HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5221 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 01. 01:38

Barbarral nyomom, hasonlo ertekeken futok, az 59M az nagyon szep teljesitmeny, nekem is 60-65M korul mozgott a kovetkezo ertekekkel: MP7-8-at szoktam volt tolni, de legutobb extra eros undorom tamadt a jatek irant, szoval majd meglatom...

http://eu.battle.net...-2345/hero/3600

A Skornt lehet nem mutatja mert AH-ban futtatom mikor nem jatszom.. 1470 d[s 10% speed, 320 str, 185%+100% crit.

edit:

atlag ertekek:
AR 650
DPS 194k unbuffed (325k WOTB + enchantress)
6.5k armor
5.8% LS
~300 LoH

Szerkesztette: TNTmax 2012. 12. 01. 01:39 -kor

If your mind can conceive it, you will achieve it.

#5222 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 20:40

azért van abban valami poén hogy barbárral mennyi dpst lehet kihozni, nekem WDvel majd 2500 main stattal, 30crit és 360 crit dam mellé van 60k dpsem ^^

(most nézem 3400 mainstat= 86k)

Szerkesztette: DOOMER 2012. 12. 01. 20:43 -kor

#5223 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 21:27

ezt az eventet ma láttam legelőször fél évnyi játék után:

Kép

legalább volt valami rewardja :)

#5224 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 02. 01:26

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 01. 20:40

azért van abban valami poén hogy barbárral mennyi dpst lehet kihozni, nekem WDvel majd 2500 main stattal, 30crit és 360 crit dam mellé van 60k dpsem ^^

(most nézem 3400 mainstat= 86k)

Csak hogy teljes legyen a kép:
23% attack speed gearen
3% attack speed (enchantress)
50% crit (Battle Ragevel együtt ami 3-at ad)
541% crit damage

Meg egy 46,5 average damage bónuszt adó nyaklánc is van ami szépen megdobja a végeredményt. Average Damage-t sokan alulértékelik, pedig nagyonnagyon erős stat dps szempontból.

Grat a Crossbowhoz, gondolom egy duplasocketes 100% Manticore. :D

Szerkesztette: TNTmax 2012. 12. 02. 01:30 -kor

#5225 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 02. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 12. 02. 01:26

Csak hogy teljes legyen a kép:
23% attack speed gearen
3% attack speed (enchantress)
50% crit (Battle Ragevel együtt ami 3-at ad)
541% crit damage

Meg egy 46,5 average damage bónuszt adó nyaklánc is van ami szépen megdobja a végeredményt. Average Damage-t sokan alulértékelik, pedig nagyonnagyon erős stat dps szempontból.

Grat a Crossbowhoz, gondolom egy duplasocketes 100% Manticore. :D

akkor az armory a szar mert marhára nem mutatja ezeket :)

a hand crossbow meg egy szar calamity volt ohne socket, ofc.

#5226 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 02. 12:43

Hja, armory olyan amilyen.. biztos nehéz lett volna egy olyan statisztikai oldalt belerakni, mint amit ingame látsz az Inventory / Details alatt.

#5227 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 02. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 11. 29. 19:39

Nem vagyok AH mester, de pár (talán) használható ötlet kereséshez:
[..]Árak behatárolásához kábé elég az, hogy 60-as szint alatt max akkor érdemes milliókat költeni cuccra, ha teszem fel min requrement level csökkentő van rajta (és főleg fegyver esetében), mert akkor nagyban megkönnyíti 60-hoz közeledve a fejlődést. 60 után viszont elszabadulnak az árak, nem lehet azt mondani semmire se, hogy túl olcsó vagy drága, mindenre van példa.[..]

Köszi a tippeket! ;-)

Azt azért elmondom, hogy természetesen tudatosan vásárolok. Mindig használom a kereső funkció egyes "szűrőit".

A legfőbb probléma az, hogy nem csak "60 után szabadulnak el az árak"! :-(

Most például Dan-tól kaptam kölcsön egy nagy sebzésű fegyvert (bár - RPG rajongóként - mindig szíven üt a látvány, hogy a varázslónő karakterem, egy "ember nagyságú", két kezes kalapácsot szorongat), amivel Act I-en MP10 mellett is viszonylag gyorsan haladtam.

Viszont áttértem Act II-be, és ott mintha "elvágták volna" a hatékonyságot. (Aránytalan az Act I vége és az Act II eleje közötti különbség.)

Fentiek miatt azon vagyok, hogy vegyek egy 700-800 DPS körüli wand-ot, de egyszerűen 500.000 körüli áron indulnak ezek, és még 20-22h van vissza az aukcióból, amikor már 1-1,5 millióra felszökken az áruk, majd a "csillagos égben" állapodik meg.

Esélyem sincsen megvenni. Számtalan alkalommal jártam így "bracer", "shoulder", "pants", "gloves" páncélrészekkel is. Az ékszereket nem is említem, mert a jelen szintemnek megfelelő ékszerek olyan "horror" áron mennek, hogy jobb nem is gondolni rájuk.

Ugyanakkor sajnos számos, AH-ba feltöltött cuccom elment percek alatt. (A "rekord" az néhány másodperc volt.) Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy erősen áron alul adtam el pár igen jó "rare" páncélt és fegyvert!

Talán már több millió aranyam lehetne, ha egy-egy ilyen cuccot nem 19.990-49.990 közötti árakon adtam volna el. Talán némelyik annak tízszereséért, vagy még többért is elment volna. :think:

Dan ugyan felajánlotta, hogy kérdezzek itt mindig, hogy mi mennyit ér, de nyilván nem foglak itt benneteket több tucat "rare" tárgy árával kapcsolatban kérdezgetni.

Ettől függetlenül tény: nem vagyok olyan rutinos "róka", mint Ti, de már én is elég ideje AH-zom ahhoz, hogy lássam, az ottani árképzés mellőz bármiféle logikát, és igazán jól csak azok járnak mindig, akik jelentős vagyonnal rendelkezve, meg tudják venni az igazán jó cuccokat. (És/vagy "időmilliomosok," tehát éjjel-nappal az AH-t bámulják.)

Egy finoman szólva is erősen "tárgyfüggő" játék esetében nagyon kellemetlen a többiek számára.

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 11. 29. 21:31

Csak egy tipp bid war-hoz: Teszel egy darab licitet az elején a kiszemelt tárgyra, így bekerül az AH listádba. <1min-nél pedig teszel rá egy legényest. :)
Én például mindig így csinálom, és szinte mindig megnyerem a végén.

Köszi! Ezt a módszert szoktam alkalmazni eddig is. ;-) A baj ott volt, amit fentebb is említettem.... "legényes" bid-re nem telik. :-)

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 30. 09:56

Egyébként teljesen igaza van, mindig felvillanyozódom egy pillanatra, amikor legendary-t találok, gyors ID után viszem is a kovácshoz a 99%-át némi brimstoneért, ami elég illúzió romboló.

Mi a titka, hogy Legendary cuccot találjon az ember? Eddig még nagyon a játék elején találtam két kacatot (9.000-ért ment el darabja), azóta semmi. Én már annak is örülnék, ha vackok esnének, csak esnének! :-)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5228 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 02. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 02. 14:36

Mi a titka, hogy Legendary cuccot találjon az ember?

Semmi, mázli kérdése az egész. Magic Find növelése segít valamennyit, jó ha van belőle 200 körül, de inkább 300+. 60-as szint alatt ne foglalkozz ezzel. 60. szinttől bejön a képbe a Nephalem Valor buff ami sokat segít.
NV buff: elit pack / champion pack / resplendent chest / eventek teljesítésekor kapsz egyet fél órára, 5-ig lehet felstócolni, és +15%-ot ad MF és GF-re darabonként.

#5229 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 12. 02. 15:36

Semmi, mázli kérdése az egész. Magic Find növelése segít valamennyit, jó ha van belőle 200 körül, de inkább 300+. 60-as szint alatt ne foglalkozz ezzel. 60. szinttől bejön a képbe a Nephalem Valor buff ami sokat segít.
NV buff: elit pack / champion pack / resplendent chest / eventek teljesítésekor kapsz egyet fél órára, 5-ig lehet felstócolni, és +15%-ot ad MF és GF-re darabonként.

Ez is mák kérdése. Tegnap végre én is elértem az első 60-ast Hell A3 vége felé (wizard), még Azmodan előtt (mondjuk egy jó darabig nem játszottam, a héten vettem elő újra), aztán egy lendülettel letoltam még az A4-et is, Diablo-val együtt és belekezdtem az Inferno A1-be (paragon szintet még nem léptem, kb. a felénél járok). A Hell A4-en, 5-ös NV-vel is csak sárga esett, de tömegével (igaz, csak olyan 150 körüli mf összesen, nem erre gyúrok). Bár ez az én "szerencsém", nem panaszkodok. :) Van egy-kettő benne így is, ami megér 50-100k-t, én kicsiben játszom. :)
Amúgy az AH-ban ki lehet fogni jó dolgokat. Én pl. egy sárga kardot találtam a wizardomnak sok Int-bónusszal, ami 8k-ról 16k-ra emelte a dps-em, és mindössze 20k volt az ára, azonnal megvettem. Egész jó kesztyűt is vettem már 10k-ért, ami kb. +2.5k dps-t adott még. Szegény Azmodant szinte állva (+ arcane hydra) levertem, csak a blood pool-ok elől szaladtam odébb. :) Diablo is elég könnyű volt, már ahhoz képest, hogy nightmare-en mit összeszenvedtem vele.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#5230 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 16:35

69,58M xp/h-t sikerult elernem. :)
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#5231 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 01:28

Üzenet megtekintéseIdézet: ecneB - Dátum: 2012. 12. 03. 16:35

69,58M xp/h-t sikerult elernem. :)

Az igen. Milyen MP-n és egy Armory linket mondanál?

#5232 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 04. 10:05

Na nekem meg elkészült a farm barbi:
http://eu.battle.net...161/hero/660772

Ennyi az unbuffed dps, 85k battle rage-el, és jetimódban 110k.
-alap mf 130(itemből)
-6200armor
-resi 5-600
-28k hp
-6%ls
Azért úgy ~12M ment rá karira eddig, amiből már visszatermelt 5M-t. Még veszek rá majd egy mf-es ik helmet meg kesztyűt azt annyi nem költök rá többet. Azt a fasza offhandet találtam azért az egy kicsit húzós lett volna(25-35M ér). mp0-mp2-őt runolom, act3 alkaizer körök.
Farm karinak tök jó, bazi gyors vele a farm, a gyors xp miatt is megyek alacsony mp lvlen meg azért is mert ennyit bír a picipuha :D Magasabb mp-n már nem mondhatnám el azt hogy húdegyors. Bár még mp3at nem is teszteltem :think: Szal a lényeg, hogy egész jó lett ennyi pézből :)

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 12. 04. 10:26 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5233 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 10:56

Nekem nagyon beállt a napi 1 legend vagy set itemre, tökmindegy mennyit tolom, milyen mp -n, milyen mf -en, ennyi esik és csók, persze a szarabb leosztásból.
Goblint csókoltatom, tegnapi 5-6 találkozásból szinte mindegyik kivétel nélkül pakk mellett volt és be is szaladt a genya, amúgy dobott valaha valakinek valami értelmeset?
Nekem ezt sikerült összedobni, innen már nagyon sokba fájna, inna gatyával még szemezek, de sok hp -t buknék vele. Tegnap mp7 -en toltam, egyedül a reflectes pakkok szaladgálósak, aztán ha becsúszik pár crit, akkor futi vissza, legszivesebben kivenném ezt a módosítást.
http://eu.battle.net...933/hero/507401
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#5234 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 11:02

Én nagyon ráuntam most, assassin's creed - brotherhood jó alternatíva D3-ra, remélem jön valami értelmes patch, amiért érdemes újra belekezdeni.

Ríszpekt mindenkinek, aki elért plvl 40-50+-t :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#5235 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 04. 10:05

Na nekem meg elkészült a farm barbi:
http://eu.battle.net...161/hero/660772

Ennyi az unbuffed dps, 85k battle rage-el, és jetimódban 110k.
-alap mf 130(itemből)
-6200armor
-resi 5-600
-28k hp
-6%ls
Azért úgy ~12M ment rá karira eddig, amiből már visszatermelt 5M-t. Még veszek rá majd egy mf-es ik helmet meg kesztyűt azt annyi nem költök rá többet. Azt a fasza offhandet találtam azért az egy kicsit húzós lett volna(25-35M ér). mp0-mp2-őt runolom, act3 alkaizer körök.
Farm karinak tök jó, bazi gyors vele a farm, a gyors xp miatt is megyek alacsony mp lvlen meg azért is mert ennyit bír a picipuha :D Magasabb mp-n már nem mondhatnám el azt hogy húdegyors. Bár még mp3at nem is teszteltem :think: Szal a lényeg, hogy egész jó lett ennyi pézből :)

Gz! Nice lett a Barb! Talán este felnézek majd! :)

#5236 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 12. 04. 13:49

Gz! Nice lett a Barb! Talán este felnézek majd! :)

Akartam is kérdezni, hogy azért 2 wiener schnitzel meg Mozart golyó között gondolom, azért majd felnézel... :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5237 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 12. 04. 01:28

Az igen. Milyen MP-n és egy Armory linket mondanál?

http://eu.battle.net...53/hero/6293888

mp0-n toltam, kisse modositott alk run-on

Sajnos egy oran at nem tudtam tartani, ott 55-60 millara jott ki
| Jóga | dART | d2jsp |

#5238 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 12. 02. 15:36

Köszi az újabb info-kat! Jelenleg nincsen kimondottan sok "Magic Find" értéke a karakteremnek, hiszen még "csak" a "Nightmare" fokozaton tart, és az általa viselt tárgyak sem rendelkeznek sok "MF" bónusszal.

Ugyanakkor érdekes módon egyes pályarészek a többihez viszonyítva valamiért mégis sokkal több "rare" cuccot adtak. Ilyen például az a pálya, ahol Kuule testrészeit kell összegyűjteni, majd vele is megvívni. Nagyjából tízszer olyan gyakran esett "rare" tárgy, mint a többi helyszínen.

Sajnos "Legendary", vagy "Set" item viszont még mindig, azóta sem! :huh:

Jó hír viszont, hogy egy "Slorak's Madness" nevű wand-ot sikerült megvennem a hétvégén, és ami annál is meglepőbb, hogy az első és egyetlen bid az enyém volt, pedig 1,5 napnál licitáltam rá. Nem volt olcsó (450.000 arany volt az ára), így szinte teljesen elfogyott a pénzem, viszont eddig úgy érzem, megérte.

Éppen csak kipróbálni volt időm, de a korábbi wand-hoz képest most sokkal erősebbeket sebez a karakterem. Már csak egy kis "Life steal/regen", és "Crit chance" bónuszt kellene összegyűjtenem, és egészen ütőképes lenne a karakterem. ;-)

Íme a jelenlegi felszerelés
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5239 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Evil. - Dátum: 2012. 12. 04. 10:56

Nekem nagyon beállt a napi 1 legend vagy set itemre, tökmindegy mennyit tolom, milyen mp -n, milyen mf -en, ennyi esik és csók, persze a szarabb leosztásból.
Goblint csókoltatom, tegnapi 5-6 találkozásból szinte mindegyik kivétel nélkül pakk mellett volt és be is szaladt a genya, amúgy dobott valaha valakinek valami értelmeset?
Nekem ezt sikerült összedobni, innen már nagyon sokba fájna, inna gatyával még szemezek, de sok hp -t buknék vele. Tegnap mp7 -en toltam, egyedül a reflectes pakkok szaladgálósak, aztán ha becsúszik pár crit, akkor futi vissza, legszivesebben kivenném ezt a módosítást.
http://eu.battle.net...933/hero/507401

tegnap 3-4 orat toltam osszesen, 5 set es 4 legendary
egyszeruen mp0-n esik a legtobb legend nekem, sokkal tobbet szamit imho a monsterkill/min, mint a magas mf
| Jóga | dART | d2jsp |

#5240 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Evil. - Dátum: 2012. 12. 04. 10:56

soha - már ha az értelmesen az oranzs, set és design itemeket értjük :) ugyanez a helyzet az objectekkel és endbossokkal is, még soha nem dobott egyik sem ilyet nálam. minden "értelmes" loot vagy sima mobból vagy packból jött. bár őszintén szólva objectekből csak azokat zúzom le/szedem ki ahol sok van egy helyen, nem fogok minden egyes laza követ felborogatni katedrálisban pl.

Idézet

egyszeruen mp0-n esik a legtobb legend nekem, sokkal tobbet szamit imho a monsterkill/min, mint a magas mf

uez nálam is. sajnos túl kicsi a drop% ahhoz hogy megérje tökölni, hiába jobb töredékekkel az esélyed ha 3x annyi idő leverni egy packot (mégha másodpercekben is méred).

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.