohadása elég kellemetlen, ha fontos értesítést vársz
- fölhívtak valahonnan segítséget kérve, gyorsmentésként eltároltam a számukat. Távmunkával javítottam a problémát, visszahívtam őket - de nem vették föl. 1 óra múlva aztán igen, amikor is kiderült: rossz számot hívok! Mint kiderült, az akkori firmware gyorsmentéskor lehagyta a "+" jelet, így "+3630xxxxxxx" helyet egy 3630-al kezdődő számot próbált hívni - és épp volt is olyan... Ki a fene hinné el, h egy hibás szoftverű telefon miatt nem hívtam föl, nem pedig lustaságból? :mad:
Ez utóbbit aztán javította egy verzió, de az SMS fogadás leállása végig megmaradt.

Már más márka felé hajlottam volna, csak végül az időszakos aranykártyás vásárlásban nem akadt másik elérhető értelmes típus, csak a D750 - de szerencsére ezzel eddig nem tűnt föl semmi komoly

Értem, a cégnél most javításon van a K700i (joystick csere), de nem hallottam vele kapcsolatban hasonló problémáról. De mindenesetre érdekes.  ;)

#2183 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 09:43

Bakkerom. Megjelent az első karc a kijelzőn. Vékony, keresztben a kijelző közepén...
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#2184 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 12:00

Menyi idő használat után?
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#2185 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 12:27

Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 13:00

Menyi idő használat után?

Valamikor szeptemberben vettem. Szept 9, ha jól emlékszem.
Mondjuk én zsebben hordom, de nincs mellette semmi. Nem csípem, ha a nyakamban himbálózik.

#2186 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 12:39

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 12:27

Valamikor szeptemberben vettem. Szept 9, ha jól emlékszem.
Mondjuk én zsebben hordom, de nincs mellette semmi. Nem csípem, ha a nyakamban himbálózik.

Az enyém júniusi és egyelőre karcmentes (kopp), úgy érzem ahhoz elég nagy erőhatásnak kellett kitenni, hogy megkarcolódjon, elég jó minőségűnek tűnik a kijelző előtti üveg.

Csak Tipp: nem lehet hogy - ha farmerzseb - a zsebnél lévő fém patent sérti meg ahogy kiveszed vagy berakod?

Szerkesztette: Kory 2006. 10. 31. 12:39 -kor

#2187 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 12:44

Idézet: Kory - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 13:39

Az enyém júniusi és egyelőre karcmentes (kopp), úgy érzem ahhoz elég nagy erőhatásnak kellett kitenni, hogy megkarcolódjon, elég jó minőségűnek tűnik a kijelző előtti üveg.

Csak Tipp: nem lehet hogy - ha farmerzseb - a zsebnél lévő fém patent sérti meg ahogy kiveszed vagy berakod?

Nem hiszem, mert:
1. pont ott nincs patent :)
2. úgy teszem be, hogy a kijelző kifelé van, így csak az anyaghoz érhet hozzá. Ráadásul ez nem is a keményebbik farme anyag, hanem egy puha féle.

#2188 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 13:29

én farzsebben és egyéb zsebekben hordom február óta. eddig az alján levő quickshare embléma alsó éle kopott le csak.

Szerkesztette: Gyulavitéz 2006. 10. 31. 13:30 -kor

<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#2189 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 13:30

Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 13:29

én is farzsebben és egyéb zsebekben hordom február óta. eddig az alján levő quickshare embléma alsó éle kopott le csak.

Az az él nekem már 2 hetes korára lekopott :D De ennyi.

#2190 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 13:37

Idézet: Kory - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 14:30

Az az él nekem már 2 hetes korára lekopott :D De ennyi.

A multkor azon gondolkoztam, hogy leszedem a fenébe ezt a quick share matricát vagy lapot vagy mit. Bennem elég gagyi hatást kelt, ha valami csak ragasztva van, az nekem olyannak tűnik, hogy nem része a készüléknek csak rátették reklámból. Én meg ingyé nem szeretek reklámozni senkinek semmit! :)
My photos

#2191 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 13:43

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 13:37

Én meg ingyé nem szeretek reklámozni senkinek semmit! :)

Nem ingyé, fizettél érte!  :Đ

Nincs meg valakinek a névnapos "progi"? Találtam egy régebbi linket a topciban, de sajnos már nem él. :(
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#2192 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 14:10

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 13:37

A multkor azon gondolkoztam, hogy leszedem a fenébe ezt a quick share matricát vagy lapot vagy mit. Bennem elég gagyi hatást kelt, ha valami csak ragasztva van, az nekem olyannak tűnik, hogy nem része a készüléknek csak rátették reklámból. Én meg ingyé nem szeretek reklámozni senkinek semmit! :)

Valóban nem része, de szerintem nem kelt gagyi hatást, ennyi erővel a Sony Ericsson feliratot is leszedheted róla valahogy :D

Amúgy nem része, hiszen a régebbi T-Mobilos készülékek esetén (pl. K508i) oda kerül a magenta T-Mobile felirat. Na, az a gagyi :) A mostani K750i ami kapható a T-nél, már Quickshare van ott.

#2193 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 15:02

Idézet: Picur - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 14:43

Nem ingyé, fizettél érte!  :Đ

Nincs meg valakinek a névnapos "progi"? Találtam egy régebbi linket a topciban, de sajnos már nem él. :(

Ráadásul még igazad is van, így még rosszabb a helyzet!  :Đ
My photos

#2194 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 15:05

Idézet: Kory - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 15:10

Valóban nem része, de szerintem nem kelt gagyi hatást, ennyi erővel a Sony Ericsson feliratot is leszedheted róla valahogy :D

Amúgy nem része, hiszen a régebbi T-Mobilos készülékek esetén (pl. K508i) oda kerül a magenta T-Mobile felirat. Na, az a gagyi :) A mostani K750i ami kapható a T-nél, már Quickshare van ott.

Ez sem egy utolsó ötlet, ha lenne valami kulturált formája szivesen leszedném az SE márkajelzést a telóról! ;)

Valóban annyiból elmegy, hogy legalább nem piros meg ilyen olyan színű, de akkor sem a telefon anyagából van és nem szerves része az előlapnak, tehát fölösleges. :D
Meg különben is ma ilyen napom van.  :D
My photos

#2195 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 16:06

Lejárt a céges T630-am ideje, egy K750i-t szeretnék helyette. Olvasgatva a tapasztatokat, azt hiszem jól döntöttem. Lehet hozzá kapni dupla aksit (napi ~1 órát telózok)? A dobozos verzióhoz jár SM kártya, és ha igen, mekkora? Kezeli az 1 Gb-os kártyát is?
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#2196 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 16:11

Idézet: Indy - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 16:06

Lejárt a céges T630-am ideje, egy K750i-t szeretnék helyette. Olvasgatva a tapasztatokat, azt hiszem jól döntöttem. Lehet hozzá kapni dupla aksit (napi ~1 órát telózok)? A dobozos verzióhoz jár SM kártya, és ha igen, mekkora? Kezeli az 1 Gb-os kártyát is?

Hogyhogy dupla akksit lehet-e a kapni? Megveszel egy tartalékot és kész :)

Másik két kérdés, igen, 64MB-ost adnak

Igen, 1 GB-osat kezel.

Harmadik: mától újra kapható a Pannonnál a telefon.

Szerkesztette: Kory 2006. 11. 02. 16:11 -kor

#2197 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 16:15

Idézet: Kory - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 16:11

Hogyhogy dupla akksit lehet-e a kapni? Megveszel egy tartalékot és kész :)

Másik két kérdés, igen, 64MB-ost adnak

Igen, 1 GB-osat kezel.

Harmadik: mától újra kapható a Pannonnál a telefon.

Olyan a dupla aksi, aminek duplája a kapacitása a gyári aksihoz képest. :) Nem baj ha kicsit vastagabb. :) Nekem Westeles lesz, rózsaszín logóval.  :Đ  :o

Köszi a válaszokat. :)

#2198 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 16:20

Idézet: Indy - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 16:15

Olyan a dupla aksi, aminek duplája a kapacitása a gyári aksihoz képest. :) Nem baj ha kicsit vastagabb. :) Nekem Westeles lesz, rózsaszín logóval.  :Đ  :o

Köszi a válaszokat. :)

Hát ebbe vastagabb akksit nem tudsz tenni, mert az nem fér bele a fedlaptól :D

Megnéztem neked: utángyártottban van 1000 és 1200 mAh-s akksi is hozzá 2000-2800 Ft körül (Li-Ion), de más kérdés hogy ezek meddig tartanak. (más telóknál az én utángyártott akksi-tapasztalatom az, hogy kb. 1 év után megfekszenek).

A gyári akksi 900 mAh-s, és 5500-6000 Ft-ba kerül, ha nagyon kéne, én abból vennék egy pótot. (Li-Polymer).

Az sem biztos, hogy nem originál akksinál működik-e a %-os akksi kijelzés.

Utángyártottak
Kép
Kép
Gyári
Kép

Szerkesztette: Kory 2006. 11. 02. 16:25 -kor

#2199 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 16:28

Idézet: Kory - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 16:20

Megnéztem neked: utángyártottban van 1000 és 1200 mAh-s akksi is hozzá 2000-2800 Ft körül (Li-Ion), de más kérdés hogy ezek meddig tartanak. (más telóknál az én utángyártott akksi-tapasztalatom az, hogy kb. 1 év után megfekszenek).

A gyári akksi 900 mAh-s, és 5500-6000 Ft-ba kerül, ha nagyon kéne, én abból vennék egy pótot. (Li-Polymer).

Az sem biztos, hogy nem originál akksinál működik-e a %-os akksi kijelzés.

Akkor rendelek hozzá egy ilyen 1200-asat, nem baj ha megdöglik egy év után, ha annyit kibír, az már nekem jó. A T630-am két éves de még megyeget az aksija. Elég ha 2 naponta töltöm.  :Đ

#2200 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 00:48

Idézet: Indy - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 17:28

Akkor rendelek hozzá egy ilyen 1200-asat, nem baj ha megdöglik egy év után, ha annyit kibír, az már nekem jó. A T630-am két éves de még megyeget az aksija. Elég ha 2 naponta töltöm.  :Đ

Abból ítélve, hogy Neked 'nem baj ha vastagabb', úgy ítélem meg, eléggé felületesen foglalkozol a témával, igazán még a telót sem láttad közelről. Dupla akksi az pl 51/61/7110-es Nokiákhoz volt kapható (meg jópár modellhez akkroiban), tán BLS-4 volt a neve, 1.500 mAh-s vastag nehezék volt, ámde elment vele 1,5 hetet a teló. :)
Amióta nem a hátlapot képezi az akksi, azóta nincs mód nagyobbat/vastagabbat bele-/rárakni (mellesleg a T630-ad is ilyen, annál sem tudod rácsúsztatni a hátlapot, ha nem egyezik pontosan az akksiméret).

Az utángyártott akksik papírja tök türelmes, rá lehet írni akár 6.000 mAh-t is, nem fáj neki.

Itt, most leírom Neked, hogy 1000%-ig biztos vagyok benne, SEMMIVEL nem fog többet bírni az utángyártott 1200-as, mint a gyári 900-as akksi.
Mert a gyári tudja, az utángyártottra meg csak rá van írva.
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.