Idézet: Piftuka - Dátum: 2012. 11. 29. 18:06
Semmi gond!

Köszönöm a választ mindenkinek! Az a helyzet, hogy a topic-ban olvasható rövidítéseknek nagyjából a 90%-át nem értem. :-Đ
Az AH-ra visszatérve van két kérdésem:
Nem vagyok AH mester, de pár (talán) használható ötlet kereséshez:
Amennyire lehet, határold be amit keresel, vagy legalább érték nélkül add meg, hogy milyen tulajdonságok legyenek rajta, ezzel már nagymértékben le lehet szűrni a találatokat a neked megfelelőekre.
Fejlődő karakternek a szinteket is érdemes megadni, én annó úgy csináltam, hogy az aktuális szint +2 -4 szint, ez általában használható volt, és ha nagyobb szintűt adott ki, akkor se sokat kellett már fejlődni hozzá.
A leszűrés után az első sorbarendezés nálam az időrendi, hogy a már fentebb említett, olcsón berakott cuccokat esetleg megtaláljam, tehát a 1d12h látszik elöl. Itt csak buyoutos jöhet szóba persze.
Ha így nincs a kedvemre való, akkor időrendileg megfordítom a keresést, és megnézem, hogy van-e lassan a licit végéhez közeledő, a pénzügyi helyzetemnek még elfogadható árú cucc. Ha buyoutos, akkor esetleg elgondolkozok a megvételen, ha nem az, akkor rálicitálok. Itt szokott halálra idegesíteni, hogy a mutatott pillanatnyi érték már régen nem annyi, van, hogy 3-4 újralicit után lesz enyém az elsőség. Megesik, hogy valami cuccért nem nagyon kell harcolni, egy licittel az öledbe hullik, de sokszor bid-war van a végén, azt én jó esetben elvesztem, nagy ritkán sikerült eddig az utolsó másodpercben nekem nyerni (stopperes licit vagy AH-bot /ami persze nem létezik/ a nyerő...).
Árak behatárolásához kábé elég az, hogy 60-as szint alatt max akkor érdemes milliókat költeni cuccra, ha teszem fel min requrement level csökkentő van rajta (és főleg fegyver esetében), mert akkor nagyban megkönnyíti 60-hoz közeledve a fejlődést. 60 után viszont elszabadulnak az árak, nem lehet azt mondani semmire se, hogy túl olcsó vagy drága, mindenre van példa. Kicsit is gyengébb statokkal már 10k goldért se visznek el néha semmit tőlem. Ezt a két cuccot már harmadjára teszem be AH-ba, legalább 100k-t szeretnék kapni értük, mert én is vettem, de nem megy el. Nem szuper cuccok, de nem is drágák.

Valószínűleg mittudomén, 5k goldért betenném, akkor valaki elvinné ezeket is, de az annyira kevés pénz, hogy értelmetlen emiatt AH-zni. Akkor inkább szétszedetem kováccsal majd.