Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 16:32
egyébként csak elmondom, én anno mikor megláttam a diablo1-et, " mi ez a szar?" felkiáltással visszakézből letöröltem
Én is, hehe

Foleg a hangulat viszi el a hátán, hogyha az megragadja az embert akkor elkezd vele játszani. Utána már megteteszenek a hardcore elemek is (loot, skill tree). TQ-val is ez volt a baj szerintem, nem sok hangulata/torténete van szegénynek, emiatt aztán kevesen olnek bele idot. Pedig a tárgyrendszer nagyon jó meg a skillek sem rosszak.
Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 16:32
még szerintem 2 év mire a dio3 kijön, addig meg még bármi változhat.
Pont ezért meg amit fentebb írtam akarják a ranjongók, hogy minél tobbet hozzanak ki belole. Most kell rinyálni, nem a megjelenés után. A képi világ még csak a kezdet, lesz itt még sok sírás is, meglátod

Ott van mindjárt az inventory ahol nem látszanak rendesen a tárgyak, arra is sokan köpnek. Jó kis old-school megoldás, a minitőr és a kétkezes balta is ugyanannyi helyet folglal el. Látom, hogy miért csinálták, szerintem jó otlet, végre nem telik meg az inventory két fegyvertől. Persze én is szerettem hogy a fegyverek milyen jól ki vannak dolgozva de úgyis máshogy néznek ki ha kézbe veszi oket az ember. Mondjuk a socketolás érdekes lesz így
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")