HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5201 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 29. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 29. 14:02

Ilyenkor szóljatok már, lemaradtam a jó kis akcióról :)

HP miatt én nem aggódom, jelenleg van 39.5K, bőven elég mindenre, HOTA critjei 8-10K között töltenek vissza és akkor a rend-et még nem is használtam :)

igazabol 30k alatti hp-val is siman elvoltam, de vannak packek amik meg 50k-val is neha gondot tudnak okozni.

horde fire chains refdam +random

brrrr
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#5202 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: ecneB - Dátum: 2012. 11. 29. 12:28

vallasbol 150 str+ 130vita+ 60allres+ os rarek fillerekert vesztegetik
blackthorne amu meg gatya a statok + setbonus miatt eleg jol megdobtak a hpmat. en ezeket tudom ajanlani igy latatlanban ^_^

Néztem az amud, de az horror áron volt fent. :)
Az a baj, hogy nekem a 2 fegyveren is volt vagy 400-400 str és vit, aztán most nehéz pótolni.

brimstone: fck, akkor mégis rosszkor adtam el. Pedig azt hittem, hogy az 5x ár elég jó, de a 80k/db még jobb lett volna... :-D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5203 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 11. 29. 11:02

Pl. csak a héten vettem 1d12h-val kb. 5 rare 1h weapont, amin 3-4 millát lehetett keresni. Darabján.

Ezt légyszíves magyarul is írd le, mert én nem értem! :-)

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 11. 29. 11:02

Vagy pl. most adtam el az összes brimstonet, amit egy hónapja vettem: 6-7k között vettem, most 32k-ért ment el.

Mi az a "brimstone"? :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5204 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 29. 15:55

Barbaizmus van már itt is, de skacok kibaszott jó a barb :D D2-ben is imádtam a ww barbot minden reset után építettem egyet laderre, mostmeg magam tapasztalom meg hogy d3-ban is a ww barb egy állat. :D

Jcage: fegyón statot gyűjteni csak kivételes esetekben szabad(pl. esik vmi imba cucc és megtartod), qrva nehéz cserélni, ez hatványozottan igaz dualwieldre ugye.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5205 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 11. 29. 15:52

"1d12h-val vásárolni": Az aukciós házba bekerülés után gyakorlatilag azonnal megveszel valamit. 1d12h-tól számol vissza, gyk másfél nap.
rare: a sárga cucc
a 1h weapont gondolom érted :)

Brimstone: a kováccsal lezúzatott lvl60 feletti legendary cucc-ból jön, kovácsolás alapanyaga a későbbiekben (Fiery Brimstone)

Jcage: szerintem nem adtad el rosszkor (ha már lemaradtál a 80k-ról). Ennél kétlem, hogy mostanában feljebb menne az ára, ez is egy baromság miatt volt. Kijött valami poszt, hogy tervezik, hogy valamit kezdenek a brimstone-nal, hogy újra legyen értéke, erre pár óra alatt eltűnt az összes olcsó legendary az AH-ból, a brim ára pedig ment fel, mint a gép. Szóval kétlem, hogy lesz mégegyszer Budán... :)

Szerkesztette: bálesz 2012. 11. 29. 16:02 -kor

"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#5206 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 16:05

Aukcióknál, amikor keresgélsz az utolsó oszlop a hátralévő időt mutatja. Érdemes nézegetni a frissen berakott tárgyakat, 1D11H lesz kiírva hátralévő időnek (1nap, 11 óra). Gyakran raknak be erősen alul árazva cuccokat emberek, nagyrészt tudatlanságból (én pl vettem 2 millióért egy gyűrűt nemrég, ami ma úgy 30-at ér, legalábbis a közeli társai ennyiért futnak, de kb 5-10 között eladható tutira).

Brimstone craft alapanyag, olyan mint az essence-ek, de csak legendary, vagy set cuccokhoz kellenek, amiket úgyse fogsz csinálni, mert nem éri meg és mert sosem találsz hozzá receptet :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#5207 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: bálesz - Dátum: 2012. 11. 29. 16:01

Jcage: szerintem nem adtad el rosszkor (ha már lemaradtál a 80k-ról). Ennél kétlem, hogy mostanában feljebb menne az ára, ez is egy baromság miatt volt. Kijött valami poszt, hogy tervezik, hogy valamit kezdenek a brimstone-nal, hogy újra legyen értéke, erre pár óra alatt eltűnt az összes olcsó legendary az AH-ból, a brim ára pedig ment fel, mint a gép. Szóval kétlem, hogy lesz mégegyszer Budán... :)

Szvsz szerintem pár nagyobb patchen belül kezdenek valamit a forge rendszerrel, mert jelen körülmények között teljesen feleslegesen áll ott a kovács.
Craftolható legendary cuccokat nem tudom milyenek, de kétlem, hogy sok értelme lenne próbálkozni velük.

#5208 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 16:34

Többiek megválaszolták. Bocs, ha nem volt érthető.

@Dan: Tudom, hogy nem azon illik statot gyűjteni, csak így alakult. :D

@Nevl: Egyetértek. Csak a salvage gomb 'kopik' a kovácsnál...
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5209 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 11. 29. 16:34

Többiek megválaszolták. Bocs, ha nem volt érthető.

Semmi gond! :-) Köszönöm a választ mindenkinek! Az a helyzet, hogy a topic-ban olvasható rövidítéseknek nagyjából a 90%-át nem értem. :-Đ

Az AH-ra visszatérve van két kérdésem:

1. Honnan tudom azt, hogy mikor adok el valamit túl alacsony áron? Ha az AH-ba feltöltést követően 1-2 percen belül elviszik (többször előfordult), akkor az ezt jelenti biztosan? Esetleg csak véletlen volt, és éppen akkor böngészték többen az AH kínálatát?

2. Hogyan tudtok "potom" áron vásárolni újonnan feltöltött rare cuccokat? Az én tapasztalatom szerint (igaz, még a 41-es szint alatti cuccokról van szó) jellemzően a jobb cuccoknak nem adnak meg "buyout" árat. Így aztán nem tudom megvenni.

Ezért inkább eddig én mindig idő szerint rendeztem, és mindig az a tárgy volt az első, amelyre a legrövidebb időn belül lejárt az aukció. (A másik, hogy kimondottan a "buyout" szerint rendezem a tárgyakat.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5210 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 18:57

Kép

Kép

Nem is lett annyira rossz, kifejezetten jol jon a raw dmg all res paros, vita helyett mondjuk elviseltem volna egy ias/cc/cd-t
Ilyen jot meg nem ubereztem, rendesen megizzadtunk azert

Kép

Kép

de sikerult. :)
| Jóga | dART | d2jsp |

#5211 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 11. 29. 18:06

Semmi gond! :-) Köszönöm a választ mindenkinek! Az a helyzet, hogy a topic-ban olvasható rövidítéseknek nagyjából a 90%-át nem értem. :-Đ

Az AH-ra visszatérve van két kérdésem:

Nem vagyok AH mester, de pár (talán) használható ötlet kereséshez:

Amennyire lehet, határold be amit keresel, vagy legalább érték nélkül add meg, hogy milyen tulajdonságok legyenek rajta, ezzel már nagymértékben le lehet szűrni a találatokat a neked megfelelőekre.

Fejlődő karakternek a szinteket is érdemes megadni, én annó úgy csináltam, hogy az aktuális szint +2 -4 szint, ez általában használható volt, és ha nagyobb szintűt adott ki, akkor se sokat kellett már fejlődni hozzá.

A leszűrés után az első sorbarendezés nálam az időrendi, hogy a már fentebb említett, olcsón berakott cuccokat esetleg megtaláljam, tehát a 1d12h látszik elöl. Itt csak buyoutos jöhet szóba persze.

Ha így nincs a kedvemre való, akkor időrendileg megfordítom a keresést, és megnézem, hogy van-e lassan a licit végéhez közeledő, a pénzügyi helyzetemnek még elfogadható árú cucc. Ha buyoutos, akkor esetleg elgondolkozok a megvételen, ha nem az, akkor rálicitálok. Itt szokott halálra idegesíteni, hogy a mutatott pillanatnyi érték már régen nem annyi, van, hogy 3-4 újralicit után lesz enyém az elsőség. Megesik, hogy valami cuccért nem nagyon kell harcolni, egy licittel az öledbe hullik, de sokszor bid-war van a végén, azt én jó esetben elvesztem, nagy ritkán sikerült eddig az utolsó másodpercben nekem nyerni (stopperes licit vagy AH-bot /ami persze nem létezik/ a nyerő...).

Árak behatárolásához kábé elég az, hogy 60-as szint alatt max akkor érdemes milliókat költeni cuccra, ha teszem fel min requrement level csökkentő van rajta (és főleg fegyver esetében), mert akkor nagyban megkönnyíti 60-hoz közeledve a fejlődést. 60 után viszont elszabadulnak az árak, nem lehet azt mondani semmire se, hogy túl olcsó vagy drága, mindenre van példa. Kicsit is gyengébb statokkal már 10k goldért se visznek el néha semmit tőlem. Ezt a két cuccot már harmadjára teszem be AH-ba, legalább 100k-t szeretnék kapni értük, mert én is vettem, de nem megy el. Nem szuper cuccok, de nem is drágák.
Kép
Valószínűleg mittudomén, 5k goldért betenném, akkor valaki elvinné ezeket is, de az annyira kevés pénz, hogy értelmetlen emiatt AH-zni. Akkor inkább szétszedetem kováccsal majd.

#5212 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 21:31

Csak egy tipp bid war-hoz: Teszel egy darab licitet az elején a kiszemelt tárgyra, így bekerül az AH listádba. <1min-nél pedig teszel rá egy legényest. :)
Én például mindig így csinálom, és szinte mindig megnyerem a végén.

#5213 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 22:20

Erre sajnos nekem nincs lehetőségem, a pénzügyi helyzetem azon múlik, mennyit farmolok (nem sokat), mert AH-ból nincs bevételem. A másik, amit nem is igazán értek, egy orbitális kibaszás a kispénzűekkel szemben, miszerint a legnagyobbat licitáló visszakapja a sajátja és az utána következő licit különbözetét. Na ilyen a világban nincs, ez arra jó, hogy a multimilliomos bármit megvehessen az olyanok elöl, mint én, és még csak nem is fáj neki sok pénzbe... :angry:

#5214 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 22:56

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 11. 29. 23:20

Erre sajnos nekem nincs lehetőségem, a pénzügyi helyzetem azon múlik, mennyit farmolok (nem sokat), mert AH-ból nincs bevételem. A másik, amit nem is igazán értek, egy orbitális kibaszás a kispénzűekkel szemben, miszerint a legnagyobbat licitáló visszakapja a sajátja és az utána következő licit különbözetét. Na ilyen a világban nincs, ez arra jó, hogy a multimilliomos bármit megvehessen az olyanok elöl, mint én, és még csak nem is fáj neki sok pénzbe... :angry:

Viszont ha két multimilliomos összeakad egy cuccon, akkor az egyik nagyon megszívja :D

#5215 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 29. 16:07

Craftolható legendary cuccokat nem tudom milyenek, de kétlem, hogy sok értelme lenne próbálkozni velük.

jól kétled :D
yooccoo#2929

#5216 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 30. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: ecneB - Dátum: 2012. 11. 29. 18:57

Nem is lett annyira rossz, kifejezetten jol jon a raw dmg all res paros, vita helyett mondjuk elviseltem volna egy ias/cc/cd-t
Ilyen jot meg nem ubereztem, rendesen megizzadtunk azert
de sikerult. :)

szép lett :)
btw vismajor-t ismerem vhonnan, nem diablo páholyos volt, vagy d2jsp?(vagy mind2)
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5217 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 08:27

US #1 HC P100 szerint mi a hiba a játékban

érdemes elvolvasni. kár hogy blizz szarni fog a meglátásaira :/

Idézet

The emotional beauty of D2 drops was that top uniques were very few and you’d spend years hunting for a zod. But compensating for that was RAIN of colorful loot. Yes, most of it was Sigon and isenhart breastplates, but that excited players. It inspired them to start new charaters using this low-level loot. It gave morale. Next time a legendary helm drops, I’ll get excited wondering if it’s mempo. If I have to wait a day or two for another legendary helm, I’ll probably shoot myself. But if I get another one within the next 30min and it turns out to be some lvl 20 helm, I’ll still retain that thrill of the hunt.

ezt pl sosem fogják megérteni, miért annyira fontos ebben a játékban. effektíve ennek hiánya nyírja ki a lelkesedést...

#5218 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 09:56

HC Plvl100? loool :omg:

Egyébként teljesen igaza van, mindig felvillanyozódom egy pillanatra, amikor legendary-t találok, gyors ID után viszem is a kovácshoz a 99%-át némi brimstoneért, ami elég illúzió romboló.

De, ami még rosszabb, hogy amikor valami jót találok, elviszem AH-ba, eladom sok goldért... ez ok, de semmi sikerélményt nem ad. Tegnap elment a zunimasa chest 9.5 millért... ok és? Kb 10 perc játék után inkább kibontottam assassin's creed - brotherhoodot :)

Szerkesztette: Nevl 2012. 11. 30. 09:57 -kor

#5219 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 30. 09:56

HC Plvl100? loool :omg:

Egyébként teljesen igaza van, mindig felvillanyozódom egy pillanatra, amikor legendary-t találok, gyors ID után viszem is a kovácshoz a 99%-át némi brimstoneért, ami elég illúzió romboló.

De, ami még rosszabb, hogy amikor valami jót találok, elviszem AH-ba, eladom sok goldért... ez ok, de semmi sikerélményt nem ad. Tegnap elment a zunimasa chest 9.5 millért... ok és? Kb 10 perc játék után inkább kibontottam assassin's creed - brotherhoodot :)

Amig ilyen szinten telibeszarjak a botozast, addig nem is fog erni semmi semmit.. 14-16h-kat futtatjak a haverokat honapok ota ban nelkul.. Egyedul azokat tudjak kiszurni, aki 24/7 nyomja idotlen idok ota, arrol az accrol ad el rmah-n.. ilyenek.. vicc kategoria az anti cheat system blizzeknel.. bar jobban belegondolva megeri nekik szimbiozisban elni a csalokkal, beloluk is csak profitalnak.. Az hogy EU-n egy hete fos az AH senkit nem erdekel, erre sem tudok oszinten szolva mit mondani..

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 11. 30. 08:09

szép lett :)
btw vismajor-t ismerem vhonnan, nem diablo páholyos volt, vagy d2jsp?(vagy mind2)

y, jsprol-rol meg paholyrol ^^ btw,ty
| Jóga | dART | d2jsp |

#5220 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 21:59

teszteltem egy oras folyamatos xp-zest, a vegeredmeny 5 legendary es 59m xp

barbbal ki mennyit ert el? milyen route?
| Jóga | dART | d2jsp |

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.