uff...
HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon
Elküldve: 2005. 02. 10. 12:55
A hozzászólásokból is látszik, hogy ha valaki igazán jó köridőt akar menni, akkor valamennyire muszáj megtanulnia az autó beállításait de főleg a változásokra eszközölt reakcióit
szóval igazából mindegy milyen setup pakk az alap, de nekem eddig mindig az Irolandon kellett a legkevesebbet módosítani
uff...
uff...
Elküldve: 2005. 02. 10. 14:58
Végre megszereztem a kormány adapterét, mindjárt ki is próbálom!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 15:05
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 12:55
A hozzászólásokból is látszik, hogy ha valaki igazán jó köridőt akar menni, akkor valamennyire muszáj megtanulnia az autó beállításait de főleg a változásokra eszközölt reakcióit
szóval igazából mindegy milyen setup pakk az alap, de nekem eddig mindig az Irolandon kellett a legkevesebbet módosítani
uff...
uff...
Khm, ez nem igaz.
Elküldve: 2005. 02. 10. 15:18
Idézet: MajaG - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 16:05
Khm, ez nem igaz. 
A kivétel erősiti a szabályt
Elküldve: 2005. 02. 10. 15:22
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 14:58
Végre megszereztem a kormány adapterét, mindjárt ki is próbálom!
Elküldve: 2005. 02. 10. 15:37
Mentem egy próbakört FFB-vel, de ez valami szörnyű!
Ha elkezdek kanyarodni, akkor azonnal abba az irányba ugrik a kormány, ilyenkor ellen kell tartanom, de egyébként semmilyen különbség nincs például a kerékvető és az aszfalt között...
A setupban minden érték 100%-ra van tolva!
Elképzelhető, hogy csak nekem nehéz megszokni, de fura, hogy kanyarban nem nagyon aktívkodik az FFB... Egyszerűen elrántja a kormányt abba az irányba, mintha az ideális ívtől függene a dolog!
Ha elkezdek kanyarodni, akkor azonnal abba az irányba ugrik a kormány, ilyenkor ellen kell tartanom, de egyébként semmilyen különbség nincs például a kerékvető és az aszfalt között...
Elképzelhető, hogy csak nekem nehéz megszokni, de fura, hogy kanyarban nem nagyon aktívkodik az FFB... Egyszerűen elrántja a kormányt abba az irányba, mintha az ideális ívtől függene a dolog!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 15:39
Megint mentem... Ez előre látja a kanyart és az íven elkezd kanyarodni!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 15:40
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 15:37
Mentem egy próbakört FFB-vel, de ez valami szörnyű!
No akkor most...
A progi csak akkor ránt a kanyarban az ivre, ha be van kapcsolva a kormánysegitség...
Kis csiter...
FFB: nem elég 100%-ra tenni, felette be kell kapcsolni, hogy "Wheel", amig nem állitod be azt is, addig nem lesz FFB-d rendesen...
A kerékvetőknél érezned kell a rezgést...
Elküldve: 2005. 02. 10. 15:41
Idézet: BraveF1 - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 15:40
A progi csak akkor ránt a kanyarban az ivre, ha be van kapcsolva a kormánysegitség... 
Kis csiter...
FFB: nem elég 100%-ra tenni, felette be kell kapcsolni, hogy "Wheel", amig nem állitod be azt is, addig nem lesz FFB-d rendesen...
Kis csiter...
Be van állítva a 'wheel', de nincs bekapcsolva a kormányrásegítés!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 15:51
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 15:41
Be van állítva a 'wheel', de nincs bekapcsolva a kormányrásegítés!
Akkor biztos a hajszáritó adapterét hoztad el...
Elküldve: 2005. 02. 10. 15:58
Viszont nincs minden FFB érték 100%-on, csak a legelső! A többi (fentről lefelé): 37%, 100%, 120%, 50%!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 16:08
Jareth! Logitech esetén -xx%-ra kell tenni a FFB-t. Akkor Kanyarban nem kifele fog húzni. Illetve a game controllersnél ha be van kapcsolva a középre húzás, akkor azt szintén kapcsold ki. Ha megy az autó, akkor úgyis irányba húzza magát a kormány. Jó gyakorlást!
Elküldve: 2005. 02. 10. 16:14
Idézet: Hummin - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 16:08
Jareth! Logitech esetén -xx%-ra kell tenni a FFB-t. Akkor Kanyarban nem kifele fog húzni. Illetve a game controllersnél ha be van kapcsolva a középre húzás, akkor azt szintén kapcsold ki. Ha megy az autó, akkor úgyis irányba húzza magát a kormány. Jó gyakorlást!
A középre húzás ki van kapcsolva, illetve hát nincs előtte pipa!
A -xx%-ot a játékban állítsam át?
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 16:20
Amit mínuszba lehetett állítani, azt belőttem, de így is középre húz a kormány, valamit állandóan kidobja a seggét az autó, pedig a setup jó!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 16:21
Lehet, hogy le kellene töltenem a Logitech drivert újra? Most nincs fent...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 16:34
Nem segített...
Ha valaki rendelkezik 'Logitech Wingman Formula Force GP' kormánnyal, az legyen kedves és magyarázza el, hogy hogyan kell beállítani, hoy normálisan működjön a dolog!
Ha valaki rendelkezik 'Logitech Wingman Formula Force GP' kormánnyal, az legyen kedves és magyarázza el, hogy hogyan kell beállítani, hoy normálisan működjön a dolog!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 17:24
Én feltelepítettem a kormány drivereit bedugtam szépen körbetekertem a kormányt minden felé, hogy beálljon, aztán a játékon belül állítgattam csak be azokat a dolgokat, amit kell... vagyis azt az egy minuszos értéket... mást nem. Nekem így is kafán megy Nem kellett semmi extra beállítást buzerálni
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 02. 10. 17:54
Egy mínuszos érték? Én kettőt tettem mínuszba... Na mindjárt megnézem a beállításokat!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 10. 19:39
Idézet: Hummin - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 16:08
a -100 és +100 között azért csak látta volna a különbséget Jareth!
ugyanis +100-nál nálam úgy indul a dolog a boxból (automata bekapcsolva), hogy az autó kikanyarodik jobbra, a kormány meg full balra fordul el.
bár lehet, hogy az a 2 érték, amit áttett Jareth mínuszra, az lehet maga a kormánymozgás, és ezért a lényeg jó. és csak visszahatásoknál rossz az irány.

Súgó
A téma zárva.