HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#901 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 04. 14:18

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 18:35

Színekben sem szurkét és barnát szeretne a nép (tévesen mindenki erre gondol) hanem borongósabb színvilágot. Lehet sárga, rózsaszín, lila de ne a vakító meg élénk oldalról hanem a tompából válogassák ossze a színeket. Most úgy néz ki a játék mint valami giccses rajz, a 32bit osszes színe megtalálható egy képen (lásd például a fentebbi WoW shotit). Igen, látjuk hogy már nem kell 256 színbol dolgozni de azért nem kell minden modellen 1000 kulonbozo színt használni. Valami egységesség jó lenne.

^ Piftuka, ezt olvasd el légyszi, OK? Koszi.

Meg az sem mindegy, hogy hogyan emlékszik vissza valaki a játékra miután párszor végignyomta.
- Jó volt, érdekes. Majd még nyomok vele.
vagy
- Jó volt, érdekes, baromira adta a nyomasztó atmoszférát. Fú de jó visszaemlékezni rá, elo is veszem, kell a hangulat.

A jelenlegi formájában sem rossz, biztosan megveszi mindenki (foleg azok, akik aláírták a petíciót mert ok Diablo rajongók) csak éppenséggel lehetne jobb, például van mit emelni a hangulaton és az atmoszférán a képi világgal (ahogy az elozo részknél is sikerult).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#902 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 04. 15:41

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 15:18

(foleg azok, akik aláírták a petíciót mert ok Diablo rajongók)

Asszem én sem írom alá a petíciót, mert én is "vérdiablos" vagyok engem a tárgyak és a skillek fognak érdekelni... na megyek is fel bnetre. bb

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2008. 07. 04. 15:47 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#903 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 16:00

Idézet: Verghaust - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 11:13

Illetve a százerer aláíróból 99.999 úgy is megveszi a játékot, mert a Diablo nem arról szólt, hogy milyen a grafika (és baromira remélem, hogy nem is arról fog szólni).

:up:

Veri a nyálát itt a sok koca diablós, az öreg rókák meg tudják, h nem ez a fontos.  :) És ezt a Blizz is tudja. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#904 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 16:09

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 16:00

Veri a nyálát itt a sok koca diablós, az öreg rókák meg tudják, h nem ez a fontos.  :) És ezt a Blizz is tudja. :)

Szerinted a dio3 csak  passzióból készül és nincs mögötte kőkemény üzlet?  :Đ  Az öreg rókák párban járnak a vérpistikkel az ő szemszögükből nézve  :Đ
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#905 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 16:26

Senki nem mondta hogy ez a fontos. Csak hogy sokat segítene a játékon. Ennek a vitának meg semmi értelme ha a hozzászólók nagy része azt se tudja hogy mirol van szó :omg:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#906 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 16:32

egyébként csak elmondom, én anno mikor megláttam a diablo1-et, " mi ez a szar?" felkiáltással visszakézből letöröltem.

aztán utána ajándékozásból kifolyólag kipróbáltam mégis és "hogy lehettem ilyen hüje" felkiáltással toltam vagy 3 évet. majd a folytatást is vagy 5 évig, utána jött a wow és kicsit félretettem.

ha belegondolok, akkor, ott elsőre nagyon nem tetszett aztán nem bírtam letenni.

szóval szerintem várjuk ki a végét, teljesen felesleges ezen lovagolni. a csapat egyik fele ezt akarja a másikat meg egyszerűen nem érdekli a dolog ezen része, nincs értelme itt min vitázni.

még szerintem 2 év mire a dio3 kijön, addig meg még bármi változhat.

#907 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 16:38

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 16:26

Senki nem mondta hogy ez a fontos. Csak hogy sokat segítene a játékon. Ennek a vitának meg semmi értelme ha a hozzászólók nagy része azt se tudja hogy mirol van szó :omg:

Lendít, ja. Én a mai napig jáccok, sőt, itt a fórumon van vagy 10 arc, aki a mai napig tolja, pláne most reset után. Azoknak vhogy tökmindegy. Sőt, sztem 10 év múlva is jáccanánk vele.

Mondjuk asszony is jön, h de csúnya ez a játék, de pont leizélem. :) Legalább elmegy linuxon wine alatt, és a kotvák öreg 3200+-os barcim simán viszi.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#908 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 16:40

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 16:00

Az öregrókáknak nincs ehhez affinitásuk, játszagassanak csak, de ne akarjanak beleszólni, no offense  ;) Nekik így is- úgy is jó lesz...Ilyen hülyeségektől meg nem fogsz vérdiablós lenni..Inkább csak koca  ;) És akár tetszik akár nem, mr."öregrokka", igenis kőkemény biznisz van a játék mögött, mert nem 2 FT- volt amíg megcsinláják...és ez absolute logikusan kompromisszumokat von maga után.ez törvény.Ennyi
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#909 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 16:43

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 16:26

NMI :) Egyébként sztem, a játék eleje lesz csak ilyen...Rengeteg dolog van, egy egész érdekes hibrid lesz ebből a játékból, ha jó fülest kaptam TQ-s srácok is dolgoznak rajta...  :rolleyes: Szóval, ez már rég nem az igaz...wow/tq kezek is belenyúltak :) DEEE!! Emiatt egyre kíváncsibb vagyok, az összhatásra..Vagyis, akkor még kíváncsibb lennék, ha csak a TQ-s srácok nyúltak vólna bele..a wówal még mindig nem vagyok kibékülve  :smoker:

#910 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 17:05

Leslie, aki alapító tagja volt az azóta megszűnt HWSW Diablo klánnak, egyszerűen lekocadiablózzák... :omg:

Naszóval, szerintem nagyjából abba kéne hagyni a petíciókat meg összehasonlító képek gyártását, és szépen el kellene kezdeni örülni végre a jövendő játéknak, úgy, mint a bejelentés napján.

Én például elővettem a Diablo-s könyvemet (Richard A. Knaak - A vér szava), meg naponta néhány órát eltöltök a Battle.net-en, így próbálom elütni azt a néhány évet a megjelenésig. :D

#911 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 17:48

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 17:05

Leslie, aki alapító tagja volt az azóta megszűnt HWSW Diablo klánnak, egyszerűen lekocadiablózzák... :omg:

Naszóval, szerintem nagyjából abba kéne hagyni a petíciókat meg összehasonlító képek gyártását, és szépen el kellene kezdeni örülni végre a jövendő játéknak, úgy, mint a bejelentés napján.

Én például elővettem a Diablo-s könyvemet (Richard A. Knaak - A vér szava), meg naponta néhány órát eltöltök a Battle.net-en, így próbálom elütni azt a néhány évet a megjelenésig. :D

És?Az senkit sem érdekel szerintem...Semmit nem magyaráz meg, a játék szeretetén kívül  :) Én is voltam klánokban..és?Dió1 demója óta játszom a játékkal...és?  :Đ Most is megyek, és tápolom a sorcimat bneten...Tegnap elég sok júnik cuccot dobott  :rolleyes: Biztos, látták a blizzesek, h jobban fogy a gém a bejelentés után, és többen vannak fent...Kedveskedtek egy kicsit  :Đ

#912 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 18:15

Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 16:32

egyébként csak elmondom, én anno mikor megláttam a diablo1-et, " mi ez a szar?" felkiáltással visszakézből letöröltem

Én is, hehe :) Foleg a hangulat viszi el a hátán, hogyha az megragadja az embert akkor elkezd vele játszani. Utána már megteteszenek a hardcore elemek is (loot, skill tree). TQ-val is ez volt a baj szerintem, nem sok hangulata/torténete van szegénynek, emiatt aztán kevesen olnek bele idot. Pedig a tárgyrendszer nagyon jó meg a skillek sem rosszak.

Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 16:32

még szerintem 2 év mire a dio3 kijön, addig meg még bármi változhat.

Pont ezért meg amit fentebb írtam akarják a ranjongók, hogy minél tobbet hozzanak ki belole. Most kell rinyálni, nem a megjelenés után. A képi világ még csak a kezdet, lesz itt még sok sírás is, meglátod :) Ott van mindjárt az inventory ahol nem látszanak rendesen a tárgyak, arra is sokan köpnek. Jó kis old-school megoldás, a minitőr és a kétkezes balta is ugyanannyi helyet folglal el. Látom, hogy miért csinálták, szerintem jó otlet, végre nem telik meg az inventory két fegyvertől. Persze én is szerettem hogy a fegyverek milyen jól ki vannak dolgozva de úgyis máshogy néznek ki ha kézbe veszi oket az ember. Mondjuk a socketolás érdekes lesz így :think:

#913 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 04. 18:27

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 19:15

... Ott van mindjárt az inventory ahol nem látszanak rendesen a tárgyak, arra is sokan köpnek. Jó kis old-school megoldás, a minitőr és a kétkezes balta is ugyanannyi helyet folglal el. Látom, hogy miért csinálták, szerintem jó otlet, végre nem telik meg az inventory két fegyvertől. Persze én is szerettem hogy a fegyverek milyen jól ki vannak dolgozva de úgyis máshogy néznek ki ha kézbe veszi oket az ember. Mondjuk a socketolás érdekes lesz így :think:

Remélem a hellgate-ből átveszik azt hogy jobbklikkre megmutattja a tárgyat szinte teljesképernyősen(körbe is forog/forgatható), én pl szeretem nézegetni a tárgyakat :) innentől kezdve meg lehet mini meg 1 kockát elfoglaló felőlem.

szerk:ja és remélem nem kacsa Bill Roper bevonása, mert azért a TQ-s arcok mellé elkellne szvsz.

Szerkesztette: td 2008. 07. 04. 18:28 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#914 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 19:06

Idézet: td - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 18:27

Remélem a hellgate-ből átveszik azt hogy jobbklikkre megmutattja a tárgyat szinte teljesképernyősen(körbe is forog/forgatható), én pl szeretem nézegetni a tárgyakat :) innentől kezdve meg lehet mini meg 1 kockát elfoglaló felőlem.

szerk:ja és remélem nem kacsa Bill Roper bevonása, mert azért a TQ-s arcok mellé elkellne szvsz.

Írjá petíciót hogy forgassák meg és vonják be :Đ
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#915 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 19:10

Idézet: bálesz - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 10:20

:omg:

Na jó, a végén kilyukadunk oda, hogy ez egy ocsmány, összecsapott, kezelhetetlen fos hulladék lesz és inkább ki se adják...

Miközben láttunk eddig egy ingame videot.

Csak így tovább :up:

Nem kocsogoskodes tenyleg, de ha nem egy ingame video alapjan akkor megis mi alapjan lehet velemenyt alkotni jelenleg?

#916 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 19:15

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 20:10

Nem kocsogoskodes tenyleg, de ha nem egy ingame video alapjan akkor megis mi alapjan lehet velemenyt alkotni jelenleg?

Lehet véleményt alkotni, de egyesek úgy fikázzák, mintha már játszottak volna vele. Egy-két ember itt már igencsak a paci túloldalán van, úgy érzem.
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#917 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 19:17

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 13:28

Mindezt 29.476, magát "hardcore Diablo fanatikus"-nak tituláló emo hozta össze, akik szerint attól lesz "dark fantasy" a műfaj, hogy minden színtelen, sötét és fekete benne. Mert "attól jó a Diablo, hogy darkos". :)

Hát egy fenét! Ezek az emberek semmit nem tudnak a "dark fantasy" világáról.

Mar nem azert de kapasbol lehulyezel 30K embert mert mas velemenyen vannak mit te :up:

#918 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 19:18

Idézet: td - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 18:27

Aha, az jó otlet. Én is elvoltam vele, forgattam meg nézegettem minden tárgyat. Meg kulon tetszett hogy látszott mindenen a beletett mod is, nagyon jól osszerakták az egészet :up:
Itt a Dio3-ban én úgy vettem ki hogy a karakteren látszódik a felszerelés (TQ módjára). Ami jó is meg rossz is.

Hírekbol nem tudom mi igaz, így most logikusan hangzik a TQ-s fejlesztok bevonása lévén megszunt a céguk szóval új helyet kerestek, a Blizzard állásajánlatai meg pont kapóra is jottek. Bill Roper-rol már nem vagyok ennyire meggyozodve, elvan a Hellgate meg a Mythos pátyolgatásával de mivel ez elozovel nem robbantott bankot ezért lehet, hogy a Blizzard bevonta egy kis juttatás fejében.

#919 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 04. 20:32

Volt már? Metálmatyik akcióban  :Đ
http://www.youtube.c...h?v=Q815la2xHu8

sztem jól nyomják  :respect:
az énekes a fő designer, pl warcraft3-ban is(asszem)
Samwise Didier is the art director at Blizzard Entertainment. He is responsible for creating much of the artwork for computer games in the Warcraft, StarCraft, and the Diablo series. Among the veteran Blizzard employees, Samwise has been a consistent artist for many years, his unique style greatly influencing the game art.
basszeros a blizz elnök

Samuro / Samwise Didier - Lead Vocals (Orc)
Sig Nicious / Chris Sigaty - Rhythm Guitar (Blood Elf)
Bergrisst / Dave Berggren - Lead Guitar (Forsaken)
Mai’Kyl / Mike Morhaime - Bass Guitar (Troll)
Chief Thunder-Skins / Allan Dabiri - Drummer (Tauren)

Szerkesztette: td 2008. 07. 04. 20:34 -kor

Kép

#920 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 21:16

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 20:17

Mar nem azert de kapasbol lehulyezel 30K embert mert mas velemenyen vannak mit te :up:

Az a helyzet, hogy azt a 30.000 embert rajtam kívül az összes normális Diablo rajongó nevetségesnek tartja.

Nézz körül kicsit a témában a különféle fórumokon, s látni fogod. :)

Csak neked egy sokatmondó kép:

Kép

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47