HWSW Informatikai Kerekasztal: ASUS A8V Deluxe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ASUS A8V Deluxe tapasztalatok, velemenyek Értékeld a témát: -----

#399 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 09. 22:37

Idézet: Ygg - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 13:38

Eee...Nálam a nem szűnő problémák miatt az egyik első lépés volt a biosfrissítés...14-re. Ne kimélj, mit művelt?  :rolleyes:  Mondjuk szerintem nálam nem ez a gáz, 7essel is meg 14essel is ugyan úgy kilépegetnek a grafikaigényes dolgok. Ráadásul úgy tűnik nem is a memóriánál kell keresgélni, mert annak az operálása sem jött be. A driverekről is kiderült, hogy jónak kell lenniük és a 32bites windowsról sem hiszem, hogy ennyire ne tetszene neki.

Kukk meg par oldallal elorrebb :) ide irtam be :)

#400 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 22:38

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 18:53

Nekem a 14-es megy, és nemigen van benne gond. A hálókártyához pedig a marvell-től már 8.41-es drivert is le lehet tölteni. Egyébként szerintem ez egy nagyon jó kis lap, én direkt azért választottam viát, mert passzív hűtésű a chipset.

Hm en sztem probaltam mindenfele driverre... en ugy gondolom bios szinten basztak el vmit..asusnak is megirtam azt nagy csond lett ..

#401 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 22:39

Es 13-as biossal nem jott elo?Mind1 milyen driver van fent .. most a gyari cds van es azzal sincs gond .Nem furi ?Azota is szepen stabil a gepem tuning mellett is...

#402 Felhasználó inaktív   Moe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 23:40

Az online update szerver szinte soha nem működik, csak fájlból lehet biost frissíteni.

#403 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 23:44

Idézet: ttt1 - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 22:39

Es 13-as biossal nem jott elo?Mind1 milyen driver van fent .. most a gyari cds van es azzal sincs gond .Nem furi ?Azota is szepen stabil a gepem tuning mellett is...

Ez a lényeg. Nekem 2160-on megy most, 240-en szinkronban a memókkal. A 13-as volt alapban, de azzal némelykor induláskor overclock faileddel fogadott, a 14-essel nem csinálja hálistennek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#404 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 23:44

Idézet: Moe - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 23:40

Az online update szerver szinte soha nem működik, csak fájlból lehet biost frissíteni.

Amúgy is érdemesebb file-ból szvsz.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#405 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 10:51

Idézet: Ygg - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 15:38

Eee...Nálam a nem szűnő problémák miatt az egyik első lépés volt a biosfrissítés...14-re. Ne kimélj, mit művelt?  :rolleyes:  Mondjuk szerintem nálam nem ez a gáz, 7essel is meg 14essel is ugyan úgy kilépegetnek a grafikaigényes dolgok. Ráadásul úgy tűnik nem is a memóriánál kell keresgélni, mert annak az operálása sem jött be. A driverekről is kiderült, hogy jónak kell lenniük és a 32bites windowsról sem hiszem, hogy ennyire ne tetszene neki.

nekem tök egyértelműen a hangkártya drivere miatt lép ki néha a far cry. nincs memóriahiba, prime stabil, mindegy, hogy húzom-e a procit, vagy sem.
volt hangdriver ,amivel ahogy betöltött a játék, ki is lépett, vagy újraindult. volt, amivel csak fél óra után, most meg csak nagyon ritkán.
mindig írta is a windows naplója, hogy driver okozta hiba van. letiltott alaplapi hangal bármeddig jó a lap.

meg kellene skubiznom ezt a latency dolgot ha ráérek.
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

#406 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 12:17

15-os biost tegye fel vki :)

#407 Felhasználó inaktív   Gor Findalas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 13:39

Mikor a lapot vettem a 13-as bios volt gyárilag besütve, de pár napra rá jött ki a 14-es és azóta azt használom beton stabilan ! A 13-as csak pár napig volt a gépben ezért nekem azzal nincs semmi tapasztalatom. Igaz a stabilitáshoz az kellett, hogy az előre eltervezett 2 giga ramom helyett, most csak 1 gigát használok, és azt is csak single módban. De így érezhetően lassabb a rendeszer, ezért kénytelen leszek inkább 2x512 ramot használni az eredetileg tervezett 2x1gigához képest. A memória mizériámat leszámítva különösebb problémám nem volt a lappal. Kéne egy bátor önkéntes, aki kipróbálja a 15-ös bios-t. Én nem vagyok az :))
Toron Powa !

#408 Felhasználó inaktív   Kenobi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 16:40

Idézet: Gor Findalas - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 12:39

Mikor a lapot vettem a 13-as bios volt gyárilag besütve, de pár napra rá jött ki a 14-es és azóta azt használom beton stabilan ! A 13-as csak pár napig volt a gépben ezért nekem azzal nincs semmi tapasztalatom. Igaz a stabilitáshoz az kellett, hogy az előre eltervezett 2 giga ramom helyett, most csak 1 gigát használok, és azt is csak single módban. De így érezhetően lassabb a rendeszer, ezért kénytelen leszek inkább 2x512 ramot használni az eredetileg tervezett 2x1gigához képest. A memória mizériámat leszámítva különösebb problémám nem volt a lappal. Kéne egy bátor önkéntes, aki kipróbálja a 15-ös bios-t. Én nem vagyok az :))

En is a 14-est  hasznaltam regota, mivel most raktam bele egy uj procit, gondoltam nem art neki, ha ujabb Bios van benne. Szoval immar 2 napja a 15-ost hasznalom. Egyenlore semmi problemat nem eszlelek. Nekem 2 giga memoriam van dualban, igaz 4x512MB Corsair Value Select.
ASUS P5W DH DELUXE, Intel Core 2 Duo E6700, G.SKILL 4GB (4x 1GB)DDR2 800,SAPPHIRE HD 4670, Sapphire Theathrix 550, ENERMAX Liberty ELT620AWT ATX12V, COOLER MASTER CM Stacker STC-T01-UWK, ViewSonic VX2025WM, Klipsch Pro Ultra 5.1

#409 Felhasználó inaktív   Ygg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 10. 16:53

Idézet: PeC - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 11:51

nekem tök egyértelműen a hangkártya drivere miatt lép ki néha a far cry. nincs memóriahiba, prime stabil, mindegy, hogy húzom-e a procit, vagy sem.
volt hangdriver ,amivel ahogy betöltött a játék, ki is lépett, vagy újraindult. volt, amivel csak fél óra után, most meg csak nagyon ritkán.
mindig írta is a windows naplója, hogy driver okozta hiba van. letiltott alaplapi hangal bármeddig jó a lap.

meg kellene skubiznom ezt a latency dolgot ha ráérek.

Azt a hangkártya drivert használom, amit az alaplap cdhez adtak. Ezt még nem próbáltam kicserélni (azon kevesek egyike). Letiltott alaplai hang? Ezt hogy oldod meg? Vagyis hogy csiholsz akkor hangot? :think:

Nem is néztem még a naplót kilépés után (majd ha nem újraindul, hanem 'csak' kilép megnézem). Mert nem mond semmit direktbe, mi a baja.

U.I: Muttley, do something  :D :up:

#410 Felhasználó inaktív   Gor Findalas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 18:40

Idézet: Kenobi - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 17:40

En is a 14-est  hasznaltam regota, mivel most raktam bele egy uj procit, gondoltam nem art neki, ha ujabb Bios van benne. Szoval immar 2 napja a 15-ost hasznalom. Egyenlore semmi problemat nem eszlelek. Nekem 2 giga memoriam van dualban, igaz 4x512MB Corsair Value Select.

És akkor az most 200(400)Mhz-en megy ?? Mert mintha valaki írta volna fentebb, hogy ha mind a 4 foglalatba rak az ember memóriamodult, akkor visszaveszi a gép 166(333)Mhz-re. Ja írd már meg légyszi hogy a 4x512 ramjaid mind egyoldalasak-e vagy van köztük 2 oldalas is?? Köszi.

Szerkesztette: Gor Findalas 2005. 11. 10. 18:43 -kor

Toron Powa !

#411 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 18:58

Idézet: Ygg - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 16:53

Azt a hangkártya drivert használom, amit az alaplap cdhez adtak. Ezt még nem próbáltam kicserélni (azon kevesek egyike). Letiltott alaplai hang? Ezt hogy oldod meg? Vagyis hogy csiholsz akkor hangot? :think:

Nem is néztem még a naplót kilépés után (majd ha nem újraindul, hanem 'csak' kilép megnézem). Mert nem mond semmit direktbe, mi a baja.

Nekem pl audigy van benne.

Idézet

#412 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 10:29

Idézet: Ygg - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 17:53

biosban letiltottam egy próba erejéig. rögtön nem volt fagyás.

#413 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 10:47

feltettem a 15-ös biost. na, erre nem bétát ír ki? letöltöttem az összes szerverről, de belül mindben a béta van beszomagolva. nektek mi volt?  :confused:

#414 Felhasználó inaktív   Kenobi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 14:13

Ugyanaz, ettol fuggetlenul jol mukodik.
ASUS P5W DH DELUXE, Intel Core 2 Duo E6700, G.SKILL 4GB (4x 1GB)DDR2 800,SAPPHIRE HD 4670, Sapphire Theathrix 550, ENERMAX Liberty ELT620AWT ATX12V, COOLER MASTER CM Stacker STC-T01-UWK, ViewSonic VX2025WM, Klipsch Pro Ultra 5.1

#415 Felhasználó inaktív   Ygg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 11. 14:20

Idézet: PeC - Dátum: 2005. nov. 11., péntek - 11:29

biosban letiltottam egy próba erejéig. rögtön nem volt fagyás.

Letiltottam én is de nem javult meg. Tettem fel újabb drivert hozzá de az sem segített. Az igazi ciki ott van, hogy ahol vettem az alaplapot (e-connect) már megszűnt sajnos és egyelőre nem tudtak segíteni kihez forduljak.

#416 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 21:51

Üdv

my Flash (PD2) 1GB-os Pen drive úgy tűnik, hogy csak USB 1.1 sebességgel dolgozik a lapban. A BIOS-t beállítgattam HiSpeed-re az USB-nél, de nem írja ki a Pen drive  User manuljában azt a high Speed szöveget az XP..., szóval valami hibádzik.
Nem értem az USB beállítások első sorát,
"USB 1.1 port configuration" nálam 8 ports-ra van állítva. Ez azt jelenti, hogy mind a 8 portom USB 1.1 ???

"USB 2.0 controller" ENABLED
"Legacy USB Support" AUTO
"USB 2.0 Controller Mode" HiSpeed

Pen drive szoftware-t feltettem, formázni tudom, csak a sebesség 1.1 USB-nek felel meg másoláskor, 100-300KB/sec a  Total Commander szerint. Athlon 3200+, BIOS 1014, Oprendszer WinXP SP2.
Fel kéne telepítenem esetleg valamit???  :confused:

THX a segítséget. :respect:

Szerkesztette: Macska 2005. 11. 13. 21:53 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#417 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 23:24

Ne HiSpeedre rakd, hanem FullSpeedre.

Idézet

#418 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 23:59

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 23:24

Ne HiSpeedre rakd, hanem FullSpeedre.

"Allows you to configure the USB 2.0 controller in HiSpeed (480 Mbps) or Full Speed (12 Mbps).... "

Lehet semmi gond, hibaüzenet nincs az XP SP2 részéről, de én azt gondolom, hogy 200-300KB/sec kicsit kevés, én 8-10 MB/sec-et vártam minimum. Majd kérdezősködöm itt, ott a környezetemben. Esetleg ha egy két adatot kapnék, kinél mennyi a másolási sebesség a Total Commanderrel, megköszönném. A Pen drive User manual 15MB/sec ír írásra, persze csillagozva, hogy konfigfüggő, de azért az Athlon64 3200+, 2X512 rammal azért nem gyenge. Samsung SP1203 winyó, és egy 320GB-os SATA Western Digital másoltam a pen drive-ra.

A szóban forgó pen drive, 1GB-os változat:
http://www.adata.com...s-f-usb-pd2.htm

Szerkesztette: Macska 2005. 11. 14. 00:02 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21